Siz olsanız bir şey dermiydiniz?

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum sevgilim araba alalı bir kaç sene oldu ama ben hiçbir zaman beni şuraya götür beni eve bırak demedim her zaman kendim gitmiştirimdir. Sevgilim geçen günler işte seni eve bırakayım felan gibisinden söyledi yok dedim ben kendim giderim sen benim için yorulma benzinini harcama dedim. Akşamına Daha arabaya binmeyeceğim işte benzinim gidiyor Her yere Yürüyerek gideceğim falan gibisinden laflar etti ertesi gün seni eve bırakayım falan gibisinden bir şeyler söyledi yine. Yani diyorum ki ben mi yanlış anlıyorum Veya ben mi abartıyorum Madem benzinin az veya benzin almayacaksın bana niye seni eve bırakayım gibisinden laflar edip de akşamına evde daha arabaya binmeyeceğim gibisinden şeyler söylüyorsun yani Sizde de bu söylediği saçma değil mi Bir de devamlı oraya borcum var buraya borcum var diyor her zaman alttan alıyorum Yeri geliyor parasını bile cebine koyuyorum ama yani sizce de elaleme olan borçlarını bana niye anlatıyor banane canım senin borcundan yani ben Ben mi yaptım senin o borcunu Haksız mıyım arkadaşlar
Siz olsanız bir şey dermiydiniz?