Mümkünse uyusun ya :) Ne yapacak sabaha kadar zaten... Oyun oynayacaksa oynasın 1 - 2 saat bisey.. Ama sohbetli oyunlar oynamasın aklını çelerler onun zaten gece saatleri.. Kız arkadaşı olamaz zaten yok öyle bi dünya Kız arkadaşının derdi tasası hiç olamaz.. Erkek arkadaşlarıyla bi 30 dk konuşabilir... Daha fazla konuşmasın cunku konuşacak konu kalmaz konu başka kızlara kayar sonra😅
Sevgilim olduğu zamanlar böyle çok darlaya darlaya boguyorum onu Ama çokta değişeceğim yok aslında.. Çok uykum geldiyse bile yüzümü yıkar yıkar yine konuşmaya devam ederim :) Kötü yola düşmesin benim sevgilim :))
Gönül benimle aynı vakitte uyusun ister ama her zaman olmuyor o öyle. Mesela bi hafta sonu uzun uzun keyif yapabilen insanlar var, onu ben elinden almak istemem. Herkesin kendine ait bi alanı, kendine ayırdığı bi vakti olmalı. Ailesiyle oturmak ister, arkadaşlarıyla takılmak ister veya hiç biri sadece yalnız kalmak ister :) ve buna hakkı var.
Güzel soru sormuşsun👍😂 Dürüst olmak gerekirse evet bunu isterim aslında. Yani evet bir süre bensiz takılabilir ama sabaha kadar olmaz. Bir de ne yaptığı kiminle konuştuğu ne konuştuğu önemli. Eğer kız arkadaşları ile geceleri sohbet ederse kıskanırım. Erkek arkadaşları ile olabilir ama çok sorun etmem.
Saçma sapan bi işi yoksa aldatma riski gibi sorun yok ama şüpheliyse istemem ki öyle biri olmamalı hayatımda. Bi gün stalk atarsam sohbette görürsem o ayrı bi yere gideer