Asla istemem.. Böyle düşünüp bana yaklaşırsa, bunu sonradan hissedersem fena olur.. Kimsenin haddi değil bunu yapmaya.. Ben de asla bunu bilerek gitmem kimseye.. Kaldı ki sevemem de aklında başkası, kalbinde onun yarası olanı..
Birini istediği için tercih eder, beraber olur normal "insan" dediklerimiz.. Karakter atıkları ancak yarasına merhem ister.. O merhem de aynı düzeydedir onunla bile isteye sürülmek istiyorsa..
Ona iyi gelmek çok başka bir şey.. Sevdiğin için onu mutlu etmek adına her şeyi yaparsın.. O mutlu olunca sen de mutlu olursun.. Amaç; derdine ortak olmak, derdi var diye onunla olmak değil..
Olmadım ama şans verilmedi sevgi öyle bir şey ki bir insan mesela bir insanı gerçekten seviyorsa oda yarab anda bile oluyor hani normalde biliyorsun daha önce ilişki yaşamış etmiş yaraları var seni sadece kullanıyor bunu biliyorsun ama kullanması bile o kadar güzel geliyor ki diyorsun ki kullansın canın sağ olsun ama ben bunu bile yapamadım yani yara bandı olarak bile görmedi ben o kadar değersizdim hep
Kimseye gönüllü yara bandı olmak benim tarzım değil. Yapışkan değilim bir defa o yüzden tutmam yani. Ama olsaydım iyi oldum. İyileştiren bir yanım da var yara verdiğim kadar. Dostlarım için daha güzel yara bandı oluyorum ben.
Hep öyleydim, kendi derdimden çok başkalarının derdini kendi derdim bilirdim. Zamanla bu bana zarar verdi, insanları düşünmek onlara yardım etmek güzel bir şey fakat bunu yaparken kendini unutmak rezalet bir şey. Hele ki destek olduğun insan, sonradan senin düşmanın olacaksa bu daha da kötü bir şey.
Gecem güzel olmadı hastayım grip oldum uyuyamadım doğru dürüst 🤧 İsteyerek yapmadım yara bandı olmadım sonuçta geçmişi unutamamakta var riskli hiç almayım ben sonra bağlanır insan karşılık beklersin sonuç olumsuzdur o zaman kötü
Bu zamana kadar yıllarca herkesin yaralarını sarmaya çalıştım. Çoğu derdini anlatmayan saklayan insanlardı ve gözlerinin içine baktıkça o içindeki yangınları görüyor ve bende çok üzülüyordum.. Kimsenin üzülmesine dayanamadığım için her şeyi yaptım hep yanlarında oldum gece gündüz demedim bir telefona bir mesaja yanına koştum. Bir gün beni unutacaklarını bırakıp gideceklerini bildiğim halde yaptım bunu ve çoğuna da söyledim bir gün gideceksin ama beni unutsan bile dediklerimi unutma diye de hep söyledim.. Yaptıklarım için hiç pişman değilim yanlarında olduğum insanlara yalnız kalacağımı bildiğim halde bir nebze olsun faydamın dokunduğunu gördükçe bende mutlu oldum. Yine olsa yine yaparım halen de aynı şekilde devam ediyorum.
Hayır olmadım, olmakta istemem. Olursa böyle bir şeyi hissedersem o yarayı en dibine kadar oyar eline veririm. Derler ki; Kimin yarasına kabuk olursan ol. İyileştirdiğin an düşersin...
Evet birilerin yaralarına iyi geldik sonra da çekti gitti o yüzden siz siz olun bırakın yarasından ölsün isterse dokunmayın sonra diz yanıyorsunuz kamu spotu gibi oldu bu da 🤣🤣