Bundan 6 ay once arkadaşça konuşurken dertlesirken bizim arkadaşlığımız başladı. Ben bosanmis 34 yasinda bir kadinim. O 52 yasinda evli biri. Biz ayni yerde calisiyoruz. Benden hoşlandığını söyledi ben zaten ona çoktan aşık olmuştum. Biz görüşmeye başladık. Her hafta odasında buluştuk. Birbirimize yakinlastik 3 kez birlikte olduk. Cok denedik ayrılmayı. Gunduz bana ben istemiyorum devam etmek dedi. Aksamjna görüştük yine birliktelik devam etti. Bende de suç var adami hep kendime cektim. Son zamanlarda msjlarima cevap vermiyordu. Bende artik dayanamadim bugun konuştum. Neden dedim. Bana dediği şu senden uzak durmaya çalışıyorum dedi. Bende o zaman neden benle beraber oldun dedim. Bana dediği icimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen dedi. Evde ailesinin yuzune bakamıyor mus ama benide istiyormuş. Baslarda boyle degildi. Ben zaten onunla evlenemem. Oyle bir düşüncem de yok Sadece o bir sürede olsa yanimda olsun istedim ama is kötüye gidiyor.. Gecen hafta benim odanın oraya geldi isyerinde bugun sordum neden geldin. Seni gormeye dedi. E hani dedim vazgeçmeye çalışıyor dun? Arkadaslar cok denedik ayrılamıyoruz. Bugun yanina gittim ve o ne kadar da gidelim dese bile yine birlikte olduk.. Ne olacağız biz böyle bende bunlari yasamak istemezdim Ve bana dediği ben sana aşık oldum dedi. Sizce nasil bunhale geldi? Ve adam gercekten bana tutuldumu? Ve neden böyle davraniyor?
Cok denedim bende uzak durmaya calistim ama yapamadim nolur birsey deyin o bana aşık olduğunu söylüyor neden benden uzak durmaya calisti?
Benimle 4 kez birlikte oldu. Hala devM ediyor. Asikmisjn dedim evet diyor 50 yasinda adam neden yalan söylesin. Xaten ben onunla olmaya gonulluyken. Bugun yine benim olduğum kata geldi kendi mudur ama bana en son seni görmek için geldim demisti sizce artık bu isin geri dönüşü yokmu?
Sizce benden artik vazgeçemez mi?
Ben akışa bıraktım onunkaybetmek istemiyorum her an sarılmak sevismek istiyorum onunla. Ona sordum bana arzun var mı hala dedim evet dedi. Ama zor ikna ettim bu kez. Senin yüzünden karımı aldattım değerli olmasan yanimda isin yok dedi. Yani uzak durmaya çalıştım senden ondan zamanında msjlarina dönmedim dedi. Ama bugun yazdi.
Evli o. ne kadar uzak dursakta olmadi? Simdi ne olacak? Cok korkuyorum? Bu isin geri donusu yokmu?
Cok denedim bende uzak durmaya calistim ama yapamadim nolur birsey deyin o bana aşık olduğunu söylüyor neden benden uzak durmaya calisti?
Benimle 4 kez birlikte oldu. Hala devM ediyor. Asikmisjn dedim evet diyor 50 yasinda adam neden yalan söylesin. Xaten ben onunla olmaya gonulluyken. Bugun yine benim olduğum kata geldi kendi mudur ama bana en son seni görmek için geldim demisti sizce artık bu isin geri dönüşü yokmu?
Sizce benden artik vazgeçemez mi?
Ben akışa bıraktım onunkaybetmek istemiyorum her an sarılmak sevismek istiyorum onunla. Ona sordum bana arzun var mı hala dedim evet dedi. Ama zor ikna ettim bu kez. Senin yüzünden karımı aldattım değerli olmasan yanimda isin yok dedi. Yani uzak durmaya çalıştım senden ondan zamanında msjlarina dönmedim dedi. Ama bugun yazdi.
Evli o. ne kadar uzak dursakta olmadi? Simdi ne olacak? Cok korkuyorum? Bu isin geri donusu yokmu?
Güncellemeler
+1 yıl
Esini bıraksın istemiyorum ama benden de vazgecemiyor bitsin dese bile beni görmeye geliyor. Kendi itiraf etti. Aşık oldugunuda soyledi. Zaten bosansin istemem ama yanimda olsun istiyorum cok seviyorum onu oda beni seviyor
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten 4 defa beraber olduk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar