Erkek arkadaşım bayan kuaförü ve 10 yıla yakın müşterileri var müşteriler wp den saç atıyor ya da telde arayıp randevu falan alıyorlar ama görüntülü konuştukları da olmuş 23.00 da konuştuğu var ve o zaman kıskanmıştım mesajlara bak bakayım dedi kadın saç atmış aramadan öncesinde erkek arkadaşım sabah 9 akşam 9 çalışıyor iş arasında fırsat buldukça 2 dk beni arıyordu sadece eve gitme yemek yeme derken saat 22.30 oluyor
kadınlar da ya geç atıyor ya da erkek arkadaşım eve gelince görüyor ve o saatte bakınca 2 saat anlatmaktansa 2 dk arayıp anlatayım diye mi düşünüyor ki o saatte olması şüphelendiriyor tabi ama bunun üzerinden baya geçiyor şu an çok ağır sıkıntıları var ilişkinin sorumluluğunu alacak durumda değil ama beni de kaybetmek istemiyor birbirimizi bekliyoruz evlenmek için ama bu süreçte işte wp girip müşterilere bile cevap atmasından kıskanır hale geldim ona güveniyorum ama ister istemez kafamda kuruyorum ve ikimizde daha önce aldatıldık ben kimseyi aldatmam diye kızmıştı o an
kadınlar da ya geç atıyor ya da erkek arkadaşım eve gelince görüyor ve o saatte bakınca 2 saat anlatmaktansa 2 dk arayıp anlatayım diye mi düşünüyor ki o saatte olması şüphelendiriyor tabi ama bunun üzerinden baya geçiyor şu an çok ağır sıkıntıları var ilişkinin sorumluluğunu alacak durumda değil ama beni de kaybetmek istemiyor birbirimizi bekliyoruz evlenmek için ama bu süreçte işte wp girip müşterilere bile cevap atmasından kıskanır hale geldim ona güveniyorum ama ister istemez kafamda kuruyorum ve ikimizde daha önce aldatıldık ben kimseyi aldatmam diye kızmıştı o an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer