Ulan normalde kimse yüzüme bakmaz, bi sevgili yaptım cinsiyeti kız olan herkes üzerime atlamaya başladı, buda neyin nesi? Birileri beni mi deniyor aw? şu an sayısız platonik aşığım var (yani bana karşı platonik aşkı olan)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben adam gibi adam olduğum için bırakmam onu nekadar yürürlerse yürüsünler işe yaramaz bakmam ondan başka kıza banane kral adamım ben
Jsjdhdhegdhz dilekçe yazmıyoruz kanka bişey olmaz hem oda max yapacağım şey dediğim gibi, onda bile titiz davranıyorum çapkın falanda değilim zaten kapamaz kimse beni şansını zorlayanlara sektiri çekiyorum zaten direk
Aynen işte, hadi bilerek beni denemeye çalışıyorlar dicem, çoğu bilmiyor. Şans eseri tanıştıklarımda yürümeye başlıyor ve dışarı adımımı attığımda tüm gözler üzerimde oluyor aw belki abartıyorsun dicem ama geçen bir yerden dönerken iki kız tarafından evime kadar takip edildim aw
Üzüldüm tabi benden sakladığı için. Ayrıldı ama hala seviyorum onu beni kankasi olarak görüyor. Arkadaşlarım yeme bu numaraları dedi seni bir bakış için bıraktı o veya başka kız var o olmayınca sana geri donucek ondan sana kanka diyor dediler sence doğru mu?
Ben dürüst olmaya çalışıyorum o yüzden ondan saklamıyorum bu tür şeyleri elimde olmayan bir durum için beni bırakmaz ben güvemiyorum ona oda bana güveniyor, kendisinden başka kimseye bakmayacağımı farkında ve kaybetmek istemiyor beni. Söylemezsem asıl şüphelenir. Senin konuna gelecek olursak, bakış derken ne demek istedin başka bir kız mı var şu an onun hayatında?
Başka kız ona 1. donemden beri bakıyormuş ve beni 2. donemin ilk günü terk etti arkadaş kalalım falan dedi. iste sonra dediki o kızin arkadaşları o kızın onu sevdiğini söylemiş adını sormuş falan aşık olmuş kız ona eski sevgilim nereye giderse o kızda oraya gidiyormuş. Sence beni bunun için mi bıraktı😓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bahtın açılmış aga dikkat et kapmasın bi başkası :)
Kimi la beni mi kızımı (gerçi ikimizide kapamazlarda. ..)
Seni la bahtı açılan sensin , pusuda bekleyen aç kurtlar var gardaşım aman dikkat eyle yenge hanım burnundan getirmesin hayatı :)
Yok yok kanka ben sevgilime sadığım seviyorum onu onun dışında hiçbir kız ilgimi çekmiyor zaten, yapacağım max şey p*rno izlemek
Direkt mevzuya daldın sen de birader , açıksözlülük level 1000 :)
Jsjdhdhegdhz dilekçe yazmıyoruz kanka bişey olmaz hem oda max yapacağım şey dediğim gibi, onda bile titiz davranıyorum çapkın falanda değilim zaten kapamaz kimse beni şansını zorlayanlara sektiri çekiyorum zaten direk
Alem adamsın :)
Ne zamandan beri böyle knk yani ne zaman sevgilin olduda platoniklerin çoğaldığını nasıl anladin
Birkaç ay tam bilmiyorum. E söylüyorlar çünkü. Söylemeyenlerde belli ediyor.
