Ne alaka senin bazı kafana taktiğin şeyler varsa benim de var hatta herkesin var bir erkeğin de beni sırf tipimden dolayı reddetme hatta özgüven kırma olasılığı % 99
Kismen haklisin. Uzun boy isteyen kiz kendisi 1.65 ve üstüdür ozamann uzun ister hakki.. Ama kiz 1.50 uzun istese uzun zaten ona bakmaz. İsteyecek ama elde edemeyecek. Kendine orantili erkekleri es sececek
Sen kisa değilsin ki oglum kim sana kisa dedide tripe girdin.. Turkiye ortalamasi bi seviyedesin. Cik sokaga 170 175 normalsin. Bemde zannettim 150 ya da cuce boy falan. Allah iyi etsim seni 😂 git kuafore yaptir bakımıni giy şık biseyler 👍
@Badema ne önemi var kızların umrunds mi , erkek boy ortalamasi 150 olsa bile gider 180 isterler, çoğu kızın sevgilisi yok çünkü uzun birini bulamıyorlar Ayrıca çoğu yeni nesil erkek 180 civarı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben söyliycem yine kimse inanmayacak her kız uzun boylu erkek istemez bazı kızlar için boydan daha önemli şeyle vardır
Çoğu ister
Geriye kalan az bir kısım da boyuna önem vermez
Az bir kısmı skm
Bir kızın beni boyum yüzünden reddetme ihtimalin yüzde 90, bunun ne kadar stres verici birsey olduğunu sen bilemezsin tabij
Düzgün konuş o kısımda bende varım bizim de boyumuz kısa biz bir şey diyoz mu
Ne alaka senin bazı kafana taktiğin şeyler varsa benim de var hatta herkesin var bir erkeğin de beni sırf tipimden dolayı reddetme hatta özgüven kırma olasılığı % 99
Aga boş ver boyun uzun olsa baska seyi dert edersin takma
Boya niye takılıyorsunuz ozguvenin yüksek tut sempatiklik önemli.. Elbet kendi boyunda kizlarla tanışacaksin
Hiçbir işe yaramaz cogu kız bana sempatik der zaten, hepsi uzun peşinde
Kismen haklisin. Uzun boy isteyen kiz kendisi 1.65 ve üstüdür ozamann uzun ister hakki.. Ama kiz 1.50 uzun istese uzun zaten ona bakmaz. İsteyecek ama elde edemeyecek. Kendine orantili erkekleri es sececek
Birak ya
Depresyona girmişsin sanki.. Bakis acisini degistir. Sempatiklik maddiyat olduğumu hic ummadigin kisiler buluyor seni
Anca maddiyatla işte mk
Hayır birsurude kısa kız var
Ya sg mk 150 kzilar 185 istemiyor sggg
150 kızlar 185 mı istiyooo... Dünyadan haberim yok
Evet neredeyse bütün kısa kızlar uzun erkek atıyor
Istiyor
158im eşim 168 ... Davul dengi dengine çalmalı başkasının rızkına göz dikmesinler.. ulan napcaklar 180 ni adam eğilse ayakkabısını bağlamaya.. nasılsın bayadır görüşemedik derler komik bı durum
Boyun kaç?
172
Karakterin önemli çokta kısa değilsin
Sen kisa değilsin ki oglum kim sana kisa dedide tripe girdin.. Turkiye ortalamasi bi seviyedesin. Cik sokaga 170 175 normalsin. Bemde zannettim 150 ya da cuce boy falan. Allah iyi etsim seni 😂 git kuafore yaptir bakımıni giy şık biseyler 👍
Aynen çevremde o boya sahip olan birçok kişi var ve peşinden kızlar eksilmiyor özgüven önemli
@Badema ne önemi var kızların umrunds mi , erkek boy ortalamasi 150 olsa bile gider 180 isterler, çoğu kızın sevgilisi yok çünkü uzun birini bulamıyorlar
Ayrıca çoğu yeni nesil erkek 180 civarı
Alakası yok sen sadece konuşmayı bil özgüvenin olsun bakmayacaklarını sanmıyorum
Ya birak birsuru kız tanıyorum zaten sırf boyumdan dolayı istemiyorlar
Kızın biri bizzat demişti tam bana göresin ama boyun kısa olmaz demişti