Her gördüğüm yeşil gözlü kadında. Her motosikletle gezişimde. Her YILDIZ TİLBE şarkısında. Her salıncakta sallandığımda. O gar'a her gittiğim an. Gözümün önünde çoğu zaman.
Çok fazla sevgilim olmadı. İyi hatırladığım tek bir ilişkim oldu geçmişte. Ve evet bazen güzel anılarımızı hatırlıyorum. Beynime yer etmiş bazı tarih veya saatler mesele. Mesela birlikte gittiğimiz bir yere gittiğim zaman anımsıyorum. Bu unutamak değil sadece seviyeli güzel bir ilişkinin geriye bıraktığı güzel anılar. Bu durumdan şikayetçi de değilim, olunmaması da gerekir zaten. Keşke her ilişkimiz güzel anılar bırakan cinsten olsa...
Yani arada sırada değil sürekli geliyor, aklımdan çıkmıyor ki. Özellikle film falan izlerken. Genelde beraber izlerdik. Çok özlüyorum onu hala da çok seviyorum ondan sanırım aklımdan çıkmıyor hiç. Ama yapcak bir şey yok maalesef artık.
Eskiden olsa evet derdim, şimdi ise kendimi tanıdım tanıyalı en güzel anılarımızın bile gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yani… eski ben çok sadıktı, en güzel anıları hatırlarken tebessüm ederdi. Ondan başkasını sevemeyeceğine, gözünün ondan başkasını görmeyeceğine inanırdı, maalesef yanılmış bee. Eski benin iyi sandığı her şeyin, toksik olduğunun farkına vardım.
Çok değil. Kimseyi öyle aradığım yok. Sadece birisi beni çok güzel sevmişti onun gibi hisler uyandıran bir daha denk gelmedi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
29 yaşındayım 5 yıllık bir ilişkim oldu lise ve ünv dönemi süren hala mesela o insan yazar bana ama ondan artık nefret bile etmiyorum ama yaşadıklarımızı özlüyorum bir daha kimseyle öyle bir şey yasiyamadim
Gereksiz şeyleri aklımda tutma gibi bir özelliğim yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah kahretsinki evet sözlüyüm sözlümü çok seviyorum ama uzun yola çıktığımızda çalan bir şarkıda dahi geliyor özlem değil aslında o zamanlar heyecan daha farklıydı hissi
Hayatıma dahil olan birçok kadın ile güzel anılarım oldu hepsi bir birinden unutulmayacak bir derecedeydi... benim için hepsi özel ve güzeldi ve öyle kalacak.