Kızlar, Aşk mı para mı?

27 yasindayim.10 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var 29 yasinda. ikimiz de öğretmeniz o atandı ben henüz atanmadim hazirlaniyorum. Askerligi bedelli yapiyo, öğrenim kredisi var , başka birtakım borclari da var. onları ödüyor 10 aydır hala da bir sürü var. maasi hiç kalmiyor. daha bir yıl boyunca ödeyecek sonra ancak borcsuz olacak. Ailesinin hiçbir şeyi yok. kendi evleri bile. üstelik ailesinin de borcu varmış. Benim hep yanımda oldu bu çocuk 10 aydr Bulundugu imkanlar dahilinde elinden geleni yapıyor. cimri değil parası olmamasına rağmen. ikimzin de anneleri tanıştı. Annem bana seni verirsem mutlaka biraz altın takmalarini istyorum dedi. Ailem paragöz değil asla ama zaten cocgun evi yok biraz altın taksinlar istyorlar. yani galiba benim biraz da olsa güvencem olsun istiyorlar. Ama çocuğun ailesi hiçbir şey yapamıyor. Bi bankacı var 31 yasinda yakiskli uzun boylu, maddi sorunu yok arabası falan da var. yasimiz da uygun. Benimle görüşmeyi çok istiyor erkek arkadaşımin olduğunu bile bilmiyor. ben tabiki konusmadim sonuçta hayatımda biri var. Bunu asla yapmam yani. bu arada benim erkek arkadaşım da yakiskli uzun boylu. yaşımız uygun. neyse ben o kadar üzülüyorum ki. Ailem bir taraftan karşı tarafın bir güvencesi olsun istyor. Ama yok işte. cocugu beklesem kimbilir ne zaman evlenebilriz. Univden mezun olup aile evinde sınava hazırlanmak zorunda olan kadın arkadaşlar beni çok iyi anlar diye düşünüyorum. oyle bir psikolojik baskı hissediyorum ki. ne yapacağımı sasrdim. evet erkek arkadaşım iyi bir adam ama hiç bir maddiyat yok. neyle evleneceğiz neyle eşya alacağız. zaten evi geçtim onu asla alamayiz. bem de atanmadim daha elimden geleni yapıyorum ama belki nasibimde yok hiç atanamam. yoksa ben de elimden geleni yapardım maddi olarak. çok şey paylaştık bu çocukla. O kadar kararsızım ki. Ekonomi artık çok çok önemli. Erkek arkadaşımdan ayrılıp bankaci adamla evlensem mi diye aklımdan geçti. Aglayarak düşündüm bunu. Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Kızlar, Aşk mı para mı?