Bence gergin olmana gerek yok heyecan normal tabi. Namazı kesin kılman gerekir onu sorar , oturuşuna kalkışına konuşma üslubuna bakarlar. Her iki taraf olumlu olursa tmdır nasip işi. Islami derin yaşıyo olabilirler sana senin hakkinda sorular soracaklar eğer dindarsan kotu aliskanliklarin yoksa nasipse olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saygıya ve giyimi önem ver gerisi çok derin SORULAR soracaklarını düşünmüyorum sonuçta kabirde değilsin ki soru sordular istediğin kadar bir uygulamadıktan sonra bir önemi de olmaz
seni sen olduğun için istemeleri lazim rol yaparak birilerine yaranmaya çalışma böyle evliliklerin sonu hüsran olur hem bakarsin gayet anlayisli insanlardir yani gerek kalmaz kendini kasmana
tamam normal zaten soruşturmasi ama iş görüşmesi değil sonucta belkide sen onlari begenmeyeceksin belli olmaz o yüzden kendin ol dedigim gibi nasip degilse zaten olmaz sende kimsenin kizina kalmadin yani
benimde o özellikte tanidigim çok dindar kizlar var ve çok açık görüşlü nazik önyargisiz insanlardir insani insan olarak gören senin zıt şeylerinde yokmuş yani çok ince detaylara takilirlarsa anla ki onlardan bişey olmaz illa dini bilgi bilmek iyidir ama sen zaten ateist gibide yasamiyon elinden geldigince yapiyon ve Allah için yapiyon yani kulun isteklerini karsilamak icin degil kendileri kaybeder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence gergin olmana gerek yok heyecan normal tabi. Namazı kesin kılman gerekir onu sorar , oturuşuna kalkışına konuşma üslubuna bakarlar. Her iki taraf olumlu olursa tmdır nasip işi. Islami derin yaşıyo olabilirler sana senin hakkinda sorular soracaklar eğer dindarsan kotu aliskanliklarin yoksa nasipse olur.
Saygıya ve giyimi önem ver gerisi çok derin SORULAR soracaklarını düşünmüyorum sonuçta kabirde değilsin ki soru sordular istediğin kadar bir uygulamadıktan sonra bir önemi de olmaz
kendin ol saygılı edepli takıl yeterli yani olucaksa önüne hiçbir şey geçemez o işin
Ben de ilahiyat okuyorum görüyorum burada bence Allah'ı dilinden düşürme önüne bak konuşman gerktinde konuş sadece 😅
Ciddiyim takip edermisin sen anlarsın ilahiyatçı olarak çok gerginim
Dini bilgij olmasi lazım İslam tarihi siyeri kuran önemli
O kadar bilgim yok iste
oha abartma adam imamliga mi girecek kizla mi evlenecek
yani böyle isteklerin varsa kolay gelsin sana valla :)))
Of ya ben veteriner hekimim benim alanım farklı yani kız hoca onun alanı farklı
Hmm ozaman çok şey yapma kasma olduğun gibi davran dinci insanları bildiğim için konuşuyorum biraz kalipcilar ve her şeye çok dikkat ediyorlar
Dostum pozitif ol ama o kızı sana biraz zor verirler
Aman hafız diye nedir sanki insan olmak önemli makina gibi ezberi isteyen herkes yapar ama hakikatli insan olmayı isteyen herkes yapamaz
Kendin ol nasip degilse zaten olmaz
Orası öyle ama merak ediyorum
seni sen olduğun için istemeleri lazim
rol yaparak birilerine yaranmaya çalışma böyle evliliklerin sonu hüsran olur
hem bakarsin gayet anlayisli insanlardir yani gerek kalmaz kendini kasmana
Adam bizi sorusturmus aile olarak beğenmiş ama beni daha görmediler
tamam normal zaten soruşturmasi ama iş görüşmesi değil sonucta
belkide sen onlari begenmeyeceksin belli olmaz o yüzden kendin ol
dedigim gibi nasip degilse zaten olmaz
sende kimsenin kizina kalmadin yani
Çok doğru konuştun ama bu özelliklere sahip birini istiyorum o yüzden gerginim 😀
benimde o özellikte tanidigim çok dindar kizlar var ve çok açık görüşlü nazik önyargisiz insanlardir
insani insan olarak gören
senin zıt şeylerinde yokmuş yani çok ince detaylara takilirlarsa anla ki onlardan bişey olmaz
illa dini bilgi bilmek iyidir ama sen zaten ateist gibide yasamiyon elinden geldigince yapiyon ve Allah için yapiyon yani kulun isteklerini karsilamak icin degil
kendileri kaybeder
Evet mesela her yerden et yemezlermis alışveriş yapmazlarmis
Çok tatlı konuşuyorsun ya biraz içim rahatladı 😇🥰
doğru ama şimdi illa her yer helal kesim yapmayabilir kendi secimleri
ne demek kardesim inş hakkinda hayirlisi olsun
güncelleme yap mutlaka sonucunu 😃
Takip edeyimmi seni
Edebilirsin skinti degil
abicim gitme kafayı yersin.
Niye
dinibütün yaşayan insanların her hareketi dine yönelik olduğu için yoruyor ve bunaltıyorlar bir süre sonra insanları.
Namaz kılmıyorsan geçmiş olsun direkt elendin
Kılıyorum tabiki daha derin soru gelirmi acaba
Gelir herhalde , karı kız ayağın içkin kumarın olmayacak
İçki sigara yok kahve alışkanlığım yok evden işe işten eve giden biriyim yok hangi cemaate uyesin meal tefsir biliyomusun vs gibi şeyler gelirmi
Pek sanmam ama fikirlerini yoklayabilirler belki çok üsteleme ayni görüşte değilsen shhsjssh
Ben ters görüşte değilim ama cemaat falan gitmem Bi yere bağlı kalmayı sevmem yani😀
namaz kılıp kılmadığına
Kılıyorum bu sorunun gelmesi normal daha derin sorular gelirmi sence
gelmez başka ne soracaklar
Babam imam istediğini sorabilirsin. dd
Tecrübeyle sabit 32 farzı say diyecekler
Ciddimisin
Zaten İslam'da 32 farzı sayamayan erkeğe kız verilmez ve hakikat budur bide helal yoldan mi haram yoldan mi geçindiğini soracaklar haberin olsun
Evette orada sorulacaj sorumu bu
Tahminimce sana kız falan vermezler
Niye😀
Bak demiştim bu iş olmaz diye tecrübeliyim