AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
www. wikihow. com. tr/El-Fal%C4%B1-Nas%C4%B1l-Bak%C4%B1l%C4%B1r
Nedir bu
el falı bakmayı öğrenme şeysi
Ben biliyorum ve bakıyorum da
Halletim bakar mısınız
Biraz tek takılan birisi gibi gözüküyor ve Alien seni bazen anlamıyor çözüm bulmuyor sorularina karmakarışık gibi bi şeyin içindesin tam cözemedim ama tek halinde neşeli biri olduğunu gösteriyor
Kahve falına daha çok bakıyorum gördüklerim faldaki şeyler gerçekte cıkıyor :)
Tamam onlari atayim olur mu hemen atiyorum
Tabi bekliyorum
El falındaki gördüklerim yaşadıkların doğru cıktımı?
Alt tabağınıda atarmisn
Tabak vallaha yok
Evet ama merak ettigim seyler var onu henuz demediniz bakalim neler gorceksiniz ona gore sorcam
Ordamisiniz baktinizmi
Falın çok güzel
Sizi dinliyorim vallaha cok merak ettim
Ordamisiniz
Balığın var 1 tane alienden veya yakın bi erkek arkadaşından haber alıcaksın kadın la ilgili bir erkek de falına yansımış bu kişiye şans verirsen ilişkiniz düzelecek gönlünde ve aklinda biri var sadece bekle o haber gelecek sana çok sıkıntılar cekmissin ama güzel günler yakinda tatile filan gidiyorsun yakın zmanda
Tam anlatamadim ama gördüklerim bunlar
Kim peki sans vemem gerekn kisi kadin e erkek kim ne haberi bekleyimde nedir ne haberi peki cok heyecanlandim
Yani ne gibi bi haber gelcek eski sevgilimden falanmi nasil bi haber gelcek baska neler goruyorsunjz. lutfen varsa soyleyin merak ettim
Kafam karisti biraz neyin haberi onu anlamadim
Tamam detaylı bakıyorum gördüklerimi söylücem birazdan
Tm sizi dinliyorim cok tsk ederim bekliyorum
Eski sevgilinden mi bilmiyorum ama sen farkedemiyorsun o senin etrafında dolanıyor ve diğer görduklerim bi kadından haber bekliyorsun ne olduğunu cözemedim ama o haberi bi erkek birinden alıcaksin ailenden yani
Ama biraz sıkıntı içindesin ama o sıkıntılar gidecek yakında umutsuz düşünme hic bi zaman
Sana yoğun ilgisi olan erkek kimse o kişiyle barişacaksin kimse artik bilmiyorum ve yılanın var dikkat et yakın arkadaşlarına seni gözluyorlar
Baska neler. goruyosunuz beni gecenlerde biri bi numaradan aradi sesimi dinledi ardindan biraz zaman gecti fake hespatan istek geldi tuaf biraz suphelendim acikcasi bilmiyorim mim sesimi dinledi
Bisey dicem ama ne gibi bi haber alcam baska gordugunuz birsey var mı
Eski sevgilim var evlenip giden o cok * cikarmisti cok aglatmisti kadinla erkek acaba omu birde kim yilan acaba yakinlarimda pek gormedim ama bilemiyorumda
O kişi senin yakınında ama senden korkuyor terslemenden sen o kişiyi kendin bulacaksın artık yakın kim varsa
Yani yogun ilgisi olan kimle bariscam bilemedim
Benden korkuyormu benimle ayni sehirdemi yani boyle denizi olam bi yerde degil yani oylemi Allah Allah dusinuyorimda bulamadim pek
Acaba sesimi dinleyip beni kircalayn kimdi
Alienle toplanmış bi güneşin icindesiniz hepiniz o güzel haberi bekliyorsunuz ama ne olduğunu bilemiyorum
Deniz filan olan yer değil senin yakınkndan birisi
1 2 gün sonra tekrar bakar oznm tam detaylı anlatırım ilk defa içini okudum ondan böyle karmaşık gördüm
Yakinimdada pek yok gibi aslijda dusunuyorum cunku vay be peki bu kadinla. erkek neyin nesi bi cift falanmi cunku evli sevgilimden suphenettim biraz yillardir konusmuyoriz ama suphe ettim genede
Geçmiş te çok şey cekmissin ona üzüldüm ya
Evet ve bana cok sey cektirenler hala. birlikte ve hayat onlarin istefigi gibi gidiyor yani birde ahim tutmadi resmen oma sasiriyorum
