Konuştuğum bir arkadaşım var askerdi bana abla diyordu kandil mesajı attım cevabı farklı oldu?

merhaba konuştuğum çok efendi merhametli terbiyeli bir arkadaşım vardı konuşuyorduk askerde o hep ailesinden benden konuşuyorduk devrem sevgilin bekleyenin yok mu dedim bekleyenim yok ama birşeyler hissettiğim biri var dedi hoşlanıyorum dedi ee niye bahsetmedin hiç dedim kızdan bahsetsene azcık dedim çok güzel dedi o yüzden ona karşı boş değilim 7 24 konuşmak istiyorum hep gözüm onu arıyor dedi bende devrem güzellik gelip geçici haberin olsun dedim yenge kim dedim oda biliyorum dedi ve onun karakteri de muhteşem bir şey hayatımda böyle bir şey görmedim ona karşı boş değilim açılmaya Korkuyorum dedi bende Cesaretli ol açıkla dedim ama güzelce devrem dedim oda tamam dedi resmini atacağım dedi ok dedim ve bunu artı bana abla diyordu bende ona kardeşim bazen de devrem diyorduk 🙄
Konuştuğum bir arkadaşım var askerdi bana abla diyordu kandil mesajı attım cevabı farklı oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
ilk başta beni tanımak istediğini demişti olmaz dedim sövdüm engellerim dedim oda engelleme ablamsın dedi tamam dedim yoksa korkudan mı abla diyordu bana 👀