Ana kuzusu erkek😂test edildi benim eski aşkım jfjfjfj 39 yaşındaydı kendileri 😂benim bu siteye düşme sebebim onunla ilgili aklımda oturmayan Taşlar vardı o soruları sormak için girdim buraya 😂 kaç kez evlilik yolundan dönmüş anası yüzünden Bir de akıl olarak da biraz geride yani biraz değil bayağı yıllarca mesela enstrüman çalma kursuna gitmiş 20 yıldır öğrenememiş araba kullanmayı hala bilmeyen iki eliyle bir file dikemeyen bir arkadaştı😂 değer verdim ama zamanında Allah var Ama şunu açık ve net söylerim o adamdan bir b@kk olmaz😂 böyle sessiz sakin duruyordu ben de zannettim herhalde adam gerçekten zeki akıllı bir şey ağır bir duruşu var meğersem adamın beyni yokmuş İki yıl gibi bir süre hatta üç yıl gibi bir süre kalbimde taşıdım bunu hiç bir gün şüpheye düşmeden en son hakkında son bir şey duydum 1 saat içinde filan unuttum gitti O şey neymiş diye soracak olursan bunun eş değiştirmeli yaptığını duydum 😂 dedim ki yarın bir gün beni de değiştirir hiç gerek yok🤣
Gidersem tekrar giderim belki hataya Trabzon caddesi mi🧐 unuttum ya Maraş’ı iki yıl oldu iyi ki de çıktık çok berbat bir yer yoz yobaz dolu biz aslında ordan taşınmadık kaçtık kaçtık😂
Herkes annesinin karnında öğrenmiyor ki yemek yapmayı. Bu düzelebilir ama, ana kuzusu bir erkek evlendiği zaman eşi ve annesi arasında kalır. Kıskançlıklar olur. Mesela ilerde benim eşim annesinin sözünü dinleyip beni kaye almazsa tartışma çıkar. Sürekli kaynanamı her anımda Yanımda istemem. Bazı kaynanalar burası oğlumun evi deyip istedikleri zaman çat kapı geliyorlar, belki müsait değilim. Sonuçta bu evde ikimiz yaşıyorsak senin oğlunun evi değil benimde evim. O yüzden ana kuzusu bir erkekle asla evlenmem. Allah yazdıysa da bozdun.
Yemek yapmayı bilmeyen kadının bir sempatisi var bence. O tatlı beceriksizliği hayran olunası ve çok eğlenceli değil mi? 😄 Ana kuzusu erkeğin tolere edilebilecek hiçbir yanı yok ne yazık ki. Ama bir ömür kolay geçer öyle biriyle. Çünkü sıkıntıdan ve stresten ömür çürütür erken öldürürler insanı.
Yani şimdi yemek yapmayı bilmeyen biri benim için büyük sıkıntı.. Çünkü ben de bilmiyorum.. Ölmeyelim sonra açlıktan.. Dillere düşeriz.. :)) Ama çözümü var en azından. Parası bolsa dışardan söyler.. 😀
Ana kuzusunun çaresi yok gibi.. Kadınlar için büyük sıkıntı.. İkisinin bir arada olması ise tam bir kaos olurdu..
Bence ana kuzusu erkek. Çünkü öyle tipler evliliklerinde sıkıntı yaşar ve evlendiği kadını da bin pişman ederler evlendiğine. Yemek yapmayı bilmeyen kadın evliyken de öğrenir yapmayı. Öğrenene kadar gerekirse makarna, omlet yerler, dışardan söylerler ama arada sevgi ve huzur varsa önemi olmaz. Öyle anlayışlı erkekler de var yani.
Yemek problemi çözülür de Ana kuzusu erkek işi çekilmez.
Hayatı zehir eder evlilik mutsuz olur geçimsizlik olur hayatta böyle bir şey istemem öyle biriyle de olmam zaten.
Lisede öğretmenimin bir lafı vardı; “İlk evliliğimde çok mutsuzdum boşandıktan sonra Allahım lütfen annesi ölmüş bir koca nasip et demiştim dua eksik etmişim annesi ölmüş ama bununda çocukları var.”
Yemek yapmayı bilmemek hallolabilir. İnternet bakar, bir olmaz iki olmaz üçüncüye illaki yiyecek bir şey koyar ortaya kadın isteyince. Ama ana kuzusu bir erkeği değiştirmek mümkün değil. Ne kadar uğramışırsan uğraş değiştiremezsin onu. Bunu da hiç bir kadın istemez bence. Her kadın önceliği kendi olsun ister. Bunun için ana kuzusu erkek daha çok hakediyor bence evde kalmayı.
Kadınlar bi şekilde internette tarife bakarak yapar yemeği falan ama ana kuzusu erkekler evde kalmalı almayın onları kızlar analarından başka kimseyi dinlemezler ayrı evde bile olsanız anasını her saniye arayıp her olayı anlatırlar boşverin kalsınlar evde
Yemek yapmak kadına özel bir şey değil aslında mesela ben çoğu yemeği yaparım aksini iddia eden varsa buyursun gelsin ispatlıyam çünkü eşim rahatsız olduğunda bir tas çorba yapamayacak kadar beceriksiz değilim ayrıca kadın yemek yapıyorsa erkekde yardım etmeli en kötü masayı kurmalı bardağı çatalı dizmeli.
Ana kuzusu erkek kesinlikle evde kalmaya mahkum ! yemek her türlü bulunur yenilir en azından öğrenilir yani😬 Ben yemek yapmayı biliyorum ama o ayrı konu sjsj😂
Öyle erkek evde kalsın zaten. Evlenirse eşiyle kendi ailesi arasında dengeyi kuramaz çuvallar. Yemek yapmayı bilmeyen kadın öğrenir o sorun değil evde kalmaz
Yemek yapmayi bilmeyen ogrenir zamanla ama ana kuzusu erkek degismez bide öte git desen aglar onlar hic cekilmez alan geri getirir anasinin evine atar 😏
Her kadın yemek yapmayı bilmek zorunda değil bu kafadan kurtulmak lazım önce. Ana kuzusu erkekte hiç çekilmez evde kalma tabiri hoş değil ama evlenmek konusunda sıkıntı yaşayabilirler
Eş kuzusu mu olsun ne olsun annesini sevmeyen de ne bilim 😃 kadın da yemek yapmayı bir şekilde öğrenir ya youtubedan baka baka da veya annesinden öğrenir.
Yemek yapmayı bilmeyen kariyerli hatun her şekilde eş bulur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ana kuzusu erkek. Zengin erkeklerin yanında dolaşan bebekler sizce mutfağa adım atıyor mu? Hayır. Ama ana kuzusu bir erkek ne zengin olur ne de kendi evini yürütebilir.
Kalbime hükmeden bir kadın yemek yapmayı bilmese de beni doyurmayı bilir Çocuk ta yapmasa yemek te yapmasa sevdiğim kadından asla vazgeçmem Çünkü her zaman sevmez bu kalp ❤
Kesinlikle ana kuzusu erkek evde kalmalı. Çünkü hayat müşterek ve erkek de kadın da yemek yapabilir ve yemek yapmak öğrenilebilir. Ana kuzusu etkeğin çaresi yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsi evlenir bi biz yalnız kalırız yine 😂 kimse de kıymetimizi bilmez bizim 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yemek yapmayı bilmek zorunda değiliz. Ana kuzusu erkek evde kalmaya mahkum.