Adli vaka yaşamadım şükür. Hiç kız arkadaşım da olmadı. Bu yaşa kadar üniversitesi bitti master bitti. Evlenmeye ekonomik imkanım yok ailem öldü. Tek başıma yaşıyor ve asgarî ücretle çalışıyorum. günlük 14 saat gidiyor işe geri kalanda bomboş uyuyorum. Kadın görünce kız olsa da bir ilişki yaşasam, bir bekar kadın yüzü görsem diyorum. Iki kere paralı birleştirme yaşadım. Aşk sevgi özlem hasret çekiyorum bazen ağlama krizleri yaşıyorum. Sizce nasıl kurtulurum? Kızı görünce aşırı bir istek bir birikmişlik geliyor, bazen otobüste başladığım oluyor. Sizce ne yapabilirim? Psikiyatrist gittim, ilaç yazıyor gönderiyor. Çözüm ve sorunum nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çözüm evlenmek yapacak başka birsey yok insanız sonuçta yalnızlık Allaha mahsus
tecavüz ederim birisine korkum var. inan ama param yok. bazen ağlama krizi geçirip intihar etsem kimseye zarar vermem diyorum. zaten hiç sevenim olmadı
Para için evlenmeyen insanlarda var. Tecavüz edip başkasına zarar vereceğine kendine zarar vermen daha iyi. Sehvet çok normal bi his Allah o yüzden evlenin demiş erkeğe es kadını yaratmış sen kendine es arayıp helal yoldan yapacağına sadece hayvanlar gibi çiftleşme derdindesin. Hersey parayla mı oluyor evlenen herkes zengin. mi? Öyle olsa artık kimse kolay kolay evlenemez
bulamıyorum birisini ne cevrem de ne de diger yerlerde
Tamam da sana özgün birsey değil ki bu. Herkes zorlanıyor. Çevrende tanıdık görüştüğün aileler ya da akraba yokmu rica et arastirsinlar
kimse yok ne anne ne de baba dayi hala diğerleri hepsi öldü
Akraba olmasına gerek yok arkadaş eş dostta mi yok?
Arkadaşlara işte dedim ama bu halde olduğumu kimseye söyleyemem ki? Bir kadına karşı saldıracak kadar istediğimi nasil anlatırım ki? sisme kadın aldim onun bir ay dalgasını gectiker. genel eve 2 kere gittim. sen olsan nasıl ölüm ile kendine son verirdin?
Anlatma zaten. Ruh hastası derler. Evlenmek istiyorum sıkıldım tanıştırin beni birileriyle de. Git arkadaşlarının aileleriyle tanış annelerine annecim annecim davran. Kadından rica et bulsun. Bulurlar hemen
Ben manyak değilim kardeş benim hayatım değerli
korkmuyorum olabilir. haklisin da
hadım edilsem saldırganlık davranışın sona erer dedi birisi. en azından zararsiz olursun dediler.
değerli anladım. keske kiz olsam herkese verseydim o.. deselerdi
imkansızlik sunu bunu yaparim deniyorum sakin ters anlama ama kalktığında kendimden geçiyorum bir girsem düşünüyorum.
Keske🤣 mantıklı öneriler sundum beğenmedin demekki gözün pislikte. O zaman hadım güzel bi çözüm. Hem kendine hem başkasına zararın dokunmaz
şık kalkıyor gir sıcacık nasil hadim olsam ki? sik kalkmazsa sorun biter.
Kes kopar.
ilac aldifin gunden 2 gun sonra isin biter dedi birisi o ilac ne olabilir ucuzu var mi ki?
evlen
evlenmek i icin ne kadın ne de ekonomik imkan var.
bir sürü kadın var sana uygun biri mutlaka var. şimdiye bunları düşünüp para biriktirmen lazımdı
peki kimyasal hadım nasıl olurum kurtulurum
arkadaş birisi seni hadım ederler kurtulursun ve sallanır durur boşlukta sen de rahat edersin kadın da rahatsiz olmaz sapkin felan demişti
mal mkkk
neden ya boyle dedin yokluk var kimsem yok. hayat bana artik yok ya. kurtulmak ve bitirmek istiyorum her seyi