Arkadaslar cok kötüyüm hickira hickira agliyorum.. Telefonda deliler gibi ağladım ama bitti dedi.. Günlerdir yalvarıyorum. Ben onu cok sevdim o benim herseyimdi bana sen benimle evlenmezsin dedi gitti ben evlenmem demedim okuldaki dersleri vereyim işe girerim o zaman bakarız hal çaresine dedim benim bekleyecek zamanım kalmadı annemler ısrar ediyor dedi artık yoruldum senin umursamaz tavrından dedi halbuki umursamaz olmadım yalvardım dön diye. Hep bana suç attı sen beni hiç istemedin falan dedi her suçu üstüme attı. Yalvardim gitme dedim agladim kendimi öldürürüm dedim gitti 4 sene benim için hep çabaladı bende çabaladım ama gitti. Beni çok seviyordu biranda kötü bir insana dönüştü napıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
On numara güzel bir kızım kendisi yanıma yakışmıyordu herkes nasıl bakıyorsun ona diyordu ama gitti
Beni terketti sözler vermişti gitmiycem diye ama gitti bugün 5 gün oldu napıcam?
boş ver kariyerine odaklan hayatina çapa olacak birine ihtiyacın yok
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok seviyordu beni 4 sene az değil ağladım anlamadı gitme dedim anlamadı sırtını döndü hemde yok yere suçladı hep beni. 26 yasındayım evlilik yasım geldi geçti dedi bana
Okulumda alttan ders var 5 tane normal bir iş yerine bile mezun olmadan diploma almadan girilmiyor ben ona dedim ki babanın parasına güvenerek evlenemezsin dedim baban sadecee evlenirken yardım eder ama evin giderlerini ancak ikimiz üstlenmeliyiz dedim asgari ücretle gecinmek zor benim iş sahibi olmam lazım dedim kötü birsey demedim işine gelmedi gitti 😭
Annesi demiş ki ben ona istek attım senin kız arkadasın kabul etmedi demis annesini öyle savundu ki bana ben annesini tanımıyorum bile annesiye hiç tanısmadım bile bana ailem senden önemli dedi ağır sözler söyledi sıkıldım hareketlerinden dedi bana çok ağırdı sözleri bana böyle ağır konusmazdı önceden
Bence ikiniz için özellikle de senin için gerçekten daha iyi olmuş. Annesi de anladığim kadariyla senden çok haz etmiyor evlenseydiniz bile çok sıkıntı yaşardın o evlilikte dediğim gibi daha gencecik kızsın boş ver sen okulunu bitir işini düzenini kur hayatini yaşa
Gitmek isteyene bahane bol emin ol seninki bildiğin hanim evladiymiş ciddi söylüyorum o evlilikte mutlu olamazdin. E sonsuza kadar sevgilide kalamazdiniz bence verilmiş sadakan varmiş ayrılmak gibi zor bir işi ona yaptırmış oldun bırak gitsin daha karşına nice insanlar çıkar
Napıcam bana döner mi geri hiçmi merak etmez nasıl oldugumu naptıgımı ne durumda oldugumu.. Affedemem orası ayrı mesele annesinin lafıyla hareket ediyor
Bak diyorum ki sevgi olsaydı seni kiramazdi uzemezdi çünkü sevgi değil yaptığı bitti mi tamam boş ver ayrıca sevmek bir şey değil herkes seviyor yeter ki sevgisine sahip cikabilsin ama o başka şeyler düşünmüş istemiş isteği olmayınca ayrılmış belki de senin bu zamana kadar gormemen senin hatan
Teşekkür ederim ama o kadar sevdi son görüşmeyi dahi kabul etmedi şimdi hiçbir şey yok gibi gitmesini hazmedemedim geri dönmeyecek mi hiç bu kadar basit mi bana hep bu kadar basit değil bitmesi derdi ağlardı ama kendisi gitti
