Hiçbir şey yaşamadım onla ilkim değilsin dediği gün bıraktım sürekli mesaj atıp arıyor ya yapıştı seni kaybetmek istemiyorum diye engelliyim mi her yerden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen her şeyinle bakir misin peki? Kızın yaptigi belki hata belki kendini tutamamis ama seni de kandırmamış. Yapmadım deyip, gidip diktirmesi, temizim ayakları yapması daha mı iyi? Sonra erkekler olarak turk kızları yalanci diyorsunuz. Bu yalanlara iten siz turk erkekleri degil misiniz?
Bu kız senin tavrindan sonra hayatindaki baska erkege bu kadar durust olacagini sanmiyorum ya bu sevgilimde sorun ederse, ya bırakıp giderse diye senden sonraki sevgilisine yalan soylemesi buyuk bir ihtimal.
Ayrıca neden bir insan gecmisiyle yargılanıyor? Herkes hata yapiyor bu hayatta bilincli ya da bilincsiz. Geri dönüp duzeltemeyecegine göre neden boyle yargılanıyor? Ayrıca o kadar cok erkek var ki kızı cinsel bir seyler yasamaya zorlayan. Iliskiye girmiyorsak bari oral yap, elinle yap diye israr eden, zorlayan o kadar erkek var ki.
Bazen kizlar hem israr uzerine hemde benden ayrılmasın, zevk alsın, mutlu olsun diyerek yapiyor bunu. Hem iliskilerde kizlara bunlari zorlayan sizsiniz hemde bunlari yapan bir kadin olunca da tribinizden gecilmiyor.
Ulkenin erkekleri olarak ne zaman bir insanı baska seylerle yargilamayi birakacaksiniz gercekten merak ediyorum. avrupali sevgilim oldu, cinsel olarak istemedigimi soylemem yetti. Bir kere yaklasmisligi yok. Turk erkegi boyle mi? bu saygi var mi bizimkilerde? Bir seyler yasamayacaksak niye birlikteyiz ki o zaman diyen tonla erkek var bu ulkede.
Yahu yaşamış olsam bile sorun etmezdi bu avrupalı. Benim ondan once bir hayatim vardi bunun bilincinde. Benim bugunumle ilgileniyor, onunla olmamla ilgileniyor. Şu an ona sadakatli olmamla ilgileniyor. Mesela bir seyler yasadim diye tum karakterimi, huyumun guzelligini, sohbetimi, insanligimi kenara mı atsın?
Yahu hesap vermemiz gereken kisiler insanlar, erkekler degil ki. Herkes gunahi sevabi biliyor. Bunun hesap verilecegi yer bir erkek değil ki. Olmamalı da. Her koyun kendi bacagindan asılır. Hangimiz dört dörtlük?
O yuzden insanlar gecmiste hata yapabilir, pisman olabilir bunlari kimse geriye donduremez. Yaptigi seyler onu ilgilendirir. Ama yanimdaki kisiyle mutluysam, insanligi iyiyse, huylari iyiyse, beni bir seylere zorlamiyorsa, sirf bir seyler yasamis diye gecmisinden dolayi yargılayarak insanligini çöpe atamam ki.
Eger atiyorsam hic sevmemiş, duygularim olmamıştır o kişiye karşı. Sadece bacak arasina bakip hukum vererek bir yol alıyorsam yanimda zaten ne işi vardı? Ne diye konuştum, sohbete girdim? sen bakir misin? -yok degilim -o zaman hadi eyvallah seninle işim yok. Bu mu yani? Olay bu kadar basit mi? Bir insan sadece bundan mi ibaret? Hadi bir seyler yaşamadıysan bir ihtimal kabul edebilirim bu durumu ama yaşadıysan bu tavrı saçma buluyorum.53 Yorumla- +1 yıl
Hislerime tercüman olmuşsunuz böyle bilinçli insanlar görmek çok güzel 👏
- +1 yıl
Benimle aynı fikirde birini gormek mutlu etti siz ve sizin gibilerin olması gurur verici
- +1 yıl
Harikasın gizli üye 👏👏
En İyi Cevaplar
+1 yılYa niye herkes tepki göstermiş ki buna? Niye herkes istedigini yapmakta özgür kafasında bu millet? Biz mi özgürüz gerçekten? Keşke bu tepki her yerde, her sey için verilse sadece bakir/bakirelik icin verilmese. Madem herkes cinsllik yaşamakta özgür o iliskinin nasıl olucagını seçmekte de özgürdür o zaman. He iki tarafta iliski yasamistir ona ragmen inatla yasamamis birini istiyosa evet o zaman farkli bi durum olur boyle tepki verilmesi normal olabilir. Onun dışında aşırı saçma bi tepki gerçekten. Gereksiz duyar kasmaya gerek yok.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen eğer kimseyle yapmadıysan bu senin için önemlidir. Yapacağın şey engelle gitsin. Ama seninde ilkin değilse kusura bakma kızı bunun için bırakamazsın.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız kendini yazık edecek senin gibi bir adamla
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen kendisi gibi bağnaz birisi ile evlenmeli bu tipler. Hele ki boşandığında o zaman ilkim değilsin muhabbeti ile karşılaşırsa çok gülerim :)
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Yorumları okudum da işiniz zor gerçekten😅
Benim yorumum geçmişi temiz erkek olsun kadın olsun farketmez bakir istemesi en doğal hakları insanların evliliğe değer vermesi kendini eşine saklaması ne zaman yobazlık eski kafalılık oldu anlamış değilim! Birde genelleme yapıp tüm kadınlar aynı diyemezler değerlerini kaybetmemiş bir çok aile var517 Yorumla- +1 yıl
Birisi tüm kadınlar cinsellik yaşıyor falan demiş hangi mantıkla söylüyor ki bunu? Bakire ama başka yollarla yaşıyor demiş. Başka yollarla yaptı ise nasıl bakire olabiliyor?
