Bu işler biraz nasip kısmet. Belki de o doğru insan karşına çıkması hala ondan böyle oluyor. Gayet güzel Bi insansın ve kalbi temiz bi insana benziyosun. Her zaman hayırlısı neyse o olsun diye düşünmek gerek. Bende yalnızım ama elbet nasibim eninde sonunda karşıma cikacak diye bakıyorum hayata
Ya bunu ben anlatsam doğru olmaya bilir tanıyınca anlarsın ancak.. Ama genelde duygusal biriyim ama bunu hiç beli etmem yeni konuştuğum bir varken. Yeni konuştuğum biri olunca genelde eğlendiklerini ve konuşmayı sevdiklerini düşünüyorum Kİ bunu da söylerler ama hiç bi ilerleme olmuyor.. Başka çok yardım sever biriyimdir kötü huyum kıskanç olmam (beli etmem yeni tanıştığım birine), hasas olmam gibi gibi
Yani Türkiye de yaşamıyorum biliyorsun ama yaşadığım ulke de de ztn yabancı erkek aramıyorum turk İran veya Azeri olsa okeyim ve genelde yürüdüklerim o ülkelerden ama yine de olmuyor
Aman o da artık şu zamanda onemli olmuyor mesela amerikada cinli Hintçe evleniyor dinleri uyumsuz , tarzları uyumsuz, inanç uyumsuz, görsel uyumsuz, çoçuklarını bi düşünsene tövbe cine benzer ama yine de evleniyorlar.. şimdi ha iran ha azerbijan ha Türkiye hepsi bi Milet kaç devlet sadece herşeyimiz bir
İnsan sonuçta hepsi ben de imansızım mesela ama dindar ve ampulcü biriyle yapamam kskskskdkdkd önemli diil ama şey şimdi atıyorum trden birini buldun evlenip burada yaşar mıydın
Evet ben Türkiye’yi çok seviyorum ztn lisansı aldıktan sonra hem oyunculuk hem şirketlerde tr de iş arıcam. Biliyorsun üniversite için bile gelmeyi denedim olmadı