Sen çok küçüksün ama evlilikte erkeğin olgun yaşta ve büyük olmssi daha iyi ama seviyorsanız istiyorsanız söz yok tabi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O olgunluğa sahibim zaten. Beni görseniz 27-28 yaşlarında olduğumu düşünürsünüz. Beni tanıyan şok geçiriyor. Kimlikle yaşımla hiçbir alakam yok zaten 😂
Niye sıkıntı olsun birader sevdiysen evlenecek sin efendimiz aleyhisselam ile Hatice annemiz arasında 12 yas vardi ve üstelik Hatice annemiz daha da büyüktü insan sevdiği ile beraberdir gene de sen bilirsin senin hayatın
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla kafa dengi birini buldum hocam. Kaçırmak istemiyorum 😃
La oğlum onunda gönlü varsa sen de evlen gitsin mantık evliliği en doğru evlilik tarzi bana göre severek evlenenleri de cok gördüm hepsinin sonu mahkeme salonu ama sen kendine güveniyor san evlen gitsin
Kızla icim cicim değil de mantığa göre hareket ediyoruz. Hemen açıldım. Onun da yaşı geciyo biraz büyük ama. O da genç ya ne bileyim bizim gibi işte. Çok da fark yok sanki.
Knk geliyim. ben mi isteyim yengeyi sana işte bulmuşsun bu devirde oyle bulmak cok zor git iste vermezler se o da razi ise kaçır eger yenge bir de düğün istemiyor sa ne ala hic kaçırma daha da gelmez böyle bir insan allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Amin kardeşim. İnşallah. Verir babası diyorum ama. Kızın erkek kardeşi yeni evlenmiş oğlan 25 yaşında falan. Benim yaş mevzusu biraz canımı sıkıyor işte ama. Bu yaşıma göre büyük başarılara imza attım. Kıyas yapmaları yanlış bence
Sen kaç yaşındasın ve neden evleniyorsun aşık mı oldun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet hem de güzelliği değil anlayışlı olması beni benden aldı. burada şöyle bir sıkıntı var arkadaşlar yaşıma aldanmayın 21 yaşındayım ama çok iyi bir kurumda devlet memuruyum maaşım var evim var kendime ait yeni aldım arabam desen öyle. Yüksek maaşım. Maddi gücüm olmasa böyle bir şeye kalkışmam zaten. Kız da memur
Takmıslar kafaya erkek buyuk olmalı olgun olmalı diye ne m@l insanlar var ak 30 yasındaki amcaların cogu 20 yasındaki erkeklerden daha cocuk benım sevgilim 19 yasındayken bile olgundu olgunlugun yasla alakası yok sen cahiilleri dinleme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen çok küçüksün ama evlilikte erkeğin olgun yaşta ve büyük olmssi daha iyi ama seviyorsanız istiyorsanız söz yok tabi
O olgunluğa sahibim zaten. Beni görseniz 27-28 yaşlarında olduğumu düşünürsünüz. Beni tanıyan şok geçiriyor. Kimlikle yaşımla hiçbir alakam yok zaten 😂
Kafayimi yedin sen ya yanından bile geçme bu zamanda bu yaşta
Ben memurum hocam. O da 😃
Amir memur farketmez yinede sen bilirsin mutluluklar
Memursan evrak işinden anlarsın bu sözleşme yap sen maaşın yarıya düşmesin sonra 😀
Ahahahahah 😂 Gerek yok hocam Evlilik sözleşmesi yapmadık ki nafaka mi alacak bı de boşanıp. Allah korusun 😃
Işin espirisi.. kimse ne hz muhammet nede hz hatice gibi bakıyor evliliğine en iyi bilen tanıyan sensin. tavsiye etmiyorum
Niye sıkıntı olsun birader sevdiysen evlenecek sin efendimiz aleyhisselam ile Hatice annemiz arasında 12 yas vardi ve üstelik Hatice annemiz daha da büyüktü insan sevdiği ile beraberdir gene de sen bilirsin senin hayatın
Valla kafa dengi birini buldum hocam. Kaçırmak istemiyorum 😃
La oğlum onunda gönlü varsa sen de evlen gitsin mantık evliliği en doğru evlilik tarzi bana göre severek evlenenleri de cok gördüm hepsinin sonu mahkeme salonu ama sen kendine güveniyor san evlen gitsin
Kızla icim cicim değil de mantığa göre hareket ediyoruz. Hemen açıldım. Onun da yaşı geciyo biraz büyük ama. O da genç ya ne bileyim bizim gibi işte. Çok da fark yok sanki.
Knk geliyim. ben mi isteyim yengeyi sana işte bulmuşsun bu devirde oyle bulmak cok zor git iste vermezler se o da razi ise kaçır eger yenge bir de düğün istemiyor sa ne ala hic kaçırma daha da gelmez böyle bir insan allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Amin kardeşim. İnşallah. Verir babası diyorum ama. Kızın erkek kardeşi yeni evlenmiş oğlan 25 yaşında falan. Benim yaş mevzusu biraz canımı sıkıyor işte ama. Bu yaşıma göre büyük başarılara imza attım. Kıyas yapmaları yanlış bence
Lan oğlum salla gitsin be yemişim abisini yaşını sen o kapıda durmayı bil yeter
Eyvallah sağolasın
İkinizin arasındaki bir şey ister evlenirsiniz ister evlenmezsiniz annen yaşında değil ki
E yani orası öyle tabi. Askerlik kaldı okulu zaten öyle açıktan tamamlıyorum. Hayata erken atıldım bu da biraz erken olacak ama 😃
Yaş önemli değil kendinden eminsen sıkıntı yok ikiniz için de hayırlısı olsun
Sağolasın
Sen kaç yaşındasın ve neden evleniyorsun aşık mı oldun
Evet hem de güzelliği değil anlayışlı olması beni benden aldı.
burada şöyle bir sıkıntı var arkadaşlar yaşıma aldanmayın 21 yaşındayım ama çok iyi bir kurumda devlet memuruyum maaşım var evim var kendime ait yeni aldım arabam desen öyle. Yüksek maaşım. Maddi gücüm olmasa böyle bir şeye kalkışmam zaten. Kız da memur
İlerde pişman olursun diye düşünüyorum
Gözümü korkutuyorsunuz
Olur muyum? Bilemedim şimdi
Şimdiyi degil 10 yıl sonrayı düşün sen 31 yaşında olacaksın o 39 ve emin ol pişman olursun
Bilmiyorum 😔 Kızın yaşı ablamdan bile büyük bazen diyorum kendime ben ne yapıyorum diye ama
Evlen gitsin
Diyorsun 😃
Takmıslar kafaya erkek buyuk olmalı olgun olmalı diye ne m@l insanlar var ak 30 yasındaki amcaların cogu 20 yasındaki erkeklerden daha cocuk benım sevgilim 19 yasındayken bile olgundu olgunlugun yasla alakası yok sen cahiilleri dinleme
Haklısın bence
Aynen öylee kimseyi sallama hayat senin hayatın kardes
Sağol
sen sevdiysen bize laf düşmez
Eyvallah
Yani sen 13 yaşında mısın?
Ben 21 o 29
oo beynim yanmış galiba. Nasıl böyle bir hesaplama yapmayı becerdiysem
Olur
Kadın mı 21 yaşında
Kadın 29 ben 21
Ciddi düşünüyoruz