- +1 yıl
@Darkness_Queen banada bu saçma geldi bütün kızların artık bakire olmadığını bakireyim diyende yalan söylüyor Muş saçma bir cvp herkes demesi özellikle
- +1 yıl
Evet öyle ayrıca tabu falan demiş bu tabu diyenlerden nefret ediyorum ben Müslümanım evlenmeden ilişki yaşamak dinimce haramdır ve evlenmeyi bekliyorum. Ne şimdi ben de tabu mu varmış? Başkası bir şey yapsa başka bir konuda birisi eşcinsel olsa ona bir şey desem sen karışamazsın onun tercihi der ben böyle bir yol seçtim diye ben geri kafalı yobaz oluyorum bazı kesime göre ne münasebetse
- +1 yıl
@Darkness_Queen ben öyle insanları takmıyorum bende bakireyim hiç erkek arkadaşım olmadı ama bu benim iradem ve bu yollu seçen benim buna birinin eleştirmesi saçma hele o eleştirmede yalancı genelemesi yapılırsa.
- +1 yıl
İşte ona göre senin tabun var bu yüzden yapmıyorsun şu cinselliğin abartılmasından da nefret ediyorum gerçekten bu tarz ne saçma sapan şeyler söyleyenlerden de abazalardan bıktım. Aşağıda birisi link atmış mesela onu oku tam bahsettiğim tipte birisi.
- +1 yıl
@Darkness_Queen kendilerini aklamak için tüm kadınları genelleme yapıyorlar. İnsanın özgeçmişi kendi iradesinde kimi insan namus konusunda çizgi sabihi olabilir ve bu konularda diğerleriyle aynı kefeye konmak bile hakaret gibi geliyor bana
- +1 yıl
Altta biri link atmış onu okursan o da tam bahsettiğim tipte cinsellik yaşamayı TERCİH etmeyen birini tabusu var diye yorumlamış gerçekten inanılmaz. Bu ihtiyaçta değil istersem yaşarım istemezsem yaşamam gerçekten anlamsız.
- +1 yıl
@Darkness_Queen bakirelik önemli değil diye diye hiç kalmadı ortada bakire kız nerdeyse. Eline erkek eli değmemiş olanlar mesela bu sitede gayet yaşıyor herşeyi ve biliyor artık. Daha ağır konuşurum da siz kızlara ayıp olmasın diye susuyorum
- +1 yıl
Bilgi ile tecrübe aynı değil. Bilgi öğrenen artsın fakat tecrübe özel olmalı
- +1 yıl
@Darkness_Queen tecrübe de yaşanıyor bir süre sonra..
- +1 yıl
O olmasın diyorum bende
- +1 yıl
@Darkness_Queen tartışmak niyetinde değilim, vaktim yok :))
Fakat kaçınılmaz oluyor diyorum. Yoksa sana katılmıyorum - +1 yıl
Bilgi ilişki ile öğrenilmez. Bilgiyi kitap okuyarakta öğrenebilir
- +1 yıl
@Darkness_Queen her şey kitaplarda yazmaz
- +1 yıl
İnternetten de bakabilir
- +1 yıl
@Darkness_Queen of darknes, yazacağım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen onun ilki misin ki bıraktın kızı
Sen sanki sütten çıkmış ak kaşıksındır şimdi
Evlenmeden cinsellik yaşamaya karşıyım o ayrı ama kız dürüst olmuş sen benim ilkim değilsin demiş demeyedebilirdi gizlerdi
Belkıde karşına yarın öbür gün böyle bir kız daha çıkacak kendini diktirecek sana benim ilkim sensin aşkım diyecek sende yiyeceksin numarayı
Kızın yerinde olsaydım senin peşinden koşmazdjm ne kadar çok sevsem de asla gurursuzluk yapmazdım
Kız böyle yapınca senin gootun kalkmış belli ne yapayım diyorsun16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYuvam olsun çocuklarım olsun istiyorum sevmek sevilmek istiyorum her şey cinsellik değil ki
Cevap sahibi+1 yılSenin baban olmasaydı eksiklik hissetmezmiydin
Cevap sahibi+1 yılBelkı ben bosanmayacagim çoğunluk boşanıyor olabilir zoru görünce kaçmam ben savaşırim ben öyle düşünüyorum senin düşüncene de saygı duyuyorum
+1 yılEngelle de kurtulsun senden zavallı.. yalancı arıyorsunuz, bir tek siz mükemmelsiniz zaten.. yalan söylese ilkim sensin deseydi yaranirdi inanırdın di mi?
