Günaydın mutlu sabahlar dilerim güzel bayanlara yakışıklı abilere? Sıkılmadan yazıma okuyup eşlik edip yanıtlar mısınız?

Şu anda, İstanbul 'da çalışıyorum... yaz aylarında Annemlere yardıma gidiyorum küçük bir ilçeye erkek kardeşim biraz tembel.. fakat bana çok benziyor.. bu benzerliği başıma bela açacak diyebilirim.:) neyse tabi o biraz daha iri biraz daha yapılı kilosu afif olan biri.
geçen sene gidemedim tatile hem tatil hem de makara girgır yapıyordum insanlarla kadınlarla konuşup neyse.. baya yoğun çalışıyorum.. Anneme Sormuş müşterilerim senin diğer yakışıklı oğlun vardı nerde diye. Annem de bu işte abla demiş :D hayır hayır diğeri vardı zayıf uzun boylu olan demiş.. oda bu işte karşında demiş.. bana benzeyen ikizim için Annem bu işte o çocuk ablaa demiş... neyse en sonunda Annem de İstanbul 'da o çalışıyor demiş Bu soran bayan Sonra beni tesadüfen gördü bir Türkü tarzı barda tabi ben hatırlamıyorum 1 senedir gitmedim o kadar kişiyle konuştum... Wc'e giderken bir kadın pardon bakar mısın dedi? buyur dedim güldüm. Sen filan falan yerde mi oturuyorsun falan dedi evet de n'oldu falan dedim Seni sordum dedi beni hatırlamadın mı falan derken 1 sene geçmişti hafızamı zorladım alkol da var tabi hatırladım hatırladım hatırlamaz olur muyum dedim.. neyse oda anlattı seni sordum ettim derken numaramı istedi. vermek istemedim sevgilim var dedim o an bahane uydurdum... ya yanlış anladın heralde genç dedi.. kiralik ev araştırıyorum xxxx tatil bölgesinde o yüzden yanlış anlama yani dedi gençsin dedi.. neyse peki dedim verdim. Arkadaşlar anlıyacağınız kadın bana yazıyor Günaydın dan iyi geceler e kadar müsait misin kahve içer miyiz diyor? bir şekil de geçiştiriyorum En sonun da Yaprak dolması sardım sever misin? gel istersen dedi bende rahatsızlık vermiyim teşekkür ederim yemiş kadar oldum.. dedim.. saçmalama kimse yok rino var tek dedi o kim dedim köpeğim dedi arkadaşlar biraz uzun yazdım ama bu gece beni evine davet ediyor yemeğe sizce gitsem mi gitmesem mi benim yaşım 29 kadının yaşı 43 ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar uzun görüp okumamazlık yapmayalım aynısı size de olabilir lütfen. yorum yapalım.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinizi Seviyorum Yorumlarınızı beklıyorum ne kadar seversek o kadar iyidir :D
Günaydın mutlu sabahlar dilerim güzel bayanlara yakışıklı abilere? Sıkılmadan yazıma okuyup eşlik edip yanıtlar mısınız?