Yeni sevgili yaptıysan ondan öyle olur. Çünkü şimdi sevgilin olmasa öyle davranmazlardi buda evrenin oyunu heralde
Aynen işte, hadi bilerek beni denemeye çalışıyorlar dicem, çoğu bilmiyor. Şans eseri tanıştıklarımda yürümeye başlıyor ve dışarı adımımı attığımda tüm gözler üzerimde oluyor aw belki abartıyorsun dicem ama geçen bir yerden dönerken iki kız tarafından evime kadar takip edildim aw
Bunu sevgiline soyledin mi? Eğer sevgilinle okuldan sevgiliyseniz o kızlara dikkat et
Söyledim ama çok detaya girmedim mesela o takip olayını falan anlatmadım kafayı yer yoksa cjdjxhhdxg
Şöyle söyliyim şu an soruda kendimi gizlemesem tipim iyi olsun olmasın kötü sonuçlar doğabilirdi, hatta yaşanmıştı bu gizli olmama rağmen jxjdbxhd
Sosyal medya falanda kullanmıyorum zaten
Nasıl kötü sonuç yaşanmıştı?
Dm gel falan diyorlardı işte
Wp den nasıl numarani bulup yaziyolarki sosyal medya kullanmiyorsan😂
Tanıdıklarım onlar
Bence de söyleme sevgiline kavga etme ihtimaliniz olabilir
Hem 1-2 sene önce kullanıyordum
Ya o biliyor zaten herşeyi ama güveniyor bana
Anladım benimde sevgilim varken sanaldan olmuştu tabi başka kız bakıyormuş ona ayrıldıktan sonra söylemişti banada işte sjsnhshs.
Peki sen ne düşündün jdjxhsbsb gerçi ayrılmış olduğunuz için çok bir şey düşünmemişsindir
Üzüldüm tabi benden sakladığı için. Ayrıldı ama hala seviyorum onu beni kankasi olarak görüyor. Arkadaşlarım yeme bu numaraları dedi seni bir bakış için bıraktı o veya başka kız var o olmayınca sana geri donucek ondan sana kanka diyor dediler sence doğru mu?
Ben dürüst olmaya çalışıyorum o yüzden ondan saklamıyorum bu tür şeyleri elimde olmayan bir durum için beni bırakmaz ben güvemiyorum ona oda bana güveniyor, kendisinden başka kimseye bakmayacağımı farkında ve kaybetmek istemiyor beni. Söylemezsem asıl şüphelenir. Senin konuna gelecek olursak, bakış derken ne demek istedin başka bir kız mı var şu an onun hayatında?
Başka kız ona 1. donemden beri bakıyormuş ve beni 2. donemin ilk günü terk etti arkadaş kalalım falan dedi. iste sonra dediki o kızin arkadaşları o kızın onu sevdiğini söylemiş adını sormuş falan aşık olmuş kız ona eski sevgilim nereye giderse o kızda oraya gidiyormuş. Sence beni bunun için mi bıraktı😓
Çocuğu tanımadan bir şey diyemem ki tesadüfte olabilir
İşte cok üzüldüm yalnız sonra çıkıp dedi sana rol yaptım hic aşık olmamistim o hayallerde boşuna kurdurdum demişti birden çok koydu bana be🥺
He seks için birlikte olmuştur o zaman cinsellik yaşadınız mı?
Hayır sanaldandi
He sanaldı dimi doğru, üzgünüm ama sanal ilişki olduğu için ilişkiyi ciddiye almamış olma ihtimali çok fazla ama kesin konuşamayız tabi
Seni deniyorlar tabii hiç s*kleme.
Kanka sevgilim olduğunu bilmiyor çoğu, yani söylüyorum tabikide bana yürümeye başladıklarından sonra söylüyorum.
Ama bazıları bilmesine rağmen yürümeyw devam ediyo
Kızlar aslında olup bittiği kişilere bile yurumuyorlar ama.
Kai suratını merak ettim atta kendimle bı kıyaslama yapayım jsjsjs
Nasıl atacam dm atamıyorum ki
Nasıl anladın bu kadar ilgili olduklarını
Ciddi misin sen jdjdjdxkdjd
Evet
Bunu anlamak zor değil...
Ayrıca bazıları açılıyor direk
Ş-Şey yarın boş musun UwU
Sevgili yaptıktan sonraki wp dm kutum temsili aw djdhhxjdhxhd
Hahshshssh cidden böyle oluyomuş bazı insanlara. Neden acep
Kısmetin açılmış
Ama yanlış zamanda...