Aşk İlişkileri Erkekler, Sizden yaşça ufak bir kız rvine davet etse kızar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Siz olsanız kızar ya da dalga geçer misiniz yoksa gider misiniz? Kafam çok karışık :((( Güncellemeler+1 yıl Ben 23 o da 37 yaşında arkadaşlar :) Erkekler, Sizden yaşça ufak bir kız rvine davet etse kızar mısınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an ben 21 yaşındayım.16-17 yaşında kız çağırırsa kabul etmem ki normali bu.Çocukçu değiliz elhamdülillahAma 19-20 yaşlarındaki bir kız çağırsa gidilir tabi :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben 23 o da 37 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 yaş üstüsün.Adamı beğeniyorsan çağırabilirsin.18 yaş altı kız olduğunda kız çağırırsa kesinlikle gidilmemeli.Veya kız 16-17 yaşındaysa erkek de 16-17 yaşında olmalı. Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle değil ama benim tek çekincem evli olması o yüzden acaba diyorum iş yerinde çok yakın davranıyor ama işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli adamla sizin ne işiniz var? Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kadar küçük 1 3 Yorumla muhen_diss +1 yıl Oluru var gibi üzerine ne giyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Ayarlarız bişeyler de işte evli birisi acaba kızar mı yoksa yine gelir mi bilmiyorum bakışıyoruz fakan ama.. Yorumla muhen_diss +1 yıl Beni çağır boş ver onları Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. O kadarda yoklukta değilim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin yaş kaç ki jsjdjd Yorumla AgentKid +1 yıl Napcan yaşımı Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 18 üstüyse giderim tabiki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 23 37 aramızdaki fark Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Herşeyin bilincinde olan yaşlar. Sorun yaşanmaz Yorumla Soran +1 yıl Evli olsan da mı :( Yorumla Burak-06_06 +1 yıl orada iş değişir. Bekar olduğum için giderim diyorum rahat bi şekilde. Yorumla Soran +1 yıl Evli olsan da hiç umut yok mu :( Yorumla Burak-06_06 +1 yıl 1 seferlik heyecansa gelirim devamı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Öyle zaten benim için de uzun vadeli bişey değil Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 18 üstüyse neden kızayım 1 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. niye davet ediyor diye düşünürüm 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden olabilir :) Yorumla wimpi +1 yıl direk fesat düşünmeyeyim dedim Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha düşün düşün ;) Yorumla wimpi +1 yıl yaşı kaç peki Yorumla Soran +1 yıl 37 Yorumla wimpi +1 yıl kız yaşça ufak değilmiş pek :D Yorumla Soran +1 yıl Adamın yaşı o ben 23 yaşındayım Yorumla wimpi +1 yıl o zaman kabul eder bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aradaki yaş farkına bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 37 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giderim Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. neden kızıyım 1 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. Giderim 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ne alaka la gitmesem bile neden kızayım 0 0 Yorumla
onurtan67 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Olur oyle seyler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl şeyler 😅 Yorumla onurtan67 +1 yıl Özelden yaz söyleyeyim Yorumla
efedurdu Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl kızarım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi neden :( Yorumla efedurdu +1 yıl başa bela olmaması için Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kaç yaş? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben 23 o 37 Yorumla BDSMania +1 yıl Devam. Yorumla Soran +1 yıl Evli... :( Yorumla BDSMania +1 yıl Mall mısın? Yorumla Soran +1 yıl Üslup... neyse Yorumla BDSMania +1 yıl Kendine, zamanına saygın yok. Benim üslubumu mu sorgulayacaksın? Yaptığın mallllık. Ötesi yok. Yorumla Soran +1 yıl Çok ahlak bekçiliği yapma bence tartışmaya gerek yok kimse karşısındakini kınayacak kadar masum değil.. Yorumla BDSMania +1 yıl Hayatını kapı kenarında yaşama isteğini böyle meşrulaştıramazsın. Sen kimsin ailesi olan adamı evine çağıracak? Ahlak bekçiliğiyle ne alakası var? Masumiyet senin neyine? Kuma ruhlu ezik. Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Ne kadar ufak bu kız 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 23 37 gibi Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Aramızdaki iletişime bağlı olur Yorumla Soran +1 yıl Nasıl mesela? Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Şöyle ki kardeş olarak gördüğüm biri ise kötü hissederim Yorumla Soran +1 yıl Haa yok öyle değil ya yeni tanıştığım iş yerinden müdürüm :) Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Müdürünse olmaz o iş yanlış yaparsın evli mi Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef :( Yorumla Blackİnstinct +1 yıl İmkansız hiç deneme bile kimse bu riski almaz Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔 o da doğru Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Sen teklif etme bırak o yanaşsın Yorumla Soran +1 yıl O nasıl yanaşacak onun durumu daha da sakat erkek olarak :) Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Sen giy mini eteğini güzel görün güler yüz göster bırak gerisini Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim zaten de 😅 Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Neden o amacın nedir merak ettim 😀 Senden şüphem yok o iş sende Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Giderim. 1 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Niye kızayım 1 0 Yorumla
TerapiPsikoloji Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Amaç belli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla TerapiPsikoloji +1 yıl İnceleyp ona göre önce ilgisini uyandıracağız Yorumla Soran +1 yıl İlgisi var gibi ama işte tek sorun evli oluşu :( Yorumla TerapiPsikoloji +1 yıl Bekliyorum müsaitseniz çift uyum analizi yapalım Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amaç ne peki 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
şu an ben 21 yaşındayım.