Sen o kızı engelle, bir çok erkek girecek hayatına ve o hep dürüst olacak ama sen ilkim sensin diyen yalancılarla gecireceksin hayatını...30 Yorumla
+1 yılİlkin olacak birini arıyorsan zor. Kafanı daha işlevsel çalıştırmalısın. yazıyı oku anlarsin
https://www.google.com/amp/s/www.ayrilikacisi.org/bakirelik-onemli-mi-1-bolum/amp/015 Yorumla- +1 yıl
Bomboş bir yazı bu. Bakire olmak için illa vajinal yapmamış olması yetmiyor. Oral yaptıysa da bakire değildir o kişi.
- +1 yıl
@Darkness_Queen
O yazıyı iyi okumadın sanırsam
Aynı şeyi söylüyor zaten
Bakireyim dese de anal oral her türlü ilişki yaşamış olabilir
Bakire olmaması her önüne gelenle yatacagi anlamına gelmez diyor - +1 yıl
Yazının tam amacı o değil yalnız bakire anlayışı bir başkasının farklı olabilir
- +1 yıl
@Darkness_Queen
Adam olacakları anlatıyor sosyal çalışmacı ve yabancı makaleleri araştırıp sunuyor
Boş bir insan değil
Özel kadin ve ilkin diye birsey yoktur diyor
Bakire diye evlendiğin kadin birşeyleri bastırdığı için, seni aldatıp hayvani seks yaşayacağı bir erkege gider
Sen de o benim ilkimdi, melek yüzlümdü diyerek derbeder olursun diyor
Önemli olan kadının bakire olmayip az ilişki yaşaması, önüne gelenle yatmamış olması diyor
Arzularını dizginleyen bir kadin, erkekler icin Her zaman daha faydalıdır diyor - +1 yıl
Dizginleyen diyor işte. Ben beden bakireliğinden bahsediyorum yalnız sadece bacak arasından değil. Hayvani seksi eşiyle de yapabilir yapmıyorsa onun sorunu.
- +1 yıl
@Darkness_Queen tamam adam da aynısını diyor
Kadinlari bakire ya da değil diye ayrıştırma
Çok ilişki yaşayanları ele diyor - +1 yıl
Ben onu demiyorum ben direk geçmiş meselesini diyorum. O da öyle diyor olabilir fakat her kadın veya erkek ilişki yaşamıyor evliliği bekliyor mesela benim savunduğum bu. O tam olarak bunu savunmuyor ve haksız yanları çok.
- +1 yıl
@Darkness_Queen
İşte erkek de kadın da ilişki yaşamak için evliliği bekliyorsa. Mutlaka ikisinden birinin evlenince gözü açılıyor
Bu durum daha tehlikeli - +1 yıl
Ne açıdan gözü açılıyor?
- +1 yıl
@Darkness_Queen
Cinsel açıdan
Sadece gözünü karisinda ya da kocasında açıyorsa ikisinden biri, dışarıyı merak ediyor
Ve aldatmalar
En çok da kadinlar yapıyor - +1 yıl
Neden ama gerek yok ki buna? İlla başkası ile yaşamak zorunda değil Ne geçmişte ne gelecekte. O zaman bu olmasın diye madem hepimiz yaşayalım evliliğinde pek bir anlamı olmasın o zaman
- +1 yıl
@Darkness_Queen
Mantıken düşününce böyle olmasını bekliyorsun
Ama hiç öyle olmuyor. İstek ve arzu devreye girince mantık kalmıyor
Ne demek istediğimi anlarsın
Tabiki herkes yaşamak zorunda değil, istemeyen yaşamasın
Umarım gözleri açılınca etrafa gitmezler - +1 yıl
Bir kişi illa iki farklı kişi ile seks yapmak zorunda mı ben bunu soruyorum. Ya da evlenmeden başkasıyla ilişki yaşamak zorunda mı?
- +1 yıl
@Darkness_Queen
Degil dedim ya
Zorunluluk değil ihtiyaç duymak bu - +1 yıl
Hayvani sekse ihtiyaç mı duyuyor? Madem ihtiyaç neden eşiyle bunu gidermiyor?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlişki yasasan kötü kişisin, yasamasan kezban, o kadar önemliyse bu konu, papaz olun, önemli olan sizinle neler yasadıgı, nasıl hissedip nasıl hissettirdigi.
10 YorumlaKız dürüst seni seviyor işte şans ver kıza
Seni sevene değer ver
Bu zaman da seni seveni bulmak zordur bulmuşsun şans ver21 Yorumladeger veriyorsan seviyorsan ilk her sekilde olursun sadece kiza cok uzuldum demekki sevmis boyle bir ozel olayi anlatmis engellemek yerine anlatabilirsin
00 Yorumladürüst insanlara gareziniz var sizin. Tecrğbesiz kadınla yaşanır mı be , işin yoksda bütün acemiliğini çek, tribini çek, sevişmeyi öğret. Ohoo
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen dürüstlük pek kâr etmiyor bu memlekette
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin ilki olmayacaksın bu devirde doğru söyleyenini bırakmışsın yalancıyla devam edersin
465 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 herkes öyle. İstediğin gibi gör sen zamanı görünce kandırılıcaksın
- +1 yıl
Geri kafalı evleneceğin kızın o bölgeden ilişki yaşamadığı hiç ilişki yaşamadığı anlamına gelmez. Dürüst bir insanı kaybetmek yapılan en büyük ahmaklık. Ayrıca yaşamışsa yaşamış karakterliyse ve seviyorsa gerisinin bir önemi yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 ben de onu diyorum ya işte. Kendileri yapınca ses yok. Kadın olunca mı dert? İhtiyaçsa kadınlara da cinsel ihtiyaç. Vucut onun vücudu. Belli bir yaşa gelmiş her insanın da illaki sevgilisi oluyor. Hayal kurup beklesinler.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 sen var ya bakire biriyle evlenemeyeceksin. Otur ağla buna bu gece.
- +1 yıl
Aynen bakire olsa bile mutlaka cinsel ilişki yaşamış birisi olacak. ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 köyde bile neler yapıyorlar. Bu çocuk fanusta yaşıyor herhalde. Kendini koruyacak tek bir düşüncesi yok ki, zihniyeti gibi ağzı da bozuk.
- +1 yıl
Kendin yaparken iyi yani? 😂
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 sana vermezler işte sıkıntı orada 😂 herkes öyle herkes. Hep mi evdesin? Çok garipsiniz cidden.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 dar görüşlünün teki bırak. Kadınlar da gayet Özgür ve yaşıyor artık. O eskide kalmış. Çok kandırırlar bu klavye delikanlısını. Boşversene.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 sevgilisi olmaması yapmadığı anlamına gelmez sen çok saf bir çocuksun yazışından bile belli. Şimdiden hayırlı olsun kandırılışın. Her insan senin gibi asosyal değil. Evde bilgisayar başında. Herkes sevgilisi oluyor. Sen evde mastürbasyon yaparken. Otur ağla şimdi.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 sana bir şey diyim mi. Yaşamayan kız yok. İnanma yaşamadım diyen de yalan söylüyor.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 hadi saftrik çocuk hadi daha göreceğin çok şey var…. Yazık sana…
- +1 yıl
Temizlik orayla değil karakterle olur aptal çocuk. Ve sen dünyanın en kirli varlığısın.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 bakir erkek siniri bu nerede görsem tanırım. Küçük köpek ırkının sinirine benzer. Havlar havlar durur.
- +1 yıl
Aynen. Bunların nesli tükenecek ama az kaldı.
- +1 yıl
Namus bacak arasında değil ise neyin lafını yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 sendeki tek sıkıntı ne biliyor musun? Sen kendini savunamıyorsun. Tartışman 18 yaş altının yapabileceği bir tartışma. Bana bir tane mantıklı sebeple gel. Çünkü yaşının hakkını veren şekilde yazmadığın için bu tepkiyi alıyorsun şu an.
- +1 yıl
Savunacak bir tarafı yok çünkü.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 bu böyle küfüre başvurma, random gülüş, sıfır noktalama. Ben neyini tartışıyım seninle? Konuşmanın ‘’adabı’’ yok.
- +1 yıl
15 yaşında çocuk kesin.
Soran+1 yılbakın bacılarım, sessiz utangaç efendi erkekler zaten 18-20 yaşlarında kızlara ulaşamadığı için mecbur bakir kalıyor. bu yüzden de bakire kız istiyor. olay bu kadar basit, yapıp bakire isteyenlerden bahsetmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen öyle diyorsun ama sessiz çekingen bir kiz gelse burada bakir erkek istese aynısı denmiyor. Ben de görüyorum yani insanlar gayet yaşıyor ve insanın kendi gibi birini istemesi aşırı normal ama belli bir yaşı geçince bulması zor bu da su götürmez bir gerçek. Kabul etsen ne etmesen ne.
- +1 yıl
duvara anlatiyor gibi anlatiyorum bak. iki kiz var biri sizin gibi kasar oteki bir sey yasamamis. hangi erkege sorarsan sor (primciler haric) hepsi iliski yasamamis kizi isterler evlilik icin. yani sizler ikinci plandasiniz. bunun farkinda oldugunuzu da biliyorum o yuzden her kiz veriyor diye kendinizi kandiriyorsunuz. jsjsksksk ayrica ben burada anonimim gercek dusuncemi paylasiyorum ama reelde ayni sizin gibi konusuyorum rahat olun belki ex lerimden birisindir bilmiyorum jsjsjdsdjdj. neyse isin ozeti sizin evlenmeniz cok zor bu kafayla biraz sey yapin gecmiste yasadim ama pismanim evlenmeden olmaza getirin olayi yoksa akilli bir erkek evlenmeden evli hayati yasiyorsa skseler evlenmez jsjsjsjs
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 ben sana bir şey diyim mi kesinlikle öyle bence de. Ben her görüşe açığım gerekirse de tartışırım ama bu bildiğin orta son ergen ağzı.
Soran+1 yılben üni okuyorum herkes yaşıyor diyorsun da yanlışın var. İstanbul'da okumama rağmen istanbullu bi kız var sınıfta kız aşırı çekingen, sessiz, utangaç bir kız. instagram kullanmıyor. kız arkadaşlarıyla ve erkeklerle gevşek konuşmuyor. hep mesafesini koruyor. böyle kızlar bakire kalıyor işte.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 abicim kendi yaşamış erkekler bunu takmıyor bir sürü öyle insan da evleniyor sen kendi çevreni baz alıyor olabilirsin ama bu durum artık bu devirde öyle değil. Çoğu kişide evlendi bildiğim tanıdığım kendini avutuyorsun şu an. Ve belli yaşa gelmiş eli yüzü düzgün sevgilisi olmuş her kadında bir şey yaşamış oluyor. Hiç mi çevren yok? Hiç mi görmüyorsun? Öyle aradığın zamanda yaşamıyorsun şu an. Ama ileride anlarsın.
- +1 yıl
Madem bu kadar özgüvenli ve hayatın seks ile dolu. Neden fotoğraf bile koymuyorsun? İnternet aleminde hayallerini mi yaşıyorsun hayal dünyasında.
Cevap sahibi+1 yılSen dar düşünceli ve dünyadan bir haber olan bir adamsın ve canın çok acıyacak. Konuşman da aklın gibi bozuk. İleride burada ağlama diye gerçekleri bil. Hadi o küçük zihninle uzaklaş burdan.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 çevre dışında da görüyoruz duyuyoruz nerede yaşıyorsun çok ilginç. popo ünle gülmekten çok konuşuyorsun oradan. Biz bunu gördük. O kısmın çok dillenmiş. Ondan dar zihniyetini ve o popo ağzını uzaklaştırabilrsin. Keza öyle aradığın gibi biri yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 canim bu bakir ve muhtemelen yaşları 18-20 arası hayatında hiç kadın görmemiş ve evde bir eli bir tarafında diğeri klavyede bunu yazıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@oceda01 kusura uzun süre baktık hadi git artık yobaz koktu burası
Soran+1 yılyalnız sizin atladığınız bir nokta var. bir erkek kızın bakire olmadığını öğrenince seks için aşık taklidi yapıyor. siz lafı evlenmeye getirince kaçacak erkekler bunlar. yani sizle evlenecek güvenilir erkek bulmanız bakire bi kıza göre çok daha zor BENCE.
- +1 yıl
Evet. Kız arkadaş edinemeyince kadınlara nefret ve kin duygusu beslemiş ben daha yazmıyorum sen de yazma hadi iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılO başka bir olay ama evlenenler var bir sürü artık ciddi ilişki yaşayanlar bunu aşan bir sürü adam var. Siz aşmadınız diye herkes aynı değil. Bunu demek istiyorum.
- +1 yıl
Bakire olmadığımızı söyleyen olmadı ki? Ayrıca bakire değilim diyelim. Evleneceğim kişiyle evlenmeye yakın söylerim o zaman belli olur. Her şekilde öğrenilir yani.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 ya artık önemsemiyor çoğu kişi. Çünkü adamların kendisi ne ki? Hangi devirdeyiz şaka gibi. Çok biliyorum gayet evlenen adam çünkü kendisi de geçmişi var ve aşmış çoğu şeyi. Senin yoktur sen dengini istersin o ayrı. Ama o adam kendi gibi biriyle gayet evleniyor.
Soran+1 yılevlenmeye yakın söylersen niye daha önce söylemedin diyip güvensizlikle suçlanabilirsin. ilk başta söylesen seks için seviyormuş gibi davranır. işiniz zor valla ne diyim hele türkiyede :D
Cevap sahibi+1 yılİnan işte onu aşan çok insan var. Kadını bir zarla bir gören kısımla da kadınlar artık evlenmiyor zaten. Bunu takan adamla kim neden evlensin? Veya yalan söylüyor. Kimse oturup geçmişini baştan sona anlatmıyor.
- +1 yıl
Bunun için evlenmeyecek insan bırak da evlenmesin. Ayrıca sizli konuşuyorsun. Biz burada doğru olanı belirttik. Kendi hakkımızda bilgiler vermedik.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 aynen işte ondan diyorum ben de. Konu içeriğinden uzaklaşıp kendini haklı çıkarmaya çalışmakta bayat bir hareket. Zaman değişti insanlar değişti eski zamanda yaşamıyoruz. İnsan kendi gibi birini elbette isteyebilir o ayrı mesele. Ama herkes aynı düşünce yapısına sahip değil artık. Olan da uzak dursun zaten nokta.
Soran+1 yılzarla alakası yok ki. bazı kızlar vardır sevgilisiyle yapar tamam. bazıları vardır sırf zevkine f*ck veya tek gecelik yapar. bazıları vardır sırf yakışıklı ve zengin diye kucağına atlar kendini kullandırır. sevgilisiyle yapana hadi tamam diyorum. ama nasıl ayırt edeceksin kimle yapmış kaç kere yapmış? biliyosun bi kadın istese her gün yapacak birini bulabilir ama erkek bulamaz.
- +1 yıl
Hakaret ve İftiradan dolayı sen bir davayı hakettin. Mahkemede görüşürüz. Gazeteciyim ben ve adam olmayı sana ve sizin gibilere öğreteceğiz.
Cevap sahibi+1 yılŞu anda aşağı yukarı herkes yaşıyor ve bunu görmemek için kör olmak lazım. Ben şimdi buraya bakir erkek arıyorum desem ne diyecekler? Var mi diyecekler? Çoğu insan sevgilisiyle yaşıyor. Bunun bizimle ne alakası var? Durum bu. Belli bir yaştan sonra eskisi gibi bulman zor. Bunu görmemek istemek güzel bunla yaşamak güzel ama gerçekler.
Cevap sahibi+1 yılO başka olay tabiki yaşanan ilişkinin kalitesi de önemli. Buna ben de karşımdaki erkekte önem veririm. İnsandan bunu anlarsın yani o kadar da değil. Kadınlar buluyor da erkekler kadar nefes alsa yeter modunda da değil. Ama erkekler ne kadar yaşıyorsa bu kadınların da hakkıdır.
