Aynı sınıftan biri vardı konuşuyorduk ama arkadaşça. Birlikte ders çalışıyorduk devamlı başka arkadaşlar da vardı. Bu başlarda çok ilgili davranıyordu hoşlandığını bile düşünmüştüm, sonra aniden soğuk yaptı ve çok fazla birlikte ders çalışmayalım birlikte dedi. Meğersem eski sevgilisiyle barışmış. O saatten sonra birkaç ay sırf ders için konuştuk.
Üniversitede karşılaşınca görmemezlikten geliyordu, beni görünce kaçıyordu resmen sanki ona aşığım. Ben de hiç umursamıyordum, instagramda gönderilerini de hiç beğenmiyordum sevgilisi rahatsız olmasın diye. Ama o başka kız arkadaşlarıyla normal konuşuyordu.
Aylar geçti o sırada hiçççç görüşmedik hala aynı tavrı yapıyordu. Sonra bir gün yanımdan geçerken selam verdi, ben de kafa salladım o kadar. Biraz saçma oldu sanırım ama yani uğraşmak istemedim. O günden sonra numaramı silmiş.
Üniversitede karşılaşınca görmemezlikten geliyordu, beni görünce kaçıyordu resmen sanki ona aşığım. Ben de hiç umursamıyordum, instagramda gönderilerini de hiç beğenmiyordum sevgilisi rahatsız olmasın diye. Ama o başka kız arkadaşlarıyla normal konuşuyordu.
Aylar geçti o sırada hiçççç görüşmedik hala aynı tavrı yapıyordu. Sonra bir gün yanımdan geçerken selam verdi, ben de kafa salladım o kadar. Biraz saçma oldu sanırım ama yani uğraşmak istemedim. O günden sonra numaramı silmiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen böyle uzaktan bakıyor vicdan azabı çeker gibi. Sanırım o da saçma davrandığını anladı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer