Sevgilimin yalanları, bir şeyleri gizlemesi?

Sevgilim kaçtır bana yalan söylüyor ve bir şeyleri gizliyor, gizlemekten kastım arkadaşına gidiyor benim haberim yok mesela. Mesela ders çalışıcaz diye plan yapıyoruz ben ders çalışıyor biliyorum o dışarı çıkmış vesaire, çalışmaması problem değil yaptığımız planı bozup benden gizlemesi ve yalan söylemesi mesele, örnek olarak bu olayı verdim. Her seferinde yakalıyorum, sebep olarak sen kızacağın için böyle yaptım falan diyor, halbuki ben yalana ve saklamasına kızıyorum en çok. bu kaç kez oldu bilmiyorum artık bugün de yaşandı, kavga da çıkarmadım kırıldığımı belirttim her sefer özür dilerim bu son diyor dedim geçen sefer de böyle demiştin kaç oldu falan bu sefer son gerçekten diyor, ne yapacağımı şaşırdım çok mutsuzum gerçekten uyuyamıyorum, ben nerede hata yapıyorum, yeri geldi kavga da ettim düzgün bir dille de konuştum kendimi ifade etmek için her yolu denedim ama kırıldığımı söylediğim halde yine yaşanıyor bunlar. neden böyle bu durum of ayrılmak da istemiyorum seviyorum çünki ama bu durumdan çok rahatsızım güvenim kalmadı resmen
Sevgilimin yalanları, bir şeyleri gizlemesi?