Cevap sahibi+1 yıl@Prometheus1453 canım çocuk bu ve cehalet kokuyor soru sahibine demiyorum diğer şahıs. Gül geç gerçekten. Bana çok komik geliyor.
- +1 yıl
Bunlar işte potansiyel kadın katili.
- +1 yıl
Sen rahat ol ben ne yapacağımı bilirim.
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak bulması zor. Bu bilgiyle ne yaparsanız yapın. Yok gibi hatta belli yaşın üzerinde. Hadi iyi geceler.
Soran+1 yılüniversite bitene kadar yapmadıysa bakire evlenme şansı çok yüksek bi kızın.
- +1 yıl
@oceda01 ne alaka siz bizi önümüze gelenle yatıyor sanıyorsunuz
3 senedir hayatimda kimse yok benim biraz beyinlerinizi değiştirin
www.google.com/.../ - +1 yıl
Ben senin söylediğin sessiz çekingen kızım. Ama bakire değilim. Tampon kullanabiliyorum. Ki bunu sen anlayamazsın. Azimli bir insanım ezik erkeklerin nefret edeceği türde başarılıyım. Şu sıralar kafan bacak arasından çıkmadığı için karşındakinden beklediğin tek kriter bakire olması. Çok basit düşünüyorsun. Kızlar bunun yaşayıp görmesi lazım.
- +1 yıl
aynen katılıyorum dürüst birisini bırakmış, muhtemlen anal ya da oral seks bilen bakire bir kıza denk gelince anlayacak durumu.
- +1 yıl
Bakirelikten kastı bu değil belkide?
- +1 yıl
@Darkness_Queen yapıştı kaldı engelleyim mi diyen birisnin art niyetli olduğunu düşünüyorum. insan sevdiğine yapıştı falan demez. sadece ego tatmini için buradan paylaşmak istemiş, hatta trol bile olabilir. :) bakirelik bence de bedenen değil ruhen olmalı. böyle fiziksel özelliklerde bakire arayanları gerdekte vajinasına ketçap sıkıp kandıran çok kız var :D
+1 yılKendiniz önünüze gelenle yapmak istersiniz ama kadını illa ki bakire istiyorsunuz. Ne kadar yobaz ve aptalsınız!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEngelle dünyada erkek kıtlığı yok senden başka erkeklerde var Hint kumaşı değilsin
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız sana güvenmiş ve bunu söylemiş. İlki değilsen neyi değiştirecek? Önemli olan karakter değil mi?
227 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka?
Soran+1 yıltabi o önemli ama ben evlenme niyetinde olduğum için kıza ümit vermek istemedim. çünkü nikah yapmak istiyorum ve evlilik dışı birlikte olan biri nikahı gereksiz görüyordur zaten o yüzden.
Cevap sahibi+1 yılHiçbir alakası yok. Seni istiyorsa evlenmek istiyordur. Başkasıyla oldu diye evlenmeyeceğini nasıl düşünebilirsin ki?
Soran+1 yılalakası yok derken? sevgilisiyle nikahsız yapmış işte. bana da aynısını derdi ben kabul etmeyeceğim için istemedim. bir de bilemem kaç kişiyle olmuş o yüzden sıkıntı. kim ne derse desin erkekler için önemlidir nokta. bunun geri kafalılıkla da alakası yok. avrupada bile bakireliği önemseyen kesim var. asıl geri kafalı olanlar anal-oral seks yapıp erkeğe kendini bakire gösterenler. işte o kızlar aşırı geri kafalı. çok leş bi karakter. he bi de diktirenler. illa kan ister diye. işte asıl böyle kızlar yobaz. yoksa canım istedi yaptım desin ben de tamam bu kız geri kafalı değil derim. ama yok pişman oldum yok zorla oldu pff kendini pazarlamak için satmak için söylenen sözler işte. kızların kendini düşürmesi.
Cevap sahibi+1 yılSen yaşayınca sorun olmuyor dimi? 😂
Soran+1 yılhiçbir kızın bakireliği almadım sorun yok bence
Cevap sahibi+1 yılAlıp almaman önemli değil. Önemli olan senin bakir olmaman. Eğer namus bacak arasındaysa sen en büyük namussuzsun demek oluyor :)
Soran+1 yılbak sıkıntı ne biliyo musun diğer yoruma da yazdım sıkıntı bir kızın önceki niyetini bilmiyorsun: bazı kızlar vardır sevgilisiyle yapar tamam. bazıları vardır sırf zevkine f*ck veya tek gecelik yapar. bazıları vardır sırf yakışıklı ve zengin diye kucağına atlar kendini kullandırır. sevgilisiyle yapana hadi tamam diyorum. ama nasıl ayırt edeceksin kimle yapmış kaç kere yapmış? biliyosun bi kadın istese her gün yapacak birini bulabilir ama erkek bulamaz. BEN NASIL AYIRT EDİCEM NİYE YAPMIŞ KİMLE YAPMIŞ DİYE? SIRF YAKIŞIKLI/ZENGİN BULDUĞU DİĞER ÖZELLİKLERİNE BAKMADIĞI KIZ DÜŞÜN BU KIZ SEN DE TAKDİR EDERSİN Kİ KARAKTERSİZ Bİ KIZDIR.
