- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma sebebimiz erkekler yaşlanınca bile 30 dan büyük kadın istemiyor bu yüzden kadınlar 30 a kadar evlenemeyince daha evlenemiyorlar bunu genelde kadınlar tepkiyle karşılar istedigimiz yaşta evleniriz diyorlar ben de öyle düşünüyordum ama erkeklerin geneli kendileri yaşlı olsa da gözü genç kızlarda bu yüzden evde kalıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda böyle kadın çok ama otuzlarında ve çok talibi var neden sizce ama bu kadınlar güzel ve avukat doktor
- +1 yıl
Genel olarak aldatılma oluyor ve çoğu kadın aldatılıyor 40 yaşında bir adamın gönlü 20 lik kıza kayar ama bulamaz 30 yaşındaki alır eger evlilikleri aşk üzerine degilse aldatma söz konusu olur çevremde hep böyle gördüm
Soran+1 yılYok canım benim bahsettiğim şu kadın güzel bakımlıysa buluyor o yaşlarda da ama dikkat etmedi lazım meslek de varsa
- +1 yıl
Valla daha bakımlı güzeller var gençler hep daha çok istenir
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendini ne zaman çaresiz, yapayalnız, terkedilmiş ve mutsuz olduğun zaman da anlayacaksın. Yaşın bir önemi yok.
Ama şunu bil ki sevdiklerin, yanı başındakilerin tek tek Ahirete uğurlarken ne bu zamana kadar tek yaşadım, mutluluğu görmezden geldim diye pişmanlık içine gireceksin. İnsan yaşı ilerledikçe zaman da yavaşlar. Bir sene sana on sene gibi gelir o zaman. O sebepten dolayıdır ki pişmanlık saati de geçmiş olacak.00 Yorumla
+1 yılEvde kalma yaşı yoktur bunlar koca karı lafları sadece isteyen istediği yaşta evlenir öyle öyle kural yok ki başka ülkelerde 70 yaşında bile ilk kez evlenen var bizim ülkemizde 30 yaşından sonra evde kalıyosun ne kadar saçma bir tespit yaşın alakası yok ki insan kendini ne zaman hazır hissediyosa o zaman evlenmeli bence
00 Yorumla
Evde kalma nedir ya. Bir de buna yaş koyuyorlar. İnsan ruh eşini bulmak için senelerce bekleyebilir. Sırf bu toplum baskısı yüzünden kaç çift mutsuz ve boşanıyor. Bırakın insanlar ne zaman evlenmek isterlerse o zaman evlensinler yahu. Salın şu insanları azıcık.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmak diye bir şey hiçbir zaman olmadı ki yani neye yetişeceksin Bir yere mi yetişeceksin evlenince bir şey mi olacak yok
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir sayıyı Acaba kim koyuyor çok merak ediyor Bununla ilgili bir kanun falan mı var evde kalma yaşı ya gerçekten Arkadaşlar bu toplumun Başka işin gücü yok mu bir insan 30'unda da evlenir 50'sinde de evlenir ne var yani bunda ne demek evde kalmak
10 YorumlaHayırlı Bir Evlilik İçin Okunması Tavsiye Ediliyor...
Bismillahirrahmanirrahim Vellezine Yekulune Rabbenâ Heb Lenâ Min Ezvâcinâ Ve Zurriyyâtinâ Kurrate A'yunin Vec'alnâ Lil Muttakîne İmâmâ (imâmen)."
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Anlamı "... Ve onlar ki, Ey Rabbimiz, lütfunla eşlerimizden, çocuklarımızdan bizlere göz aydınlıkları ihsan et, bizi takva sahiplerine Önder Kıl Derler ...
