Bir süredir konuştuğum kız ile otele gidip seviştik, cinsel birliktelik olmadı regl olduğu için.
Bugün kendisi ile konuşmak istemedigimi söyledim, yok öyle bir şey konusmayacaz falan dedi, kafanı topla yarın konuşuruz dedi.
Benim belirsizliğe tahammülüm yok kendisine yazdım konuşmak istemiyorum falan diye ama cevap vermedi.
Buradan bir şey çıkar mı?
Bugün kendisi ile konuşmak istemedigimi söyledim, yok öyle bir şey konusmayacaz falan dedi, kafanı topla yarın konuşuruz dedi.
Benim belirsizliğe tahammülüm yok kendisine yazdım konuşmak istemiyorum falan diye ama cevap vermedi.
Buradan bir şey çıkar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belli olmaz bazıları gerçekten takıntılı olabiliyorlar
Bu daha önce ilişki yaşamış birisi, heralde bela olsa öncekilere de mi olur bilemedim bu belirsizlik beni çıldırtıyor
Haklıysan korkma
İnşallah olur.
Sebep. Olduktan sonra hemen bırakmadım ki, ortada yalan arkadan iş çevirme var.
Sevişmeseydin bizene. Her yeni tanıştığınla sevişiyorsun demekki inşallah olurr
:D
1 posta atsaydın arkadan
yok brn olsam nikerdim
Niye vazgeçtin
Arkamdan iş çevirmiş, bana yalan söyledi.
Sende onu tehdit et kandır yalan söyle
şu an ortada bir tehdit yok, bırakırsan söyle olur böyle olur diye. Sadece bir şey olur mu diye sordum
Olmaz muhtemelen
Bende anksiyete var da o biraz yoruyor
Niye bişey olacağını düşünüyorsun ki onu anlamadım. Yani bi açığın mı var elinde?
Otele gittigimizi ailesine söyleme cesareti bulamaz heralde. Ya da ilişkimiz olmadı baskasindan hamile kalıp bana atamaz da sanirim. Çünkü haftaya plan yapmıştık, ısrarla yapalım edelim diyordu
Söylemeye cesaret edemez, yemez yanii. Mesajları silme sen, elinde bulunsun yine de
Bu arada otel sizi nasıl kabul etti evli değilsiniz ya sorun olmadı mı
Ortada bir ilişki yok, hamile kalınacak bir durum yok. Her hangi bir şey yok sadece bu ihtimaller yoruyor beni hastalıktan sanırım,
Bir problem olmadı o konuda
Nasıl olmadı işte ne yaptınız ayrı ayrı mı gittiniz
Beraber gittik
Ya şunu düzgünce anlatsanaa öğrenmek istiyorum
Niye öğrenmek istiyorsun ki, gidiyorsun kimliğini veriyorsun, o da aranıyor musun aranmıyor musun diye karakola gidiyor sadece o kadar
Çünkü biz de sevgilimle gitmek istiyoruz ama evli olmadığımız için nasıl olacak bilmiyoruz, bu yüzden soruyorum
Yani kimliklerinizi sisteme işliyorlar, bu bilgiler karakola gidiyor aranan birisi mi diye sorgu oluyor sadece o an, yoksa evli bekar bakmıyorlar sadece nezih bir otele gidin boş yere şansa polis baskını olur ugrasirsiniz
Anladım peki ücret ne kadardı
Gizli kullanıcı babana üzüldüm be. Yazık. Kızım var diye seviniyor belki garibim. Sende motor çıktın. Evlenecek kızların sayısı azalıyo
Kızım zaten merak etmeyin Herbokolog Bey
Gitme kardeşim gitme. 5 dk lık zevk sadece. Yazık etme
Erkekler elde ettiği bir kadınla evlenmez. Yarı yolda bırakır daima
Kesin değil zaten bakalım