Huh zor soru😂 Şimdi aslında yanlış bir hareket. Sen onu unutmak için başkası ile konuşuyorsun, ister istemez bir flört oluyor ve karşı Tatar 8 beklentiye giriyor. Ama senin aklında hala o var ve bu durumda konuştuğun kişiye özel duygular besleyemezsin. Konuşmak birşeyler paylaşmak sana iyi hissettirir. Karşındaki insan bilmez boşa kürek çektiğini. Ve sen öncekini unuttuğun zaman bu yeni kişiden de soğuyacak ve hayatına tek başına daha güçlü başlayacaksın Sonuçta bir insanın ahını almış olacaksın...
Kimse kimsenin hayatına eski sevgililerini unutturmak içiin girmiyor değil mi? Birini unutmak için başka biriyle bir yola çıkmak çok adice bence O kafayla zaten onda ki özellikleri birilerinde arayacak. Bulamayınca karşısındaki insanin insanlara olan güvenini somurecek bir olay.
Bir kere buna kimsenin hakkı yok saçma sapan şeyler kimse kimseye birini unutturmak zorunda değil o seni sevecek sen sırf sevdiğin kişiyi düşünmeme adına onunla olacaksın hislerini kullanmış olacaksın unutmak istiyorsan zorlarsan ama bu çok yanlış biri ile olmak başka biri için
Dezavantaj karaktere ekşi yönde tesir eder. Çünkü aklın da biri varken gidip başkası ile olmak ona haksızlıktır. Zaten zamanla her şey herkes unutuluyor bunun içine birine ihtiyaç duymaya gerek yok. Bazen bir film de unutursun, bazen bir şişe de, bazen de sigara da.
Birini unutmadan bir başkasını hayatına alabilen biri de ne bileyim... Ben yapamam batar bana herşeyi. Hem de ona büyük haksızlık olur. Önce insan gibi yasını tutacaksın sonra yoluna bakacaksın.
Bence çivi çiviyi sökmez yalan dezavantaj hem diğer kişinin kalbine duygusuna yazik önce bi durup dinlenmek kendimize bakmak gerek ne demişler giden başkasını bulur ama kalan kendini bulur. Başkasını bulup mutlu olan görmedim ben yine depresyon
Bunun avantajı insanın kendinedir. Yaralarını sarmak, içindeki boşluğu doldurmak için bir başkasını kendine yara bandı yapar. Yaraları iyileşince de o insanı bir çırpıda siler atar. Birinin duygularıyla oynamak gibi bir şey bunun adı. Hoş değil.
Dönemine göre, kişisine göre çok değişir. Bazen üstüne yeni birini alırsanız iyi gelir, bazen üstüne birini alırsanız eskiyi daha çok hatırlatır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence herkes için dezavantajdır. Çünkü birini unutmak için hem başka birini kullanıyosun onun zamanını varsa duygularını harcıyorsun hem de her yaşadığın acıdan başka bir şeyle kendini uzaklaştırmaya çalıştığın için güçlenemiyorsun.
Başkası olmuyor o acı geçsin diye yerine daha büyük acı ekleniyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Böyle bir şey denemedim. Denemeyi de düşünmüyorum. Birini unutmadan hayatına başka birini alanlar bunu nasıl yapıyor anlamış değilim zaten. Kimseyi yara bandı niyetine kullanamam.