Bir kız profili olmayan bana göğüs fotosu attı sende atar mısın falan dedi ben erkek olduğunu düşünüp engelledim
Erkeklerin bazıları neden kız hesabı açarlar ki?
Erkeklerin bazıları neden kız hesabı açarlar ki?
kızlarda erkek profili açıyor bıktım bu işlerden kız diye yazıyoruz erkek çıkıyor vallahi bıktım bu işlerden lanet bunlar yaa
Erkek profili açan kız var mı öddlsssjelğ
sapık dolu inan bana bıktım bunlardan bi bitmediler
Al benden de o kadar kanka ya o kadar işsizler ki kız erkek aynı şekilde
küfür edecem buradan engel yiyeceğim daha demin yaşadım ya kız diye konuşuoyurm sonra erkek çıkıyor
Off ÖSİAĞDLWĞSĞWŞQĞD
öbür taraftan gelsene sen ya oradan dertleşeceğim
Gerek yok
peki mahmut abi
Sırf kabul etmedim diye kuyruk acısından erkek mi oluyorum dşdösğşdsö ergen zihniyetine hayran kaldım kanks
onun için mi basit soruya gizli olmuşsun alakası yok seni ben napim hem. aynaya bak kankksss
10-12 yaşlarındasın ki kanks diyorsun halen
Aynaya bakınca bir güzellik görüyorum ama senin bir yüz bile görememen ne kadar acı dpfödpşdöe ayrıca ayna ne alaka çocuk olduğunu düşünmeye başladım çok alakasız cümleler kuruyorsun ŞDÖDĞSÖLDLD. Ve keyfimin kahyası sana mı kaldı ister gizli sorarım ister açık sana düşmedi bu. Hem beni napmayacaksan ben de senin meraklın değilim zaten gerçek hayatta görebileceğim tür bir insan bile değilsin meraklı olmasan yürümeye kalkmazdın. Neyse "kankksss" m bir daha reddedilmeye açık ol çok komik duruyorsun böyle
tamam teyze oldu by by
Ve senin demenle erkek olmuyorum haberin olsun
Bye amcacım
tamam teyzem
Cevap
8Cevap
taktik yapıyo uyanıklar 😂😂 diğer erkekler ne yazmış diye analiz yapıp ona göre kızlara yürüyolar 😂😂
İşsiz işte öyle yokluktaki öyle birileriyle ilişki yaşayıp cinsel bir hayatı olmuyor beceremiyor sonra buralarda kız hesapları açıyorlar
onlarında canı bişeyler istiyor demekki kız olmak istiyorlar
Biz kızlarda bazen erkek hesabı açıyoruz kanka herkes. Fake sarmış durumda özgü özgüvensiz bir biçimde milletle eğleniyorlar
Bunu genelde ezik ve pasif karakterli insanlar yapıyor zaten ama evet oyunlarda bazen benimde erkek hesabı açıp sildiğim oluyor öyle yan türlü bir amacı olmasa bile
Gay ya da gay özentisi vardır.
Yavşk oldukları için karaktersizler
İçlerinde gay lik var.
hepsi öyle erkek belliki
Ruh hastası olduklarından
İp ne oldukları için
Kişiliksiz çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?