Hiç böyle kısa süreli minik bi ask hikayeniz var miii?

öylesine bi akraba düğününe gitmistik aileyle ama kısa bi süre durup gitmemiz gerekiyordu. Düğüne gidince hemen erkek kesme meraklisi olan insanlar gibi asla degilim ama oyle büyük kücük yaslı genc milleti izlerken bi tane cocuk gördm Galiba düğünü olan kisinin çok yakınıydı Ve benden sanırım biraz büyüktü.. Üzgnm maalesef benden büyükler cok daha cabuk ilgimi cekiyo yasıtlarıma göre:(( neyse cocuk asırı tatlı gelmisti 😻 Sonrasnda tabi ona bakcagimi düsünmemistir muhtemelen ama oyle göz göze gele gele anladi😁 Of cok tatlıydı ya Bi tanede erkek kardesi vardı, o benim yasıma daha yakındı sanırım.. Bi süre halay falan filan derken of o da surekli bakmaya basladi cok tatliydi ağlıcam sanrm. Sonra biraz zaman gecti bizim gitme zamanimiz gelmis Cok kalamicaktik zaten😢 o sırada benmki halayda tabi cok kaptirmis kendini bayagi egleniyodu Baktm ona böyle son kez.. sonra cıktık arabaya gectim Sonra tam gıtmeye yakın arabadayken bi baktm bi tane bebis almıs kucagına dısarı cıkmıs😭😭😭 muhtemeln bu nere gitti hep mi gitti diye😞😞😞😞 Ama o son kez bile görememisti.. Arabada öylece gidip arka camdan bakarken icim acımıstı 😟 Bidaha da göremedim Göremicem de sanirim Cok tatliydi ya Merak etmeyin yas kücük velet ergenler degiliz 😖 Ah neyse arada aklima geliyo Cok asırı tatlı cocuktu ya öyle arada bi üzülüyom son kez göremedigi icin😔 Szinde böyle cok kısa süren ilk görüste askınız oldu mu Anlatin bende okuyimm
Hiç böyle kısa süreli minik bi ask hikayeniz var miii?