Okulumda alttan ders var 5 tane normal bir iş yerine bile mezun olmadan diploma almadan girilmiyor ben ona dedim ki babanın parasına güvenerek evlenemezsin dedim baban sadecee evlenirken yardım eder ama evin giderlerini ancak ikimiz üstlenmeliyiz dedim asgari ücretle gecinmek zor benim iş sahibi olmam lazım dedim kötü birsey demedim işine gelmedi gitti 😭
4 sene boşuna gitmiş buna üzül bence hemen terk etmesi hemde bahane bularak bildiğin bahane ama keşke bu kadar düşürmeseydin kendini ne öyle öldürürüm falan gerek yoktu kimseyi zorla tutamazsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana döner mi sence bu yaptıklarını affedecek gibi değilim
Annesi demiş ki ben ona istek attım senin kız arkadasın kabul etmedi demis annesini öyle savundu ki bana ben annesini tanımıyorum bile annesiye hiç tanısmadım bile bana ailem senden önemli dedi ağır sözler söyledi sıkıldım hareketlerinden dedi bana çok ağırdı sözleri bana böyle ağır konusmazdı önceden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ağla tabi, iyi gelir, kız yeni biri girecek hayatına onla öpüşeceksin işte mutlu olsana, çişlinin biri gitti işte oh 😊
Çok seviyordu beni 4 sene az değil ağladım anlamadı gitme dedim anlamadı sırtını döndü hemde yok yere suçladı hep beni
Tabi seviştiniz hevesini de aldı, akıl da yoktu sende kandırıldın değilmi
Sevişmekle ilgisi yok bu olayın o benimle 4 sene çıktı ben 3 üncü senenin sonunda onunla öpüştüm
Tamam işte öpmeler sevişmeler sonrası bitti 😊
Üzülme, birileri kandıracak birileri kanacak , dünya böyle, inş iyi biri çıkacak karşına , hangi şehirdesin
Kandırılan hep ben oluyorum
Bende 😀😊
boş ver kariyerine odaklan hayatina çapa olacak birine ihtiyacın yok
Çok seviyordu beni 4 sene az değil ağladım anlamadı gitme dedim anlamadı sırtını döndü hemde yok yere suçladı hep beni. 26 yasındayım evlilik yasım geldi geçti dedi bana
Sen kaç yaşındasın?
24, yasındayım
Okulunun bitmesine ne kadar var? Bir de hangi ünv. Hangi bölümü okuyorsun?
Bahane uydurdun dedi bana bunlar bahaneymiş anneside zorlama demiş
Bence ikiniz için özellikle de senin için gerçekten daha iyi olmuş. Annesi de anladığim kadariyla senden çok haz etmiyor evlenseydiniz bile çok sıkıntı yaşardın o evlilikte dediğim gibi daha gencecik kızsın boş ver sen okulunu bitir işini düzenini kur hayatini yaşa
Annesi ufacık bir şey söylese benim öldürüyor. Demek ki evli olsak annesinin lafıyla herşeyi yapıcak
Bana anlayısla yaklasmadılar sürekli hergün evlilikten bahsetti benim söylediklerimi bahane gördü sonrada çekti gitti
Gitmek isteyene bahane bol emin ol seninki bildiğin hanim evladiymiş ciddi söylüyorum o evlilikte mutlu olamazdin. E sonsuza kadar sevgilide kalamazdiniz bence verilmiş sadakan varmiş ayrılmak gibi zor bir işi ona yaptırmış oldun bırak gitsin daha karşına nice insanlar çıkar
Napıcam bana döner mi geri hiçmi merak etmez nasıl oldugumu naptıgımı ne durumda oldugumu.. Affedemem orası ayrı mesele annesinin lafıyla hareket ediyor
Affetmeyeceksen onlarin bir önemi var mi? Tamam bi yaşanmışlığınız var anladim ama ona takıntılı yaşarsan geleceğini de mahvedersin
Bana az önce defol dedi mesaj attım sama yazıklar olsun dedim bana defol dedi
