Kızlar para niçin bu kadar önemlidir? Bir kız parayı neden çok sever?

Evet sevgili arkadaşlar ben 27 yaşındayım.Aslında öğretmenim ama atanamadım.İstanbulda çok zengin bir ailenin en büyük oğlunun şöförlüğünü yapıyorum.(Türkiyedeki en zenginler listesinde ilk 200 içindeler.) Ben bir öğretmenden fazla maaş alıyorum ve hayatım boyunca süremeceğim bir Audi A8 Long sürüyorum.Genel olarak zevkli gibi.Neyse şöförlüğünü yaptığım kişi 28 yaşında ama bana ve diğer erkeklere karşı çok beyefendi saygılı birisi.Ama kızlarla dalga geçerek konuşur.Kendisi nişanlıdır ama her hafta araca farklı bir kız biner hepsiyle sevgili muhabbetler hep aynı çocuk kızla dalga geçe geçe konuşur işte.Örneğin bugün kızın biri dün akşam benim doğum günümdü diye söyleniyordu 2.kere söylediğinde adam dur sağda dedi durdum kıza in arabadan hadi sen kendine doğum gününü kutlayacak sevgili bul dedi.Aynadan ara ara bakkıyorum kız mosmor oldu.Tekrar in dedi özür dilemeye başladı kız bide ağlıyor.(gülmemek için yanaklarımı ısırdım.)Nişanlısıda biliyor sevgililerinin olduğunu.Peki soracağım soru şu bu kızlar nişanlısı olan bir erkekle bukadar hakaret ve aşağılamaya varan konuşma ve dalga geçme mahiyetindeki onur kırıcı hareketlere sırf PARA için katlanacak kadar gurursuz mu? Çok merak ediyorum bunu.(tabi bu kızlar manken katogorisine koyabileceğimiz kızlar.) Benim nişanlımda dersanede 750 TL ye sözleşmeli öğretmenlik yapıyor vay be.
Kızlar para niçin bu kadar önemlidir? Bir kız parayı neden çok sever?