Erkek arkadaşım neden beni kırıyor?

Ben çalışmıyorum o çalışıyor sabahın 5 bucugunda flan kalkıyor mesaj atıyor ediyor yani gündüz pek konuşamıyoruz öğle molasında bazen konuşuyoruz dün annem ile idim dedemlere gittik yan dairede genelde hep gidiyoruz teyzemler de geldi onlarda yan dairede oturduk ettik akşam oldu onu bı aradım biraz konuştuk o sırada annem geliyor galiba dedim görüşürüz dedim kapattım. oda yarım saat sonra beni aradı annen gitti mi diye. yoo dedim oturuyoruz. iyide biz senin ile konuşuyorduk muhabbet ortada kaldı annen iş flan verecek sandım öyle gittin zannettim dedi hayır diyince kızdı. ayıp değil mi zaten bütün gün annen ileydin benle konuşurken birden gittin. annen bizi biliyor baban biliyor 2 aya aileler tanisicak inşallah söz keseceğiz annen benim ile saatlerce konuşan birisi zaten 1 saat sonra uyucam. abartma istersen flan. Dedim. bana diyor sen aradığında ayıp olmasın diye çayı çerezi ortada bıraktım ailem var diye sana telefonu açtım senin yaptığına bak diyor. yapma dedim bana iyilik yapma dedim. haklısın dedi iyilik hakedene yapılır. hakeden birini bul dedim sinirden. hiç anlayışlı birisi değil beni sürekli kırıyor. sinirlenince ne dediğini bilmiyor. şimdi sabah aradım konuşmak istemedi halbuki o beni hep arardı ne olursa olsun telefonumu açardı. benim için 10 saatlik yoldan geldi karda kışta üşüdü etti gelirken mektup verdi altın bileklik. Verdi. mektubu 4 gün sonra okudum sadece teşekkür ettim diye kızdı. ben onu 1 saat sürdü yazdım. sen ise 4 gün sonra okuyor bjde teşekkür ediyorsun diye laf etti. hep benim ile tartışma cikariyor ama şimdi ben arıyorum onu. şimdi o kişi telefonu mu bile açmıyor
Erkek arkadaşım neden beni kırıyor?