Arkadaşlar bana ne oluyor? Akıl verin yanlış yola düşeceğim bu gidişle?

Benim düzenli ve ciddi düşündüğün bir iliskim mevcut. 4 yıldır çıkıyor ve çok güzel şeyler yaşadık. Son sınıfım ben bitsin evlilik planlarımız var. O benim sadece sevgilim değil , arkadaşım , dostum, eğlencem, yeri gelir korumacim , doktorum... Durum böyle iken bir çocuk var bu yıl siniftan aramızda adını kıyamadıgim bir şey oluşmaya başladı. Her dakika onu düşünüyorum. Sevgilimden çok farklı sevgilim sempatik alçak gönüllü ve beni çok seven biri. O ise çok sert mizaçlı tanıdıkça tanımak istediğim biri.. ya arkadaşlar ben ne yapim bilmiyorum. Sevgilim ondan çok çok iyi iken hem zeki hem atanmış herkesi. Aradığı bir insan iken ben sınıftaki o çocuğa itiliyorum sanki. Bunu söyler iken çok utanıyorum ben böyle biri değildim. Ama kolu koluma değsin o kadar heyecan yapıyorum ki... Olağin üstü. Sevgilim bunu hak etmiyor ondan ayrılmalı mıyım. Ben çocuktan kaçtıkça o daha çok dibime girmeye çalışıyor sanki. Geçende sosyal medya da tarihi gördü sordu sevgilim var dedim bunu bildiği halde beni etkileme çabasında. Bana karşı hisleri var onun da hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar o çocuğa yazdım. Benden uzak dur bana iyi gelmiyorsun, amacın ne vs. Gibi. Bana açık konuşayım seni istiyorum hemde çok biliyorum sevgilin var ama bu beni durduramıyor. En azından bir kez şans istiyorum dedi. Ya ben bundan hislerimden nasıl kurtulacam. Tersledim ve istesen de istemesen de çevrende olmaktan vazgeçmem dedi. Bir de ukala ukala ben bir şey istersem onu alırım dedi... Arkadaşlar bu tavrından gıcık almam gerekiyor iken neden hoşuma gitti. Allah'ım delircem
Arkadaşlar bana ne oluyor? Akıl verin yanlış yola düşeceğim bu gidişle?