Acaba istedigim okulu kazanip ailemi sevindrebilcemmi yoksa o telimi arayip sesimi dinleyen evlenip giden sevgilimmi acep
Cift mi ama bilmiyorum saklanmiş o kadin
Neden saklanmiski kadin o kadim nerede peki benimi gozetliyor
Siz bir kadin ve erkek diyince oyle dusundum bian
Kredi işiyle uğraşacaksin okul icin heralde bilmiyorum
Kredimi pek cekmedim
İlerde cekiceksin kredi
Kadını ve erkeği tam cözemedim ne yaptiklarini ama başka gün bakar söylerim cikarsan o kişiler
Yaaa persembe gitcem kahve icmeye atsam bakar mısınız cok merak ediyorim supheden yoksa delircem olur dmi o zaman
Yaa peki eski sevgilimle ilgili var mı falikda bisey nedense asiri suphe ettim
Pes etme ve sürekli şunu tekrarliyosun hayatım nasıl olucak istediğim şeyler olucak mi ve istediğim işe girebilecekmiyim diyosun hep
Evet oyle cok dusunuyorim vallaha yaa o kadar uzuldumku buyu bile yapilmisti bana yani o denli kotuydu hayatim benimle dalga gecen cekemeyen o kuzenime bak yaptim demek isroyorim babamla annem cok istiyor gozyaslari icinde cok istedim vallaha o yizden cok dusunuyorim evet
Ha birde bana zamanikda cok cektiren sevgilikden supehelendim
Bakarım tabi beklerim Perşembe gününe kadar eski sevgilin mi bilmiyorum onu iste
Yaa cok tsk ederim vallaha persembe mutlaka aticam size oyle. cok soru isaretiyle. doluki kafam anlayan kikse olmayimcada sorasim geliyor cunku sevgilimide biri kurcaladi ondan
Güçlü durmaya çalış etrafindaki kişileri önce cöz ona göre davran senin iyi tarafını bulup eziyorlar seni dikkat et kendine
Nasil yani kim ezmeye kalkiyor peki merak ediyorum yani oma gore trmkinli olurim acikcasi
Vallaha guclu durmaya calisiyorim ama nedense biseyleri basarmak maddi ozgurluk istiyo imsan bazen ne biliyim ya da adaletin yerini bulmasini
Rıca ederim mutlu edebildiysem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana cekinmeden sorabilirsin yanıtlarım 😇
Tm olur persembe mutlaka size yazicam vallaha
Seni ezenler yakında ki kişiler akraban filan olabilir
Cunku sizin dediklerini belki tekrsr ictigim kahfede netlesir belki cok kafam kurcalandi cunku
Beni ezemezlerki yani genelde agizlarinin payini veririm ama bi kuzenim var beni cok kiskanir ama onada firsatini vermem yani genelde agzinin payini veririm
Bide sana dost tavsiyesi herkesi bazen kendin gibi görme onlar iyi olan kişiler değil
Kim peki yani nasil biri bu ona gore trmkinli olsam merak ediyorim dost gibi goruneni
Alien deki yılan kuzenin olabilir seni kıskamıyorsa
Belkide ama bana zarar vermez ama Ankara hukuku kazanirsam iste o zaman cok rahatsiz olabilir
Erkek olan kişiler değil kadınlardan yani nasil biri olduğunu bilmiyorum
Senin boyun kısa mı?
1.60 falan
Beni 1 den fazla kisimi seviyor bunu gorebiliyomusunuz
O kişi sensin oznm boyu kısa gördüğüm kişi ayakta boynun bükük duruyor
Aa ne oluyorda bukuk duruyorki
şu an göremiyorum seni kaç kişi sevdini ama kalbin kırık
Evet bir miktar kirik
Bilmiyorum 2. Attığın falın saat 12 yönünden bak görürsun
Boynun bükük durduğunu
Cunku cok sey gecince insanin basindan bukuk diriyo bir. miktar
Mesaj kutusundan atsam daha iyi ilerdeki falını kimse görmez çünkü
Olir
kahve falı deseydin bakardım jsjdjsjs
Oda var vallaha bakarmisin
Yani ara sıra kendime kahve yapıp kendim kendi kendime kendimce bakıyom jsdjsjdsj bakarım fincan fotoğrafın varsa :D
Peki cikiyomu dedikleriniz
@sevda560 fincan da ki oluşan lekelere bakarak görsel olarak neyi anımsatıyorsa onu söylüyorum :) yani geleceği hiç bir şekil de ön görüp garanti çıkar diyemem ki :)
Eski asik yorumuna koudim hepsini bakmaniz mumkunmu