Ucuza Kullandırmayın Kendinizi Kızlarrrr?

Bir erkek sizi yedirip içirmiyorsa niye varr? Kızlar biz de hesabımızı ödeyebiliriz ama bi erkek sizin hesabınızı ödemiyorsa bunun tek sebebi sisin yeterince sevmediğindendir çünkü size kıyamıyor olması lazımdı. O paraya daha sonra ihtiyacınızın olacağını düşünüyor olması lazımdı. Siz siz olun fakir bi erkeğe şans vermeyin ben verdim değerim bilinmedi en düşük noktada buldum kendimi. Sakın daha daha azıyla yetinmeyin. Şimdi erkekler beni linçleyecekler ama onlara bakmayın. Onların fakirliği bizim suçumuz değil. Özellikle benim gibi henüz gözleri hayata yeni yeni açılan kızlara sesleniyorum. Sakın kendinizi ucuza kullandırmayın bırakın çabalayıp dursunlar tek bi erkekle de yetinmeyin tecrübe kazanmamız lazım. Yarın bi gün o terk edince çok aşığım diyerek aşk acılarına dalmayın yok böyle bir şey yalan. Sizi seviyor olsa böyle yapmazdı. En önemlisi de bi erkeğin asla peşinden koşmayın hatalı olan siz olsanız bile. Hatayı size o yaptırdı, öyle düşünün. Erkekler eğilip bükülen özür dileyen kızlardan çok kolay vazgeçerler. Ekleyecek bir şeyiniz varsa aşağıya ekleyin ben de okuyayım.
Ucuza Kullandırmayın Kendinizi Kızlarrrr?