16-17 yaşında kız çağırırsa kabul etmem ki normali bu.
Çocukçu değiliz elhamdülillah
Ama 19-20 yaşlarındaki bir kız çağırsa gidilir tabi :D
Ben 23 o da 37 yaşında
18 yaş üstüsün.
Adamı beğeniyorsan çağırabilirsin.
18 yaş altı kız olduğunda kız çağırırsa kesinlikle gidilmemeli.
Veya kız 16-17 yaşındaysa erkek de 16-17 yaşında olmalı.
Yok öyle değil ama benim tek çekincem evli olması o yüzden acaba diyorum iş yerinde çok yakın davranıyor ama işte
Evli adamla sizin ne işiniz var?
Ne kadar küçük
Oluru var gibi üzerine ne giyeceksin
Ayarlarız bişeyler de işte evli birisi acaba kızar mı yoksa yine gelir mi bilmiyorum bakışıyoruz fakan ama..
Beni çağır boş ver onları
O kadarda yoklukta değilim.
Senin yaş kaç ki jsjdjd
Napcan yaşımı
18 üstüyse giderim tabiki
23 37 aramızdaki fark
Herşeyin bilincinde olan yaşlar. Sorun yaşanmaz
Evli olsan da mı :(
orada iş değişir. Bekar olduğum için giderim diyorum rahat bi şekilde.
Evli olsan da hiç umut yok mu :(
1 seferlik heyecansa gelirim devamı olmaz
Öyle zaten benim için de uzun vadeli bişey değil
18 üstüyse neden kızayım
niye davet ediyor diye düşünürüm
Neden olabilir :)
direk fesat düşünmeyeyim dedim
Ahahhaha düşün düşün ;)
yaşı kaç peki
37
kız yaşça ufak değilmiş pek :D
Adamın yaşı o ben 23 yaşındayım
o zaman kabul eder bence
Aradaki yaş farkına bağlı
23 37
Giderim
Niye kızayım
neden kızıyım
Giderim
Ne alaka la gitmesem bile neden kızayım
Olur oyle seyler
Nasıl şeyler 😅
Özelden yaz söyleyeyim
kızarım
Cidden mi neden :(
başa bela olmaması için
Kaç yaş?
Ben 23 o 37
Devam.
Evli... :(
Mall mısın?
Üslup... neyse
Kendine, zamanına saygın yok. Benim üslubumu mu sorgulayacaksın? Yaptığın mallllık. Ötesi yok.
Çok ahlak bekçiliği yapma bence tartışmaya gerek yok kimse karşısındakini kınayacak kadar masum değil..
Hayatını kapı kenarında yaşama isteğini böyle meşrulaştıramazsın. Sen kimsin ailesi olan adamı evine çağıracak? Ahlak bekçiliğiyle ne alakası var? Masumiyet senin neyine? Kuma ruhlu ezik.
Ne kadar ufak bu kız
23 37 gibi
Aramızdaki iletişime bağlı olur
Nasıl mesela?
Şöyle ki kardeş olarak gördüğüm biri ise kötü hissederim
Haa yok öyle değil ya yeni tanıştığım iş yerinden müdürüm :)
Müdürünse olmaz o iş yanlış yaparsın evli mi
Evet maalesef :(
İmkansız hiç deneme bile kimse bu riski almaz
😔😔😔 o da doğru
Sen teklif etme bırak o yanaşsın
O nasıl yanaşacak onun durumu daha da sakat erkek olarak :)
Sen giy mini eteğini güzel görün güler yüz göster bırak gerisini
Öyleyim zaten de 😅
Neden o amacın nedir merak ettim 😀 Senden şüphem yok o iş sende
Giderim.
Küçük derken ne kadar
O anki duruma baglı
Niye kızayım
Tabiki giderim
Sekse gidilir
Amaç belli
Evet?
İnceleyp ona göre önce ilgisini uyandıracağız