Bileğimdeki damara bir şey oldu, çok ağrı çekiyorum :(

Ameliyat olduğumda elime takılan, daha doğrusu sonra zorla takılabilen branul yüzünden elimin üstünde üç tane delik ve deliklerin altında bir damar şişti ve baya belli oluyor ve çok acıyor..

Ameliyattan sonra yat kalk derken bileğimin üstüne yüklene yüklene birde bileğimi şişirmiştim.. Bir de geçen bileğimin biraz üst kısmını asansörün kapısına çarptım, orasıda şişti.. Elimi aşağıya sarkıttığım zaman 3 gün boyunca zonklama hissettim..

Zonklama geçti ama, bugünde sabah uyandığımdan beri bileğimin üstünden bir damar görünüyor.. Hafif mor renkte ve gözle görünür şekilde baya belirgin, dokununca da ele geliyor.. Ama canım çok yanıyor :( Bileğimi doğru düzgün bükemiyorum, sanki büktükçe damarım kopacakmış gibi hissediyorum çok ağrıyor.. Hoş gerçi bükmesemde ağrıyor.. Yarın da iş görüşmem var ne yapacağım ben? :(

Doktor demeyin, bu saatte nerde doktor bulacağım? Bir bilgisi olan var mı? :( Kaş gevşedici aldım geçer belki diye ama geçmedi.. Çok ağrı çekiyorum.. Damarım sanki yer değiştirmiş gibi :((

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim..

Doktora gittim, elimin üzerindeki delikler yüzünden bileğimde ki damarda iltihaplanma olmuş, ilaç ve merhem verdi, antibiyotik de verecekti ama ameliyattan sonra kullandığım için tekrar kullanmamı istemedi, bu yüzden iyileşmem zaman alabilirmiş.. Birde bileklik kullanmam gerekiyormuş.. Çok rahatsız edici :/ İnşallah kimsenin başına gelmez.. :(

Çok sağolun iyi ki varsınız :)
Bileğimdeki damara bir şey oldu, çok ağrı çekiyorum :(