Cevap sahibi+1 yılGözlerinde seni sevdiğini görüyorsan ayırt edebilirsin. Ayrıca sen bunlara baktığın sürece kimseyi sevemezsin.
Soran+1 yılya şaka mısın sen beni delirtmek mi istiyosun? resmen geçmişinde eskort olan bir kızı da diğer tüm kızlarla aynı kefeye koyuyosun. kardeşim ben eskortla evlenmek zorunda mıyım?
- +1 yıl
Biz nasıl ayırt edicez? Kimseyi bilemezsin ama tahmin edebilirsin. Bulunduğu çevreden kişiliğinden. Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ki. Keşke olsa önümüze getirseler bu budur deseler. Ama verdiğin örnek iki ayrı uç ve elbette ki anlarsın o kadarını karşı taraf çok iyi saklamazsa.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek zorundasın demiyorum. Sadece namus bacak arasında değil diyorum. Ayrıca sen bedenini başkasına satmıyor musun? Tüm gün patronuna satıyorsun. Gerçekten cahilsiniz.
Cevap sahibi+1 yılYobaz olan sensin Arap kafalı.
Soran+1 yılneyse bacım, şunu da kabul ediyorsun değil mi: bakir bir erkek bakire olmayan bir kızı elini kolunu sallaya sallaya reddedebilir. buna hiçbir şey diyemezsiniz. doğru mu? bunu kabul ediyorsan sıkıntı yok. he ama bu erkeğe yine de geri kafalı diyorsan bişey diyemem artık sana. sen şimdi bir erkek nasıl bakir kalır diye düşüneceksin ben sana çok yakın çevremden bi örnek veriyim: inşaat ve makine mühendisleri. çoğunun sevgilisi olmadı üni bitene kadar.
Cevap sahibi+1 yılBenim için bir erkekte veya kadında önemli olan insan olması. Karakterli ve güvenilir olması benim için geçmişinden daha önemli.
Soran+1 yılbana kızacaksın belki ama biraz da başkalarının yönlendirmeleriyle bu kafaya ulaşmış olabilirsin gibi geldi bana. çünkü bu kadar açık görüşlülük iyi bir şey değil. hem etik açıdan hem ahlaki açıdan.
Soran+1 yılaçık görüşlülük dediğiniz şeyi yanlış anlıyo olabilir misiniz. olaylara biraz zekanızı da ön plana alarak bakmanızı tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılBeni kimse yönlendirmez. Lisans ve master bitirdim. Açıktan Psikoloji tamamladım ve gazeteciyim. Bunlar benim şahsi görüşlerim. Ve şunu da söyleyim ben senin İslam’ın ve ailenin yönlendirilmesiyle bacak arasına ahlak olarak baktığını söyleyebilirim.
- +1 yıl
@soran yavrum gencsin daha bunlarla ciddi bir sey konusma bak bana tastas geciyom paso. rahat ol temizsen karsina senin gibi biri cikar bunlar herkesi kendi gibi saniyor. bizden gecti artik zaten evlilik hayalimde yok ama bu kasarlara aldanip umitsizlige kapilma herkesi kendileri gibi saniyorlar. onlar gibi degilsen ve onlar gibi dusunmuyorsan yobaz comar oluyorsun.
- +1 yıl
Bu önyargı ve tek taraflı bir bakış açısı. Herkes senin gibi düşünmüyor ve de düşünmeyecek. Bunu kabul etseniz de etmeseniz de. Ve İnan bir şeyi savunmak için illa o şeyi yaşıyor olmak gerekmez biraz bakmak, anlamak ve düşünmek gerekir. Bu çağda bunu tartışıyor olmak bile tüyler ürpertici.
Cevap sahibi+1 yılNeyse bu sizin hayatınız, hataları da size ait iyi geceler.
Bro yerinde olsam engellerim. Çak geç desem bu seferde üzerine kalmaya çalışabilir. Riskli 😀
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan engellersin ama buraya gelip sorduğuna göre sende ona karşı boş değilsin
00 Yorumla
+1 yılSen onun yaptıklarını yapmadın mı yani?
O senin ilkin mi?00 Yorumla
+1 yılİlkim değilsin derken hangi anlamda? Cinsel anlamda mı yoksa sevgili anlamında mı?
00 YorumlaRahatsız oluyorsan engelle, şimdiye dek engellememiş olman hata.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın burdaki namussuz insanlara bakma kim bilir nasıl öpüştü nasıl s*kso çekti kabul etmek zorunda değilsin.
015 Yorumla- +1 yıl
filmlerden tecrübelisin sende galiba?
Cevap sahibi+1 yılKes sesini namussuz sen de karını aldattığını yazmıştın burada senin gibi insanın namus konusunda konuşmaya hakkı yok
- +1 yıl
Saksoyu vs. bilir, analı belediye çukuru gibi ama namuslu bakire kızlara benzettim seni? ayırca senin gibi terbiyesiz ve iftiracı değilim onun için seviyene inemeyeceğim mahalle karısı uslüplu gizli hanım !
Cevap sahibi+1 yılSaksoyu bilmek ne alaka mal den bildiğin her şeyi yapıyo musun ineğe tapan insanlar olduğunu biliyosun ineğe mi tapıyosun defol canım kardeşim
- +1 yıl
ona bilimsel ve masum olarak bilenler oral der, sen işi bilenden argo tabiri ile öğrenmişsin !
Cevap sahibi+1 yılMal oğlu mal burdakilerin tabirinden öğrendim. Sen nasıl bi malsın ne bildiğimi de m sana soracaktım ezik
- +1 yıl
ahahaha seviyesiz terbiyesiz birisi ile daha vakit harcayamam eminim ağzın gibi her yerin böyle pis ve bozuktur.
Cevap sahibi+1 yılSenin her yerin pis ve bozuk karını aldattığını yoruma yazmıştın skskskks ezim ezim ezilme karşında namuslu birilerini görünce. Mala bak saksoyu bildik diye oral seks mu çekicez sen hamile kalmayı bildin diye hamile mi kalacaksın malll
Cevap sahibi+1 yıl33 yaşındaki karısı da kendisi de leş insanlar olan abi gelmiş gencecik kızla uğraşıyor sen kim ben kim ya defol şurdan layığın patlaklara hadi
- +1 yıl
Pis iftiracı seni, ayrıca sen mi namuslusun ağzından dökülen kelimelerle ne kadar... olduğun paçalarından akıyor.
Cevap sahibi+1 yılValla neyin gerçek olduğunu herkes biliyor vicdanım rahat 🙂
- +1 yıl
namusluyum dedin ya baya güldüm ona :D :D
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birisi namus diyince anca güler zaten iş yerinde karını aldattığını burada yoruma yazmıştın namus ahlak senden uzak
- +1 yıl
iş yerinde mi nasıl olmuş başka ne dememişim :D
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyosun elin namussuz kadınını savununca eline ne geçecek? Sanane soruyu soran çocuğun midesi almıyo işte sanane neden kuduruyosun
Gizli Üye(18-24)+1 yılengellemek istesen şimdiye engellerdin ama hoşuna gidiyo heralde
11 Yorumla- +1 yıl
Bırak eğlensin azıcık :D
+1 yılYa hiçmi sevmedin su kızı.. istemiyorsan istemiyorsun.. tamamda genede dikkatli kelimelerle kibarca kızı uzaklaştir.. beddua alma.. Allah korusun yarın birgün senin kızında aynı duruma düşer
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı duruma düşer derken erkeklerin yatıp kalkmadığı kız kalmıyor hangi erkek bi kızın ilki de kalkıp bunu sorguluyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte , elinin altında bulunsun , silkelersin , köle yaparsın .
00 YorumlaGerçekten rahatsız olsaydın coktan engellerdin zaten demi...
30 Yorumla
+1 yıladam gibi seviyorsa dürüst olduğunu da kanıtlamış daha ne. ilkimsin diyip diktirebilirdi de...
20 Yorumla
+1 yılZaten bu zamanda temizi nerden bulacaksın ki iyi biriyse değerlendir bence
10 Yorumla
+1 yılÖnce bir dinle derim. Anlamadan dinlemeden karar verme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaşadığına bağlı yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamanda bulamazsan ilkin olacak birini 15 16 yaşında yaşıyor çoğu
10 YorumlaEngelle geç ilki evlenmemiş sen mi evleneceksin
09 Yorumla- +1 yıl
@susmar
Bismillahirrahmanirrahim bu nasil bir mantık 😂 - +1 yıl
+1 yılSen hiç kimseyle ilişki yaşamadınmı?
00 Yorumla
+1 yılSen de onun sonuncusu ol
00 Yorumla
+1 yılAcaba sen onun ilki misin
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olcak değil ya
00 Yorumla
+1 yılEngelle madem hiç olurunuz yok başka ne yapcan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldürüst bir kızı kaybetme derim seveni bulmak zor
10 Yorumla
+1 yılkaçan kovalanır paşam bas engeli durma
00 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır Aferin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gitsin
10 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla
+1 yılErgenlik ah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyol ver gitsin
00 Yorumla demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılS*ikip bırak.
02 Yorumla- +1 yıl
Harbiden senin gibileri seviştikten sonra bi kenara atmak lazim
- +1 yıl
Bir an sinirlenince böyle yazmıştım şimdi abartı geldi
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Engelle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılAşıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngellemek çocukluk işi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasını bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigg
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle yap
16 Yorumla- +1 yıl
kızlar neden kudurmuş anlamadım herkesin kendi tercihi
- +1 yıl
üslup bile çirkin art niyeti fark etmedin mi?
- +1 yıl
@siyahcorap ney art niyet
- +1 yıl
yapıştı, engellesem mi vs. cümleler sana göre normal mi, insan sevdiğini ama ilk olmadığını öğrendiği birisine böyle çirkin laflar kullanır mı? severek ayrılması gerekirken engellememiş bide buradan soruyor yapıştı falan diyor sende neresi art niyet diye soruyorsun hay allllam ya
- +1 yıl
@siyahcorap soğumuş demek ki ne var bunda? herkesin kendine göre triterleri var. sevgilim uyuşturucu kullanıyorum dese bende soğurum ve ayrılırım.
- +1 yıl
soğursun ayrılırsın ama sana bir kötülük yapmadıysa ona hakaret etmezsin normal insan böyle yapar.
engelle kasari
18 YorumlaEngelle gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlkim değilsin dediği gün bıraktım ama o benim peşimi bırakmıyor, yapıştı. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler