Hazırlıkta bir kız vardı ve kızı çok havaya sokuyorlardı ve bence o kız çok iticiydi yoruma bakarsanız haklı bir sebep mi?

şimdi bu yorumda sizce onu itici bulmam haklı bir sebep mi öncelikle üniversiteye başladım hazırlık ilk dönem bir kişi beni takmadı yanlarına gidiyordum görmezden geliyorlardı bilmiyorum yaptıkları çok ayıptı 2. dönem benim arkadaşım oldu onlar edinemediler arkadaş ama o zamanda onların zaten hazır bir arkadaş grubu vardı benim ilk dönem kimsem yoktu neyse işte bu ilk dönem bir kız vardı ama hayatımda gördüğüm en itici kız abi kızın peşinden koşuyorlardı birde havalanmış benim millete önerim bu bana da yapılsa garipserim de bir kere bile yapılmadı djdjdjd kız birde tenezzül edip herkesle de takılmıyor tipe bak hem çirkin bu arada güzel bir kız katiyen değil çok sıradan bir tip burnu güzel ki bence kesinlikle yapma neyse onun dışında elle tutulur bir güzel yanı yok sadece güzel giyiniyor bu kız sevgili buldu işte abi sevgilisiyle elleri kimin cebinde belli değil midem bulandı sınıfta aşk yaşıyor ya beyinleri ya çok gıcık oldum ikiside birbirinden itici çocuk yine iyi de kız oldukça itici zaten kız çocuğu üzer hani havalanmış umarım bir baltaya sap olamaz umarım o popon kalkıklığını indirirler yani sadece şeyi sorguladım millet neden böyle tiplerin bir yerlerini kaldırıyor.
Hazırlıkta bir kız vardı ve kızı çok havaya sokuyorlardı ve bence o kız çok iticiydi yoruma bakarsanız haklı bir sebep mi?