Acil bi bakın nolur?

Arkadaşlar öncelikle lütfen beni yargılamayın yargılayacak olanlar lütfen yorum yapmasın iş başladığında kabul ediyorum hata yaptım hatta bir çok hatalar yaptım ve de bu işin içinden çıkamıyorum öncelikle çok güzel devam eden Bir ilişkim vardı Ve sevgilim resmiyette evli bir insandı ama samimi olarak sadece resmiyette evliydi ayrı evler’de yaşıyorlardı yani ben onunla tanıştığımda yuvası yoktu Ama kadın boşanma da güçlük çıkardığı için o yüzden boşanamıyorlardı. Benim sevgilim ise sadece on günde bir oğlunu görmeye eve gider hatta bazen eve bile girmek istemez çocuğu dışarıya çıkartırdı Neyse biz artık beraber Yaşayacağımız eve eve varasıya Baktık düşündük planladık ilerdeki işinizi hayatınıza herşeyinizi uzun uzadıya konuştuk ve artık her şey tamam boşanma gerçekleşecek derken bir gün içerisinde her şey değişti. O benim için dünyaları delen insan bi canavara dönüştü. Ve bana resmen hayatımdan defol git dedi daha geçtiğimiz ay bana çocuk diye yalvaran adam gitti sanki yerine vicdansız zalim bir insan geldi ve ben o olaydan sonra hamile olduğunu öğrendim ve bana daha önceleri hamile kalıp çocuğu aldırırsan seninle bu dünyada da öbür dünyada da uğraşırım diyen insan Ne halin varsa gör dedi ve eski karısıyla bir gün içerisinde barıştı ve ben bunu anlayamadım hala daha ne olduğunu çözmüş değilim peki bu insan neden böyle yapmış olabilir pişman olur mu ve olursa da ne kadar süre içinde olur sizce ben ne yapmalıyım
Acil bi bakın nolur?