başkası adına konuşamam sadece kendim için geçerli şeyleri yazıcam. KADINDA 1- flörtöz, erkek düşkünü ve ilgi delisiyse (ve birden fazla erkek gibi hayalleri varsa ''anında soğuma'') 2-yalancı, numaracı, entrikacı, oyun oynamayı seven, manipülatif ve belki de narsist biriyse 3-sığ, materyalist, gönül eğlendiren, yüzeysel şeylere takılan açgözlü ve bencil biriyse. 4-aklı fikri aşnada fişnede, dışarlarda, gezmede tozmada sosyal medyada, partide olan bir sosyal kelebekse. 5-kendinden haberi yoksa, her şeye kolayca kanıyorsa ve dünden gönüllüyse, sürekli bahane üreten sorumsuz ve güvenilmez biriyse. 6-gösteriş budalası, süslü, caka satan, giyim kuşam takıntılı ve deri göstermeyi bir halt sanan ''hafif etek'' biri ise. 7-geçmişinde birileri olmuşsa (bu benim için geçerli kimse alınmasın sadece beni anında soğutan, ilgimi kaybettiren bir olay) 8-dominant, baskınikendini bir şey zanneden egolu ve inatçı hep kendi dediği olsun isteyen, acımasız ve merhametsiz biri ise (zira bir kadın için en çekici özelliklerden şefkat listenin ilk 5 i ne girer) (baskın kadınlardan hoşlanmıyorum onları sadece cezalandırmak için isterdim eğer ki önüme gelenle birlikte olan biri olsaydım) 9-dram seven sürekli yeni bir olay yaratan veya sürekli yenilik arayan (erasmus yurt dışı bilmem ne) huzur vermeyen bir ise (çocuklar duymasın meltem misali, annaanne olmuşsun hala haluğa afrikaya safariye gidelim bilbortlara seni seviyorum yazdırt falan diyo) 10. ve en önemlisi: sadakatsiz, ahlaksız, namussuz, her haltı yiyen ve fazlasını yemekte gözü olan ve yaptıklarının yanlışlığını bile anlamaktan aciz bir narsistse
ERKEK İÇİN İSE 1-her önüne gelene bir ihtimal yürüyorsa 2-aklı bacağının arasında yaşıyorsa (abazaysa) 3-ırz düşmanıysa (birden fazla kızı idare ediyorsa, milletin karısına kızına çoluğuna çocuğuna bacısına göz koyuyorsa) 4-aklını kullanmaktan düşünmekten aciz ve cahil biriyse ve hep kendini haklı görüyorsa 5-kibirliyse kendini bir şey sanıyorsa ve kendini övüyorsa 6-laf söz çok ama icraat yoksa 7-yalancı güvenilmez hain ve kansızsa 8-gurursuz, yüzsüz, namussuz ve halsiyetsizse 9-korkaksa ve daha kötüsü korkak olduğu halde etrafına bir dolu adam toplayıp gezmeyi adam olmak sanıyorsa 10-feministse (veya feminist rolü yapan kız yalakası bir meriçse ve aslında desteklemediği ve umursamadığı şeyleri umursuyor ve destekliyor rolü yapıyorsa (çok var bundan etrafta maço devri bitti meriç devri geldi gibi bişey oldu)
aslında böyle normal zamanlarda gayet alımlı ve güzel olan kadınların bütün o cazibesini alıp götüren, adeta sizi kendisine karşı aseksüelleştiren hal ve hareketleridir.
-burnunda sümük olması. -çenesinde sümük olması. -alnında sümük olması. -yanınızda osurması. -ben yerine 'beaan' demek gibi garip telaffuzları olması. -birayı pipetle içmesi. -topuklu ayakkabıyla düzgün yürüyememesi. -düzgün yürüyememesi. -geğirmesi. -eteğin altına kot pantolon giymesi. -eteğin altına kot pantolon onun da altına babet giymesi. -yayvan bir ağızla cak cak sakız çiğnemesi. -sıçtıktan sonra sifonu çekmemesi. -toplum içinde hart hart kıçını kaşıması. -yemek güzel değil diye garsonu azarlayan uyuz tiplerden olması. -gelip enseye tokat yapıştırması. -'ama adamlar çalışıyor' cümlesini kurabilmesi. -burnunu karıştırması. -sigarayı eline emanet kürek verilmiş gibi kaba tutması. -iki adımda bir sigara içip dumanı tüten baca gibi gezmesi. -bir elinde ayfon bir elinde sıtarbaks kahve ayağında ugg botlarla gezmesi... - özellikle pembe renk zıçmaması.
Hani erkekler şu kaba kaba halleri oluyor ya nasıl anlatabilirim ya tespih sallıyolar hani insanlara sataşıyorlar filan ya öyle bir hareketini görürsem kalbimden öyle bir atarım ki ışık hızıyla yarışır Bir de eş değiştirmeli yapıyorsa kesinlikle rezil ederim
Fiziksel olarak bir defa çekici geldiyse bana, en paspal hali bile unutturamaz bana o durumu.. O cevher var sonuçta onda..
Ben daha çok mantaliteye takıyorum.. Herkese mavi boncuk dağıtması, en yok edici sebep.. Sokak lambası gibi, kime yandığı belli olmayınca uzaklaşmak gerekiyor..
Olduğundan daha farklı davranıp dişisini/erkeğini etkilemeye çalışması. Bir de gösteriş için aşırı makyaj ve aşırı pahalı kıyafetler giymek. giyime önem veriririm ama abartı giyim makyaj bunlar da bana göre değil.
Kendi benliğini satıp farklı hallere tavırlara girmek hoş olmasa gerek.
Egoist kaba olması ya hâlâ o olayın şokundayim hıc öyle biri değildi gitti okulda merdivenlerin ordaki çocuğun iki kolunu tutp dövdüler bana melek gibi davranan kişi bunu nasıl yaptı nasıl canavar çıktı icinden bilmiyorum
Bozuk bir üslup, nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen tavırlar, aşırı ısrar, laubali hareketler, karşı cinsiyle haddinden fazla samimiyetinin olması, patavatsızlık. Liste daha da uzar ama bunlar başlı başına çekiciliği öldüren maddeler.
Erkeğin her kadınla samimi olmaya çalışması böyle gerek klavyeden gerek gerçekte sürekli kadınlara yaranmaya çalışması Kadının, da ağzını yayarak konuşması