Lütfen okuyun. Bu insan artığına nasıl bedel ödetebilirim? Fotoğraflı?

Bu şahıs benim 10 yıllık arkadaşımdı. Kendisine yapmadığım iyilik kalmadı. Beni yıllarca kullandı. Annesiyle arası bozuk olduğunda babaannesinde kalıyordu ama onunla da arası bozulunca yine ona yaşadığım evin kapısını ben açtım. Annesine babasına sevgilisinin yanındayken benim adımı verirdi, benim idare etme isterdi ben de dediğini yapardım ama o, ben ondan böyle bir iyilik istediğimde hayatı bana zindan etti. Ona daha pek çok konuda sayısız iyiliğim oldu. O ise bana atabileceği en büyük kazığı attı. Hayatım boyunca belki de ilk defa birisi beni gerçekten sevecekti. Türlü türlü oyunlarla, dolduruşlarla sevdiğim adamla aramı bozdu. Mutlu olma ihtimalimde gözü kaldı. Sevdiğim adam ile aram bozulunca da onun evine gidecektim çünkü babamın evine gidecek durumda değildim, ama o sevdiğim adama benim hakkımda "bana getirme, ben evde olmayacağım, evine gitmiyorsa sokağa at, benim yapabileceğim bir şey yok" dedi. Ben de çileden çıktım tabi. Yaptıkları yetmezmiş gibi bir de sevdiğim adamın gözü önünde bana şiddet uyguladı. Yine yetmedi yaptıkları, babama her şeyi anlattı. Ben şiddete uğrarken ise bana ne babam yardım etti, ne de sevdiğim adam. Yine yetmedi, bu alçak düşmüş kadın olaydan bir saat sonra sevdiğim adamla yine konuşmuş. Üstelik ikisi birbirini benim sayemde tanıdılar ve o arkadaş zannettiğim şahıs benim onunla aramda geçenleri, onunla beraber olduğumu biliyordu, buna rağmen yaptı bu kötülüğü. Yine yetmedi, kıza kendisinden şikayetçi olacağımı söylediğimde annesiyle birlikte hakkımda bir iftira çıkardılar, namusuma kadar iftira attılar. Olay geçen sene Şubat ayında oldu. Ama ben doğru düzgün bir intikam bile alamadım. Hayatım zaten kötüydü daha da berbat oldu. Sadece kızın yaptığı rezaletleri annesine anlatabildim, o kadar. İşte bunlar da olay günü sevdiğim adam ve o kızın arasında geçen mesajlaşmalar:
Resmen kendi aralarında günah keçisi ilan etmişler beni, olaydaki en masum insan ben olmama rağmen. Bu kızdan intikam almak istiyorum, benim tam bir yılımı çaldı bu alçak. İntihar etse bile üzülmem, içim gram acımaz. Bütün cezalar buna az. Ama yine de bir nebze de olsa içimin soğumasını istiyorum. O yüzden lütfen, rica ediyorum "intikam alma, boş ver, unut gitsin, yoluna bak" gibi cümleler kurmayın, vicdanınızı kullanarak görüş yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.