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bu sorunun farklı cevapları var evlilik için bir yaş sınırı olmasada bir biyolojik saat var zaman geçtikçe giderek bir çok şey zor gelir alışkanlıkların tahammülü kriterlerin gelin görin ki günüzmüz şartlarıda başka
00 Yorumlagene o civarlar bence kolay kolay biri almaz o yaşta kızı onceden evlenmiş erkeklerle evlenirler genelde kendisi istese bile ailesi istemez ama net 29da başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar kim de almıyor ya 😂
- +1 yıl
ben 20 yaşındayım şahsen 30 yaşında birini almam bende 30 yaşında olsam ama evlenip boşansam alırım onlar kim dediğin seni alıcak olanlar kusura bakma ama 30 yaşında maddi durumun yerinde değilse bazı şeylere katlanmak zorundasın genelde bu durumdada kadınlar oluyor 30 larına kadar her haltı yiyip sonra evlenmek istiyorlar yok öyle anca beta birini bulurlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evde kalma yaşı diye bi yaş yok türkiyede adam damacanayla ilişki kuruyor.. bi kadın evlenemiyorsa sorun kendindedir.. erkekler zaten evlenemesin elleriyle ilişkiye girsin bir çoğu srefsiz
10 Yorumla
+1 yılEvlilik 500 binlira
Sevişmk 500 lira şimdi böyle bi zamanda evde kalınır mı kalmak kime göre neye göre öyle bi yaş yok nasibin olursa yaşın önemi yok00 Yorumla
+1 yılEvlenmek isteyen her yaşta evlenir. Evde kalma şeyini çok bilmiş, evlenmeyi matah bişey sanan akraba, konu komşu çıkarıyor. " Yaşıtların evlendi, sen ne zaman evleneceksin? " , " Hadi evlen de senin de düğününü yapalım, evde kaldın. " vs vs.. İstediğim zaman evlenirim, milletin lafına bakıp evlenmek için evlenip mutsuz olmaktansa hiç evlenmem daha iyi. Sinirlendim bak yine😅
00 YorumlaDoğru zaman ve doğru kişi ne zaman karşına çıkar hah işde bu o kişi diyene kadar herkesin zamanı var. Evliyim diye evlilik yapılmaz. Yaşındanda korkma 😉
00 Yorumla
+1 yılHala 28-30 değişmedi. Biyoloji aynı biyoloji. 35 diyenlere kanma. O yaşta yapacağın kalitesi düşük yumurtandan kimse çocuk istemez
029 Yorumla- +1 yıl
Ne yapayım yalan mı konuşayım? Ben değil hayat acımasız. Sizin saatiniz var, inkar etmenin faydasını değil zararını görürsünüz.
- +1 yıl
Konu benim yaşım veya çocuğum değil. Konuyu dağıtma
- +1 yıl
Senin ve senin gibilerin canı yaniyorsa bu oluşturmaya çalıştığınız yalan Dünya'nın sahteliğini kabul edemiyişinizden ancak. Ben gerçekleri konuştum. Tatlı yalanlar sizin olsun. Bu soru sahibine sadece benim görüşüm fayda sağlar. Aptal yaşanmaz ve vaktinde gelen takiplerinden faydalanır. 30 üstü kadına düzgün talip gelmez. Arızalı tipler gelir
- +1 yıl
komiksin ya benim niye canım yansin sen insanların canını yakmak için uğraşıyorsun bilmiyorsun belki seray sever 42 de hamile kaldı neden gelmesin çokta güzel talipler gelir millet şimdi zaten okuyor kariyer derken evlilik öteleniyor sen kendinde eminim öylesindir hadi bizim dünyamız yalanmış ya söyle bayan gerçek kac yaşındasın kaç çocuğun var kocanın mesleği ne ama söylemezsin ki
- +1 yıl
(Dobralik başka bir şey, laf sokmak başka bir şeydir. ) ✔️
Nerde ne konuşacağını bilmemenin adı açık sözlülük,
Haddini bilmemenin adı dobralık,
Empati yoksunluğunun adı da cesaret olmuş..
Tüm kontrolsüzlüklerini "dobralıkla" kamufle eden,
dürtüselliğini yönetemeyip adını, içim dışım bir" ile kutsayan kişi,
sözcükleri seçemeyip, açık sözlüyüm diyen, bu davranışlarını zamanla daha da arttırır.
