Samimi olmadığı kızlarla takipleşmesi?

Arkadaşlar merhaba, 2 seneye yakın bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızda o kadar mesafeli bir karakteri vardı ki ben de dahil kimse ona samimi davranma cesaretinde bulunamazdı. Ben hoşlandığım halde 3-4 ay sonra çekine çekine istek atmıştım ona. Bu sene tam bir sosyal kelebek oldu tanıştığımız zamanın aksine. 1-2 hafta önce bir konuyu anlatırken tanımam etmem diye bahsettiği kızla birkaç gün önce takipleştiğini gördüm. Sorduğumda arkadaşımın arkadaşı yanımıza gele gele sohbet muhabbet arkadaş olduk sonuçta dedi? Sorun şu bana anlatırken sınav zamanı kızla alakalı tanımam etmem dedi araya zaten tatil girdi hepte beraberiz gidip kızla görüşmedi etmedi hangi ara yanlarına gele gide arkadaş oldu “tanımadığı etmediği kız” anlamadım. Bir de arkadaş grupları var bahsettiğine göre kız onların yanına gelip gidiyor ama o gruptaki herkesi takip etmiyor. Bahsettiğine göre samimi bile davranmamış kıza ama o zaman neden birçok erkek varken o grupta senle takipleşiyor diye düşünmedim değil. Erkek arkadaşımda bu aralar fazla herkese samimi yaklaşayım kafasında kızla da aynı bölümdeler. Normalde kıskanç değilim ama bir dediği diğerini tutmayınca ister istemez insan işkilleniyor ne alaka oluyor. Aldatacağını düşünmüyorum öyle biri değil ama bundan rahatsız olmam normal mi değil mi anlamadım. Var mıdır öneriniz?
Samimi olmadığı kızlarla takipleşmesi?