Lütfen yardim edin. Neden sevgilim olmuyor?

Çok güzel değilim kabul ama sevilmek istiyorum. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Üniversiteye başladım yine olmadı. Önceden önemsemezdim ama şimdi artık zoruma gitmeye başladı. Sonuçta kim sevilmek istemez değil mi? Bu yaşıma kadar kimseden teklif bile almadım. Artık sevilmek istiyorum, aile baskısı altında büyüdüm baba sevgisi görmedim, her zaman kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Şimdi sevilmek istememde haksız mıyım. Artık çok bunaldım evde sürekli kavga gürültü eksik olmuyor. Babam zaten bize hergün kan kusturuyor. Eğer hayatımda biri olmazsa yakında onun istediği biriyle evlenmek zorunda kalacağım. Ben böyle bir şey istemiyorum. Elimden tutacak, herzaman ben yanındayım diyecek birini istiyorum. Sevgi görmek istiyorum. Asla bir erkeğe muhtaç değilim tabiiki, hatta beni en çok korkutan şeyde babam gibi birine denk gelmek. Benim elimi tutup, gözlerime sevgiyle baksın, yaralarımı sarsın çok mu zor böyle biri. Babamın açtığı yaraları o kapatsın, ona kanayan yaralarımı rahatça anlatabileyim istiyorum. Neden böyle biri yok. Neden sevgilim olmuyor?😢😢😔😔
Lütfen yardim edin. Neden sevgilim olmuyor?