Peki sen dobrasın da biz neyiz?
Senin için dışın bir de biz karpuz muyuz?
Aslında kendini savunurken bile diğerlerini incitirler.
Yetişkinlikle yoktur dobralık.,
iç dış olayı,
ağzına geleni söylemek...
Her yerde her şeyi konuşmak değil, doğru yerde doğru zamanında doğru cümleler kurmak vardır..
👏👏👏👏👏👏👏👏 - +1 yıl
İyice saçmalamaya başladın. Seni profilme davet ediyorum. Erkek miyim kız mıyım belki anlarsın? Hamile kalmaz demedim ama yumurta kalitesi düşecek. 35'den sonra yaptığınız çocuklar tam sağlıklı olmuyor. Tıp gerçeği bu
- +1 yıl
Okul işin 23-24'te en geç bitmiş olur. 30'a kadar okuyanda evlenebilir. Yukarıdaki dobralik vs yazını şimdi gördüm, kendin çalıp kendin oynamışsın. Bu alanda kariyer şu bu kadın pohpohlanmasinin tek sebebi uzun vadeli doğum kontrol sistemi zaten. Senin gibi beyinleri yıkayıp kadınlar hem aileden koparılıyor hem nesiller azalıyor. Böylece yeni eklemeleri daha kolay yapıp toplum düzenini değiştiriyorlar. Kadın ele geçirilerek asıl istenen bizi yenmekti ve başarıyorlar. Sizlerin bu asilik ve aptallığı yüzünden ne dirliğimiz var ne düzenimiz. Aman 35'e kadar kariyer yapın nolur. Sahip olabileceğin aile yerine daha çok para ve daha çok mevki senin olsun. Yine çalışıp yine çocuk yapabilirdin
- +1 yıl
Ama bu kafa sizde yok, öcü gibi inanmışsınız illa şiddet göreceğinize. Tek kaçışınız elalemin işlerini yapmak. 22 yaşında üniversiteden mezun olup 22-25 arası bir işe yerleşip çocuk yapacak kapasitem yok demiyor başka ne varsa diyorda diyor
- +1 yıl
Sağlıklı biri olmadığın sözlerinden belli. Ne demek sanane? Kız sormuş bizde görüş attık. Hani burası soru görüş sitesi haberin yok galiba? Salça olan sensin. Profilinde 40'li yaşlarında olduğunu görüyorum. Sen kadınları değil, kendi evde kalmışlığını savunuyorsun bence. Sana dokundu belli ama sen üzülme diye gençlerin hataya düşmesine göz yumacak değilim. Akılları varsa 25-30 arası evlensinler. Kendilerine yapacakları en büyük iyilik budur. Çalışırkende çocuk yapılabiliyor. Okumanada engel değil kariyerinede. Yarım sene hamilelikte yarım sene çocuğun ilk 6 ayında desen bir evlat için gerekiyorsa kariyere 1 sene arada verilir. Kazancın kaybından çok olur
- +1 yıl
sen dobralık adına insanların acılarıyla alay ediyorsun sağlıksız olan sensin yaptığın yorumlardan belli evde kalmışlığı savunmuyorum Allah a şükür evliyim dokuncak bir yanı yok bana sen yok 35 den sağlıksız cocuk olur yok 35 den sonra arızalı tipler gelir bunu söyleyen sensin dilerim söylediklerini yaşamdan ölmezsin amin
- +1 yıl
Senin gibi yalanı savunan birisi denk gelmesinde o bana yeter. Sende kendin gibiler ile yaşarsın inşallah, amin
Soran+1 yılSenin gibi düşünen canım bir kuzenim vardı kendinden on yaş küçük hatunla kaliteli yumurta için evlendi üç çocuğu oldu hepsi down sendromlu hayat küme ne gösterir belli olmaz bu kadar aptal olmayın olur mu
- +1 yıl
Yalan serbest salla gitsin sitesi. Senin gibi kızlarda evlenmek için önüne gelenle yatıyor 30'dan sonra
Soran+1 yılYa bir yürü git Allah’ın çomarı
- +1 yıl
Bye hayat senin karar senin. Bu kafayla gidersen nasılsa dediğimi yaşayacaksın. Aklım almıyor nasıl bukadar inkarcı olabiliyorsunuz. Gerçekten sorunlusunuz