Aklını kullanamayacaksan boşuna tavsiye verdirtme bana bari sana başarilar dilerim hayatinda 👋
Tamam teşekkür ederim yazdıkların hiç
Yazdıkların için sağol
boş ver ya geride kalırsan önüne bakamazsin giden gitsin bize durucaklar lazım
Çok seviyordu beni 4 sene az değil ağladım anlamadı gitme dedim anlamadı sırtını döndü hemde yok yere suçladı hep beni
Bak diyorum ki sevgi olsaydı seni kiramazdi uzemezdi çünkü sevgi değil yaptığı bitti mi tamam boş ver ayrıca sevmek bir şey değil herkes seviyor yeter ki sevgisine sahip cikabilsin ama o başka şeyler düşünmüş istemiş isteği olmayınca ayrılmış belki de senin bu zamana kadar gormemen senin hatan
Bencil kendi istediği olmayınca gitti. Benim için ağlardı bana gitme derdi ben gitmezdim o üzülüyor diye ama o acımadı
Günlerce aylarca ağlayacak değilsin güçlü olmazsan kaybeden sen olursun biraz kafamı topla
Teşekkür ederim ama o kadar sevdi son görüşmeyi dahi kabul etmedi şimdi hiçbir şey yok gibi gitmesini hazmedemedim geri dönmeyecek mi hiç bu kadar basit mi bana hep bu kadar basit değil bitmesi derdi ağlardı ama kendisi gitti
Sendeki bu kafayla gelir umutlarını alır yine gider
Çünkü avrupalilardan farkınız birşeye çok bağlanmanız
Üzülme boş ver geçer
Aileside seni çok üzerdi hayırlısı olmuş belki de neden o gözle bakmiyorsun sevgi güzel de doğru insanla
Az öncede bana defol yazmış
Zorlama diyorum boşuna
Zorlamazsam tamamen ne sesimi ne beni duymazsa hiç merak etmez mi
Valla çocuk gibisin
Kendini daha fazla üzmeden seni anlayan seçen birini bulursun umarım
4 sene boşuna gitmiş buna üzül bence hemen terk etmesi hemde bahane bularak bildiğin bahane ama keşke bu kadar düşürmeseydin kendini ne öyle öldürürüm falan gerek yoktu kimseyi zorla tutamazsin
Bana döner mi sence bu yaptıklarını affedecek gibi değilim
Bence edersin sen, boşta kalınca gelir evlencek birini bulamayınca gelir anca bence bilemeyiz
Defol dedi bana
Hiç bişey yapma onu düşünme
Kendi yoluna bak
Hayatta başarılı olmaya çalış
Başarılı ol ki ne kaybettiğini görsün hödük
On numara güzel bir kızım kendisi yanıma yakışmıyordu herkes nasıl bakıyorsun ona diyordu ama gitti
Hımm belki o da kendini sana yakıştıramadığından çevredeki söylentiyide duymuşsa heleki ondan gitmiş olabilir
kotu bi insana donusmemiski sen evlilik icin bahane uydurmussun o da ayrilmis
Ağlayacak başka şey mi bulamadın
Sence bana döner mi geri merak etmez mi hiç bırakıp gittiğini
Pişman olur mu
Sen bu kafayla kendini boş yere heba edersin
Neden
Dönmez mi
İçimdeki aşk acısı var amaa isteyerek böyle değilim
Yav boşversene sen dönse ne dönmese ne. Önüne bakmayı öğren. Kendine saygın varsa dönse bile affetme.
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Dediğiniz gibi olmuyor
Bahane yapmış bence evlenmeyecegini bildigi için
Nasip kısmet
Bu günler de geçer bacım
Yakinlasma falan oldu mu
Ağlaman bitti mi
Unutacaksın
Niye gitti
Bahane uydurdun dedi bana bunlar bahaneymiş anneside zorlama demiş
Aptal olma
Napıcam bana döner mi geri hiçmi merak etmez nasıl oldugumu naptıgımı ne durumda oldugumu
Sen güçlü gözük ki neler kaybettiğini o anlasın, sen değil
Bana defol dedi az önce ona yazıklar olsun sana dedim bana defol dedi
Dertleşmek istermisn