Sevgilim bana açılmıyor biraz uzun ama onemli lutfeb yardim?

Arkadaslar hepinize gunaydin. Ben sevgilimle bugun itibariyle tam 7. ayimizdayiz. Sevgilimle hic arkadas kalmadik. Gecen sene kışın beni facebook'tan buldu ve ekledi sonrasinda yu yuze gorusmeye baslayip 1,5 hafta icerisinde sevgili olduk. Dun aksam telefonda konusuyorduk. bir anda durgunlasti bende ne oldu diye sordum. Birsey yok dedi. Ama aramizda aniden bir gerginligin oldugunu hissetmistim. Neyse sonra sordum ne oldu lutfen soyle cok merak ediyorum falan diye. Sonrada bana dediki. Benim sana anlatamadigim bir suru sey var. Sen anlayisli bir insansin ama sana icimi iliskimizin basindan beri acamiyorum dedi. Bende sakin kaldim ama ister istemez cok kirilmistim ama o da uzulmesin diye belli etmedim. Aslinda bunu soyleyerek bile bana icini acmis oldu. Sonrasinda dedi hadi şu sana anlatmadigim 7 ayı anlatayim dedi. En onemlisinden basladi neyse ona sonra deginirim. Bende sanki onun kankasiymis taragsiz bir sekilde cevap verdim. Ve sonra bana dedi ki ben eski sevgilime anlatabiliyordum dedi. Sonra sordum. Ne farkimiz var diye. O da dediki o daha fazla anlayisliydi ve biz onunla yaklasik 8 yasindan beri arkadastik dedi ama senle bir anda basladik dedi tamam dedim. Peki o mu ben mi dedim. Sen dedi. Bu da ister istemez bana cok koydu ama bunlari duymak super oldu. Simdi ben bu kizi rahatlatip nasil actiracagim asiri dogal ve yapmaciktan uzak birisiyim lutfen bir yardim
Sevgilim bana açılmıyor biraz uzun ama onemli lutfeb yardim?