Soran+1 yılİnkarcı değilim abicim kariyerli hatunların olduğu bir çevrede büyüdüm hepsi otuz küsürlerdr evlendi çok da mutlu senin kafa Çomar kafası ben küçük yerde yaşıyorum senin gibi çok var maalesef ona rağmen otuzlarda evleniyor herkes
- +1 yıl
Valla kusura bakma becerikli olmayan 30'u geçer. Veya iletişimi sorunluysa 22-23'te okulun bitiyorsa 30' kadar koca bulamadiysan bu senin ayıbın. Genel beni ilgilendirmez. Benim gördüğüm herkes 25 civarı evleniyor, salla sallayabildigin kadar sitesi nede olsa konuşun
Soran+1 yılKeşke tanışsak da seni etrafımdaki insanları göstersem ne bozulurdun😂
- +1 yıl
Ya valla hiç merak etmiyorum gerçekten. İstersen yazıları okut
+1 yılBöyle bir yaş yok. Ne zaman doğru insan bulunursa o zaman evlenilir. Bu 25inde de olabilir, 35inde de olabilir, 45inde de olabilir, hiç olmayadabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden evlilik için ideal yaş 20-25 arasıydı, artık 25-30 arasına çıktı.
30 yaşı geçen her yıl risk artıyor. 35 üstü ise (eğer yüksek eğitim, kültür ve ekonomik temel yoksa) evde kalmak tabirinin tanımı olmaya başladığın yaş oluyor.00 Yorumla
+1 yılYaşlı bir nine olmayamı? niyetin var. :) Biri çıkmazmı kadınlar kolay bulur eşi çünki seçer.. Artıyormu Buda enflasyonla mı ilgili.
00 YorumlaBir erkek için üniversitesi askerliği dersen özür olması 24 yaşını buluyor 30 gibi evlenmesi yeterli bence
00 Yorumla
+1 yılHastalikli bir evlilik olucaksa bu evde kalmak iyidir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Böyle bir yaş olduğunu hiç düşünmedim. Bu nasip kısmet meselesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalktı yaş sınırı sjsjs adı evlilik düşünmüyorum oldu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ki okumanın yaşı yoksa, evlenmenin de yaşı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar kardesim var eskiden kız erkek ayağının üstünde durunca evlendirirlerdi, kari koca olup zinaya düşmesin isterlerdi. helal haram varmiş. Yas olmus 30 Şimdi neden evlenimki zaten kiz arkadimla yaşiyorum her istediğimi yapıyorum, bu saatten sonrada tek bir kişiyle anlaşabileceğimi düşünmüyorum. Ha bi cocugum yok oda kısmet 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence oyle bir yas hic olmadi olmamali bizin halkin uydurdugu safsata birsey
00 Yorumla Evde kalma yaşı yoktur hazır olunan yaşta evlenmemek evde kalma sebebidir
00 Yorumla
+1 yılBeni annem 5 yaşımdan itibaren evde bırakıp markete gidiyordu. O yaşta evde tek kalabilirsiniz (!)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl35 erken evlenmek marifet değil zorlari ne 25 te evleniyorlar bix evde kalmıs oluyoruz
00 Yorumla Evde kalma yaşı diye bir şey kalmadı. Artık her yaşta evlenebiliyor insanlar.
00 Yorumla
+1 yıl35 yaşına merdiven dayadım. Son zamanlar evde kaldığımı düşünür oldum. Sirenler çalıyor.. 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence bir kız ıcın 32 maks. hani zorlasak. erkek ıcın 38
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkarakterli biri çıksında karşına farketmez isterse 40dan sonra çıksın insan olsun
00 Yorumla Öyle bir yaş yok ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 40 bence. Artık otuzundan önce evlenmek çok zor çünkü.
