AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Özel konulara girdiniz mi peki? Ona göre düşüncemi söyleyeceğim
Trol yapıyor ya6
Bi ihtimal işte 😄 ben yinede cvp vermek istiyorum
Dinliyorum ben 🤣
@okuyankim evet konusuyoruz
Hmmm açıkça söylüyorum kullanılıyorsun :) 2 yıldır birbirinizi görmemişsiniz ve özel konular geçiyor kullanılıyorsun kuzum o adamdan bir gelecek felan bekleme derim
Ulen 2 yıl foto bile olmadan olmaz. Ben sana diyeyim bu işin altından çok garip şey çikar. Bence zamanını boşa harcama
ya bu nasıl iş be kardeşim ya 2 yıldır sosyal medya çağındayız nasıl foto atmadı sendemi atmadın
ben attım
bak yanlış anlama bişey diyeceğim hiç birinden teklif almadın dimi ya da çok boşluktaydın 2 yıl konuştun yanlış anlama beni sadece tahmin
evet yokluktaydım
çirkinmisin kilolumusun dobra dobra konuşalım ben karşındaki kişiyi tahmin edebilirim konuşabilirsin çekinmeden yaz kaç yaşındasın bide yüksek ihtimal gençsin
Cok cirkinim 90 kilo falanm evden hic çıkmıyorum resmen yas 23
peki karşındaki insandan ne bekliyorsun nasıl birinin çıkmasını umut ediyorsun ya da istiyorsun boy kilo tip 0-10 arası statü eğitim para?
bir sey beklemiyorum beni sevsin
bence sende bişeyler bekliyorsun ama neyse buluşmaya çağır ayrıca kilo verebilirsin bunu insanlara iyi görünmek için değil kendine olan saygından yap 1 saat sonra gidip koşucam dışarıda yaşım 20 köpek gibi çalışıyorum hem işte hem spor yapıyorum yorulsamda devam kimse umrunda olmasın yanında dostlarında vardır seni teselli eden belki ama inan bana içten içe acıyorlar gülüyorlardır bile kalk o telefonu bilgisayarı elinden bırak bi bardak soğuk su iç git bi duş al geçmişini hayatını sorgula ne olmak istiyorsun ölene kadar sevgiye aç yıkık birimi yoksa güçlü bi kadınmı Kalk ve BAS inan bana böyle devam edersen ilerde psikolojin bozulur ben ssana söyliyim yaşın daha genç çirkinim demişsin kilon fazla olduğu için yüzünde yağ vardır önce sporla başla ilerde estetikde olursun neler neler değişiyor 2 yıl biriyle konuşcağına kendine zaman ayır sen varsın sen tek sen mezara bile tek giriceksin
Ciddi misin Şu an şaka falan olsun lütfen bu kadar aptal olamazsınız dimi
aslı sende makina gibisin he :D
Neden foto atmıyor sen atıyor isen oda atar
Ahahaha bu güzeldi troliçe
SLDCFÖEDGVKMGFEÖDLXÖKWMFCJMDWKEÖQSL begendin mi yaa neleer var dahaa ahshahshaah
Sen var ya çok şapsik ve zillisin
ne sandiinn 😋
Sen aotal gubi atiyor sun deni kesin
ne
Sende altal gibi resim attin demi ona
Görmeden insan nasil asik oluyor cok merak ediyom
olunca görürsün
Eski sevgiliniz olabilir :)
olmasin
peki :)
Zamanına yazık
olsun seviyorum