başbaşa kalmak için olmadık oyunlar oynanır ve ona yaklaşma yolları kollanır mesela dizine yatırır içinde sanki haberi yokmuş gibi sevişmeler olan film izletilir amaca uygun
aynı ortamı paylaşan kişiler aslında bu tür ilişkiler yaşamamalı bunu bil yeter bazen çok zorlandığın arzuların falan varsa artık bazı şeylere adım atmak istiyorsan biraz uzak biraz özel olmasıni seç kısıtlamasız doğru zamanda yanında olacak seni ilgilenmen gereken şeylerden uzaklaştırmayacak özgrlüğüne bir engel olmayacak şekilde arkadaş edin
tabı zevkle mesela hastasın sen senısevmıyorum bı bahane uydurur gelmem ama sen sevdıgımsın fızanda olsan gelır hastaneyeegotururum yemegını yedırırım ılgılenırım yani e artıkın bi eig verırsın sanırım
O kadar ilerleme yok. Sadece bahanelerle koluna dokunmak var. Sarılmak istiyor. Gözlerini kaçırıyor. Heyecanlanıyor gibi. Ama sonra fazla konuşmuyor. Mesaj atmıyor.
Ne olabilir peki bu davranışları? Bacaklarına kızararak baktığını yakalıyorum. Bazen yakınımda duruyor. Sürekli övüyor. Uzun süre gözlerine bakınca gözlerini kaçırıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Etmem ki insan sevdiğini arzular sevmediğini neden arzulasın. şu an sizden duydum ilk defa bana çok garip geldi. İşin içinden çıkamadım açıkcası
sevmediğini nasıl arzuluyon 🤔 kizlarda var mı öyle şeyler
Ben söylerdim. Senle amacım " bu" diye.
bir amaç varsa yaklaşımda çok özel olur
Nasıl?
amaç belli azrular cinselliğe dayalıdır devamını bekleme
Flört ederken nasıl davranırsınız?
başbaşa kalmak için olmadık oyunlar oynanır ve ona yaklaşma yolları kollanır mesela dizine yatırır içinde sanki haberi yokmuş gibi sevişmeler olan film izletilir amaca uygun
sevmesede kızn sevdiği şeyler yapılır onun mutlu olacağı yerler davranışlar seçilir
Peki bu şekilde hissettiğin bir kız sana uzun bakınca gözlerini kaçırır mısın?
ergence çocukçadır belkide utangaçtır o ben değilim çekmem bakışlarımı
Yaşımız küçük değil. Ama bakarken gözlerini kaçırdı. Her zaman değil tabii.
olgunluk yaşta değil ama ve tamamen cinsel dürtüler var başkada bişi yok
Gözlerini kaçırması da mı cinsel dürtü hissettiği anlamına geliyor?
yer yer utangaçlıktır bu
Neden utanmış olabilir?
bu yapısaldır belki nerden bilebilirim ki seni ve libidonu çok etkilemiş gibi
Sonra benimle çok konuşmuyor mesaj atmıyor. Bu kadar etkilendiyse neden?
aynı ortamı paylaşan kişiler aslında bu tür ilişkiler yaşamamalı bunu bil yeter bazen çok zorlandığın arzuların falan varsa artık bazı şeylere adım atmak istiyorsan biraz uzak biraz özel olmasıni seç kısıtlamasız doğru zamanda yanında olacak seni ilgilenmen gereken şeylerden uzaklaştırmayacak özgrlüğüne bir engel olmayacak şekilde arkadaş edin
Evet haklısın. Ama bu soruma cevap değil. Söylediklerine katılıyorum yine de.
Etkilendiyse neden mesaj atıp konuşmuyor?
Tatlım müneccim değilimki nerden bileyim
İşte tahminler.
Tanımadığım birisi hakkında 3 5 kelimeye elimden gelmeyecek yorum istiyorsun at bişiler der gibi
Kafamdaki soruların cevabını bulamamak yorucu.
Sevmedigini neden arzulasin puhahahah
vurdum duymaz
Bir açar mısın?
tabı zevkle mesela hastasın sen senısevmıyorum bı bahane uydurur gelmem ama sen sevdıgımsın fızanda olsan gelır hastaneyeegotururum yemegını yedırırım ılgılenırım yani e artıkın bi eig verırsın sanırım
Peki bu şekilde hissettiği bir kıza yakın olmak istemez mi? Sonuçta cinsel olarak arzuluyor.
cınsel arzu bosaldıktan sonra bıraz gecer ve arzulamak ortadan kalkar yakınlıkk sadece lıbıdo yukselısteyken olur
O kadar ilerleme yok. Sadece bahanelerle koluna dokunmak var. Sarılmak istiyor. Gözlerini kaçırıyor. Heyecanlanıyor gibi. Ama sonra fazla konuşmuyor. Mesaj atmıyor.
pekı sız oyle hıssetmıs olmayın belkı arzulama bıle yoktur
Ne olabilir peki bu davranışları? Bacaklarına kızararak baktığını yakalıyorum. Bazen yakınımda duruyor. Sürekli övüyor. Uzun süre gözlerine bakınca gözlerini kaçırıyor.
Takılırsın biter o da haz duyar sen de
Nasıl ama?
Etkilersin işte
Soru nasıl flört edersiniz diye soruyorum. Değer verdiğiniz kişiyle olan farkı ne?
Etmem