00 Yorumla30 halen ya ya da
Kişinin kendine bakmasına bağlı00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. evde kalma yaşı kocakarılar tarafından uydurulmuştur öyle bir yaş yoktur kişi kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman evlenmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yerime zaten @Vanessa__ adlı kullanıcı yazmış.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Benn 33 yaşına geldim kendimi evde kalmış hissediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için 28
Erkekler için 32 falan bence bir erkek olsam 28/30 yaşından büyük kadınla evlenmezdim01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadin 25 26 dan snra yavas yavas kartlasiyor acele edip birini bulsun sap kalmasin
00 Yorumla
+1 yılvalla artık herkes evde kalıyor eskisi gibi kimse sorun etmiyor büyükler olmasa kimse kendini baskı altında hissetmez
00 YorumlaÖyle bir şey yok. İnsanlar 40dan 50sinden sonra bile evleniyor ama bence evlenilmesi gerken yaş 25 30 arasıdır.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bi alıcısı vardır kimse evde kalmazda evlenip ne yapacaksın boş iş
00 YorumlaBen hep evde kalıyorum başka yerde rahat edemiyorum
00 Yorumla
+1 yıl30 evlilik için ideal ama 60 yaşında bile evlenen var.
00 Yorumla
+1 yılHala 30 kendinizi kandırmayın 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılOkumayana :)
- +1 yıl
Yoo bunu biyolojik olarak düşün hep okursan 22 de bitse okulun 2 yıl içinde bi iş bulsan 24 hadi bir yılda öyle böyle 25 oluyorsun zaten 26-27 gibi evlenirsin
Soran+1 yılNeden yahu her şey sırayla gitmiyor bu ekonomi de
- +1 yıl
Ee birde diğer türlü düşünelim 30 olduğunu varsayalım 33 e kadar anca evlendin diyelim 2 sene hayatını yaşa falan 35 çocuk yapalım 36 sen 56 yaşında olunca çocuk 20 yaşında anca olur
Soran+1 yılMesleğiniz ne
- +1 yıl
Özel bi firmada çalışıyorum. Hat operatörü olarak
"Evde kalmak" bence hoş bir tabir değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye deyişsinki gelen zamlar onudamı etkiledi :D
00 Yorumla
+1 yılKadın için 25 ten sonrası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl22 den sonra soruyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek'de 35-37 kadında 32-35
00 Yorumla Büyük şehirlerde evde kalma yaşı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma artık tarih oldu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma yaşı 38 oldu.
00 Yorumla
+1 yılİsteyipte evlenememek var artık bana göre
00 Yorumla
+1 yılKezbanlar yüzünden 25
00 Yorumla
+1 yılŞu an 35 sonrası bence
00 YorumlaOnada zam geldi 32 çıktı
00 Yorumla
+1 yılbir kadın için 28 bence
00 Yorumla12 yaşında herşeye başlanıyor diye duymuştum 😬
00 Yorumla
+1 yılBu sacma bir kalipyargi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 35 e kadar normal artik
00 Yorumla
+1 yıl35 kere kadar gitti herhalde
00 Yorumla35, yolun yarısı zaten
00 Yorumla
+1 yılBekarsan tanımak isterim
05 Yorumla- +1 yıl
Abazalık yapmayalım.
- +1 yıl
@tdkpersoneli defol git lan. Ben adam gibi düzgünce bişey yazdım 😡😡😡
- +1 yıl
Sizin gibilerden allah kizlarimizi korusun ya ne cok sapik var
- +1 yıl
@SupremeMannn açma gibi ciddice. bisey sorduk. Bacina mi yazdık. Neyin centilmenliğini yapıyorsun pzvenk
- +1 yıl
@SupremeMannn adam gibi ciddice. bisey sorduk. Bacina mi yazdık. Neyin centilmenliğini yapıyorsun pzvenk
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat