Yanlış kişiye aşık oldum?

Evli insanlardan korkan biriydim heleki adamlardan hep uzak dururum mesela evli çiflerin yanında olsam heleki kadının yanında asla kocasının yüzüne bakip da konusamam kadınları bilirsiniz kuruntulular kıskanç aklından ne geçecek Allah bilir toplumumuzda çok yaygın 26 yaşındayım bugüne kadar evli erkeği etrafima ugratmamışımdır. Hayatta neyden çok korkuyorsam işte başına geliyor çalıştım yerde bir doktor patronumun yakın arkadaşı evli 38 yaşında 7 ay çalıştım ve işten çıkalım 3 ay oldu ben bisey yapmadım adam kendi peşimden geldi biz hiç konuşmadık hep mesafe vardı aradı başlarda çok dikkatimi çekmeye caliştı anlıyodum oyuden hep sinirli sinirli bakiyodum ona selam veriyordu almiyodum günaydın vs hic ses etmiyodum ve bunlar dahada çok onu etkiliyordu karısı dükkana gelirdi karısıyle değil benle ilgilenirdi tabi ben deliklerden çıkmazdım korkardım okadin cıkipta bana bisey dese ben napardim ve bu olanlara dükkanda herkes sahitti neyse içten içe benimde ilgim arttı çok şeyler yaşadım yazsam destan olur baktım adama hepten kapilicam başıma bela alicam ansızın bir iş çıkışı işi birakiyom dedim birakali uç ay oldu ve hergun her saat onu düşünüyorum çıkmıyor aklımdan başka işe girdim başka şeylerle ugrasiyom ama hala aklımda. Dün gece rüya gördüm bir kadın ona soru soruyor evlili hakkında oda bilerek beni kıskandırmak için cevp veriyo bana bakıp gülüyor sinirleniyom bugünse o iş yerinden aradılar geri geldiye fakat başka işte calistimi söyledim gelemicem bu arada o yengeç burcu burcuyla iç içe girmiş ayni napcam bilmiyom sadece kendimi korumaya calisiyom bunu sizce nasıl aşabilirim?
Yanlış kişiye aşık oldum?