22 yaşına geldim ve hiç olmadı arkadaşlar. Birkaç kez reddedildim birkaç kez de reddettim. Sırf tecrübe olsun diye çıkmadım kimseyle. Ama yok ya hiç hoşlandığım insanlardan dönüt alamıyorum.
Öyle çok gözü yüksekte olan birisi de değilim. Bazen acayip zoruma gidiyor bu durum. Neden böyle?
Haketmeyen birçok insanın sevgilisi var hatta bazen düzgün kızlar bile bunlarla sevgili oluyor. Bu hayatın saçma sapan bir yönü. Şans mıdır başka bir şey midir bilmiyorum.
Tek bildiğim şey var. Gurursuz değilim ve istenmediğim yerde asla durmuyorum, sevmediğim kıza da asla ümit vermiyorum.
Öyle çok gözü yüksekte olan birisi de değilim. Bazen acayip zoruma gidiyor bu durum. Neden böyle?
Haketmeyen birçok insanın sevgilisi var hatta bazen düzgün kızlar bile bunlarla sevgili oluyor. Bu hayatın saçma sapan bir yönü. Şans mıdır başka bir şey midir bilmiyorum.
Tek bildiğim şey var. Gurursuz değilim ve istenmediğim yerde asla durmuyorum, sevmediğim kıza da asla ümit vermiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Altta okudum da taktik falan muhabbeti olmus bu olay sanş meselesi ama dogustan gelen genetik şansınla alakalı yani yakısıklıysan yüzün güzelse talep edilirsin hepsi bu
boş ver kader kısmet bu ışler kaderindeki kişi seni bulur
bu biraz kaçış gibi geliyor yahu :))
boş ver sen iyiysen iyilerle karşilaşirsin, benimde olmadi doğru kişiyi bekliyorum:)
Seni seveni sen sevmemişsin senin sevdiğin de seni sevmemiş bu hayatın özeti zaten denk gelmesi zor oluyor herkes için
öyle maalesef, kendimde bi eksik arıyorum o da yok hoşlanırsam gidip söylüyorum olmuyor, hoşlanana da olmaz diyince kalıyoruz böyle ortada. Anlamadım yani taktik maktik boş beleş işlerle de uğraşmak istemiyorum.
Yok ya taktikle nereye kadar eninde sonunda herkesin kendi kişiliği ortaya çıkar. Ama haklısın sen de kendin adına denemişsin en azindan. Başka çevrelerden gene devam et hoşlandığın insanlarla konuşmaya çalış illaki denk gelecektir.
öyle yapmaya devam edicem, ki tek meselem de illa ki sevgilim olsun değil, burdan sorunca biraz öyle gibi gözüküyor ama eş gibi bir şey arıyorum yani. 2 3 sene sonra evleneceğim insanı bulayım kafasındayım ama bir türlü yakalayamadım onu :D
Öyle olunca daha zor oluyor sanki biliyor musun? Çünkü insan öyle özellikle birini arayınca kafasında yüksek kriterleri oluyor ve ona göre insan seçmekte zor oluyor. Ama mesela az çok uyuştuğun daha çok insanla tanışsan insanların içinden ne çıkacağını bilemezsin aslinda. Ondan zaten hep ben evlenmem diyenler en önce evleniyor bence daha çok insana şans verip çok kriter tutmadıkları için. Yani demek istediğim şu elbette herkesin kafasında belli başlı istediği özellikler vardır o ayrı ama onun dışında mesela herkesinde dört dörtlük olmasını bekleme gene de dene.
haklısın kesinlikle ama sana şöyle söyleyebilirim, ben bi kıza takılmalık bakmadım hiç yani sonu nerye gider diye düşündüm belki de bu yüzden kaybettim bilmiyorum. Mesela bir kız apartına çağırdı gitmedim, çocuğumun annesi o olsun istemedim. İstemeden de olsa geleceğe bakarak karar veriyorum anlayacağın. Yıllardır kendimi o kadar baskılamışım ki bir türlü salamıyorum.
Sosyal bir çevrem de olmasına rağmen bilmiyorum ya böyle devam ediyor işte. Biraz sağlıksız bir durumdayım ama zarar da görmüyorum. Nereye gideceğini de hiç bilmiyorum seneye okulum bitiyor bakalım ne yapacağız.
Bakmaman daha iyi zaten. Sonra zamanla zaten istediğin gibi kişilerin sevgilisi olmuş oluyor ve istesen de bulamıyorsun. O yüzden erken bulmak daha iyi. Bahsettiğim kriter o değildi ama mesela sallıyorum sen sarışın seviyorsundur daha çok onlara odaklanıyorsundur ama aslında kumral biriyle daha çok anlaşacaksındır bu fazla yüzeysel oldu ama 😂😂 bu başka bir kişilik özelliği de olabilir. Yani esnetebileceğin şeylere odaklan diyorum.
Yani hayatta her zaman şans var ama haklısın zamanla düşüyor bulma oranı. Sarışın kumral çok farketmez de hoşuma gitmeyen kıza asla yakınlık duyamıyorum çok iyi bir insan olsa dahi hatta onun için üzülüyorum ben. Keşke benim gözüme güzel gelseydi çok düzgün bir kız diye ama yok olmuyor :D
Bir de ben çok çabuk soğuyabiliyorum ve o kızla baya 20 yıllık eş gibi anlaşmayı bekliyorum hatalarım bunlar olabilir. Biraz zor biriyim hak veriyorum karş tarafa asfsfag
baya yeri esnetmem lazım :D
Yok ya erkekler genel öyle. Mesela biz baştan beğenmesekte çok, sonradan ısınabiliyoruz bir şekilde. Erkeklerde bu olmuyor ve bu senin bi problemin değil. Sizi de böyle yaratmışlar 😂 sen sadece hani dediğim gibi kimle anlaşacağını bilemezsin. Ondan kafanda öyle bir tip oluşturma. Tabi ki belli başlı kırmızı çizgilerin vardır onlar ayrı ama bazı şeyler esnetilebilir. Daha çok gençsin ben inanıyorum karşına çıkacağına kalbin temizse ve kimseyi de üzmediysen illa ki gönlüne göre biri çıkacaktır.
Bende 19 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı çevremdeki ilişkileri görünce iyi ki olmamış diyorum bu devirde insanlara güven yok kafaya takma derim
ya haklısın da bi o kadar güzel insanlar var ya görüyorum etrafımda. Kız düzgün erkek düzgün mutlu olsunlar zerre gözüm yok ama bizde olmuyor bir türlü.
Olurrrr olurrr ben inanıyorum olacağına güzel düşün güzel şeyler olsun
ahahah teşekkür ederim züğürt tesellisi gibi oldu ama, bunun için kendimi yıkacak değilim tabi ki mutluyum devam ediyorum hayatıma ama bir şeyler eksik ve zamanı da geçiyor gibi hissediyorum
Hmm iyi bakalım
Opusmedin mi hiç yani
hayır
Senin yasitlarin arkadaslarin da mi boyle genelde tecrübesiz bu tür konularda?
yapanlar da var yapmayanlarda dini hassasiyet için uzak duran da var ben yıllarca bu sebeple uzak durdum
Çoğunluk nasil
çoğunluk yapmamış
Nerden biliyosun
ahiret sorusu mu yahu
Sordun mu onlara böyle sevgilisi olmamış çok mu var
sen bensin awk
tüh
aga lanetli bahtsız birer bakire olarak hayata veda edecez gibi görünüyor yüca tanrım yardım etsin
bakirlik mesele değil benim çok imkanım oldu ama sevgili diyorum ben