Neden erkekler, yakışıklı uzun boyluda olsa çirkinde olsa sirkteki palyaço oluyor?
yani her türlü eylendirmeye çalışan uğraşan, paranda olsa yakışıklıda olsan sen yapıyorsun
niye bir insanın parası varken, kendine saygısızlık ediyor anlamıyorum.
yani her türlü eylendirmeye çalışan uğraşan, paranda olsa yakışıklıda olsan sen yapıyorsun
niye bir insanın parası varken, kendine saygısızlık ediyor anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü s*laklar. Ben hiçbir kadın için yapmam.
tam benim kafa, hak edene hak ettiğini vereceksin.
şu an hiçbir şey yapılmamayı hak ediyorlar.
Black pill öğretisini kaparsan palyaço olmana gerek kalmaz.
ne ki öğretisi?
Kadınlar zalim ve züppedir. Yakışıklılar köleleri yakışıklı olmayanlar düşmanlarıdır. Kadınların özündeki hipergami erkekleri ya köleleştirip kullanmaya ya da uzaklaştırıp ezmeye programlıdır. Gerçek budur.
o zaman ikisinide yapamazlar :D
ne ezebilecekleri biriyim, nede köle yapacakları biri
bende diyordum neden bir şey yapmadığım halde benden bu kadar nefret ediyorlar, demek bundanmış.
tabi istisnalarda vardır, hepside böyle değildir.
İstisnaların oranı kanlı ete saldırmayacak piranhaların oranı kadardır...
öyle tabi :D fakat kurunun yanında yaşıda yakmamak lazım
şimdi hepsi kötü diyip duygusal anlamda hepsine işkence etsem olur mu, olmaz.
belkide iyi bir insanı kırmış olabilirim.
da bu öğretiyi kapmak için hap falanmı yutuyorlar?
bir soru daha, kadınlar niye erkekleri anlamaya çalışmıyor? seni anlamayanı sen niye anlamaya çalışıyon, sana değer vermeyeni sen niye umursayasınki?
İnsanlık tarihinde tek bir peygamber çıkarmamış kadın cinsiyeti, bütün peygamberleri çıkarmış erkek cinsiyetini anlamak ister mi? Anlasalar işlerine gelir mi? Erkeklerin insanlıklarından kadınlara anlayış göstermesi kadınların o anlayışı hak ettiklerini gösterir mi? Adem'i Cennetten kovduran, Hamza'nın kalbini oyduran, Kanuni Süleymana yaptıkları entrikalarıyla Osmanlı'nın çöküşünü başlatan kadın değil mi? Tarihte hamgi erkeğe hangi kadından hangi hayır gelmiş?
da hani onlarda sen ben gibi insanya hani
ya da geçmişde o olmuş bu olmuş
illa tarih tekerür mü edecek?(kusura bakma tekerür mü diye yazılıyor tam bilmiyorum)
red pill i de okudum, ve sana başkasına yaranmayı iyi birşeymiş gibi gösteren bir durum,
insanlar doğarlar, büyürler ve ölürler.
bence insan başkalarına birşeyler kanıtlamak yerine istediği gibi yaşamalı.
çünkü her türlü dünyadan siliniyorsun zaten. yani zirvedede olsan bir anlamı yok.
Aynen kadınların yavşadığı "Chad"ler gibi olmanın da onlara koz verecek şekilde onlara görünmenin de anlamı yok. kadınsız, dertsiz, tasasız yaşamak en önemlisi... Evli olmayan erkeğin boynuzu çıkmaz, eşli olmayan erkek kadın dırdırı duymaz, kadınların olduğu ortamda bulunmayan erkek onların zulmüne uğramaz. Mevzu budur. İki dünyada kadın şerrinden kurtul, iki dünyan da cennet olsun.
benim pill lerden anladığım şu, insanlar sevgililiği, izdivaçı, dayatmaya çalışıyorlar.
black pill kötü red pill iyi, ne yazarlarsa yazsınlar niyetleri belli yani, kişiye tercih seçeneği bırakmamaya çalışıyorlar.
Red Pill dayatır da black pill yalnızlığı kabullen der. Bir dayatması yok. Sonuçta sen ve ben efendi efendi karşılıklı konuşurken hiç tanımadığımız iri yarı bir herif ikimizi birden hiçbir sebep yokken pataklasa kadınlar bunu görünce bizi tanımasalar da yediğimiz dayağın sevinciyle beyinlerindeki orgazm bölgesi uyarılacak. Black Pill kadınlardan onların olduğu yerlerden ve onların sırnaştığı kavgacı aygırlardan uzak durmayı tembihler. Sonuçta bu ülkedeki kadınların yüzde 80i Ümitcan Uyguna aşk mesajları atangillerden...
da öyle bir şey olmaz, o iri yarı herif benim :D
yani yanlış anlama, iri yarıyım fakat zorba değilim, hak ederse hayatını s*kerim :D
gelelim kadınlara, verdikleri yanlış kararların bedellerini ödüyorlarsa benim problemim değil.
karışınca problem oluyor, bende karışmıyorum o halde.
bu insanların bunları yapmaları, mükemmel insanlar oldukları anlamınada gelmiyor, aksine geri*-zekalı ap-*tal beyin-*siz insanlar olduğu anlamına geliyor.
bunlar o kadar çokki normalleştirdiler :D
ben hiçbir hapı yutmuyorum, ne blacki ne maviyi ne redi
canım ne isterse onu yaparım, yani doğru olan neyse onu.
bu şey gibi, ya Atatürk ya da Tayyip, ikisini birden sevemezsin gibi bir şey.(benle alakalı değil, sadece örnek olarak yazdım.)
insanların belirli seçeneklerinde kalmamak lazım, onun yerine kendi yolunu açmak daha doğru.
Ben kimseye kendi görüşümü dayatmam, herkes fikriyle zikriyle bedeniyle bir değerdir. Hanımefendilerin bana olan tek taraflı (karşılıksız) nefretleriyle ancak black pill öğretisiyle başa çıkabildiğim için benim için faydalı oldu ama herkesin kendi hayatı kendi tecrübeleri kendi fikirleri farklı olabilir. İri olmana rağmen kimseyi ezmemen erdemli bir duruş bu duruşunla hayatın boyu mutlu sağlıklı ve başarılı olmanı dilerim. Allah yolunu açık etsin.
saolasın seninde açık etsin,
iri kıyım olmak istiyorsan, vücut geliştirmeye başla, yemekleri kusana kadar ye ama kusma.
bu şekilde sende iri yarı olursun, o yaw he karşıda geri durmak zorunda kalmazsın.
go*-doman yazdım , web sitenin filtresi "yaw he" diye çevirdi
Benim gibi kısa arkadaşlar kas yapınca uzunlar üçgen peynir diye alay ediyorlar da... Ondan yapmıyorum ama uzak doğu dövüş sporlarına ilgim var. Hung gar stancelerini öğrendim.
çok güzel, bunlar gibi izdivaççı boş beyinler olmakdan kat kat iyi.
bence kuvvetini arttır yinede, caydırıcı bi fizik iyi olur.
Kendime metal bloklar aldım bazen onları yumrukluyorum.
boşuna kendine eziyete gerek yok TC kızının zihniyeti yanlıştır. Genelinin hiçbirşeyi yokken, karşısından ev bekler araba bekler.
bu durum sadece burada böyle, yani son izlediğim videoyla bunu kanıtladılar :D
o yüzden sorunu kendinde aramak yanlış olur.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!