Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşanmışlıklar var hafızadan silemezsin bi türlü bi yerde gelir normal yani 😉
Uzun zamandır hoşlandığım, ara ara koptuğum kişi şu an bir kızla aynı evde yaşamaya başlamış. Ya da arada gidip kalıyor bilmiyorum. Bundan 2 sene öncesinde askere giderken, ne annesi vardı yanında ne de bu kız tanımıyordu bile. (Annesi zengin biriyle evlenip terk etmişti. 5 yıldır konuşmuyorlardı.) askerdeyken barışmışlar. Biraz ağzı değişmişti bana karşı. Askerden geldikten sonra da yine bi tuhaftı ama işe girip araba alana kadar benim kafamı ütüledi. Yok babamla kavga ediyoruz şöyle böyle sürekli araba muhabbeti vs. Sonrasında parayı bulunca ilk ittiği ben oldum (arayıp sormamak, görüşelim dememek, kendi yazdığında sonra konuşalım vs demek geçiştirmek falan kavga şu bu olmadı) şimdi de o kızla aynı evde yaşamaya başlamış galiba.2 ay falan önce en son storide görmüştüm. Sonra instası çalınmış farklı bi isme döndü falan engelledim ben de. 6 ay önce numarasını sildim, facemi dondurdum, snapchatte ekliydi onu da sildim. O da 3 ay önce doğum günümden 1 gün önce benim numaramı silmişti. Ertesi günü instadan doğum günümü kutlamıştı. Ben hazirandan beri hiç yazmadım. 2 ay önce (normalde telegram kullanmıyordu bir tek orası kalmıştı bana ulaşabileceği) sabah telegramdan 08:46 da merhaba diye çıkartma göndermiş falan. Kızla hala sevgililer
Sen halen onsuz hayatına yön vermedin mi
Sınava hazırlanıyorum o yüzden kimseyle muhattap olmuyorum
Aldığın kararları uygula herkes kendi hayatını yaşasın
Ben öyle yapıyorum da hem beni bırakıp giden o hem de utanmadan sabahın köründe mesaj atıyo
O seni nasıl uzaklaştırdıysa sende kendinden uzak tut derim kimse kimseye oyuncak değil
Görüldü bile yapmadım mesajını her yerden sildim. Ne düşünmüştür sence
Emin ol şansını tekrar farklı farklı denicek
Sen kendin kararlar vermelisin önce
Sevgilisi olan bir insan neden denesin şansını
Sadece fikir yaşayıp görecek ve bunu hatta peki bana neden bunları yaşattın diye soracak olan ssnsin
Fikir derken? Yok sormam gerek yok bi taraflarını kaldırmaya o seçimini yaptı gitti gittiyse geri de dönmeyecek
Sadece ben fikirlerimi söyledim demek isyetedim
He tamam peki bişi sorcam sen onun yerinde olsaydın beraber olma şansın olan kızı bırakıp başkasıyla sevgili oluyorsun sonrasında o kıza sabahın köründe mesaj atıyorsun neden yapardın bunu
Kusura bakma ya benim midem küçük herşeyi almıyo 😉
Kalan kirintilar diye düşünürüm giden gitmiştir benim için bitmistir
Uzun zamandır hoşlandığım, ara ara koptuğum kişi şu an bir kızla aynı evde yaşamaya başlamış. Ya da arada gidip kalıyor bilmiyorum. Bundan 2 sene öncesinde askere giderken, ne annesi vardı yanında ne de bu kız tanımıyordu bile. (Annesi zengin biriyle evlenip terk etmişti. 5 yıldır konuşmuyorlardı.) askerdeyken barışmışlar. Biraz ağzı değişmişti bana karşı. Askerden geldikten sonra da yine bi tuhaftı ama işe girip araba alana kadar benim kafamı ütüledi. Yok babamla kavga ediyoruz şöyle böyle sürekli araba muhabbeti vs. Sonrasında parayı bulunca ilk ittiği ben oldum (arayıp sormamak, görüşelim dememek, kendi yazdığında sonra konuşalım vs demek geçiştirmek falan kavga şu bu olmadı) şimdi de o kızla aynı evde yaşamaya başlamış galiba.2 ay falan önce en son storide görmüştüm. Sonra instası çalınmış farklı bi isme döndü falan engelledim ben de. 6 ay önce numarasını sildim, facemi dondurdum, snapchatte ekliydi onu da sildim. O da 3 ay önce doğum günümden 1 gün önce benim numaramı silmişti. Ertesi günü instadan doğum günümü kutlamıştı. Ben hazirandan beri hiç yazmadım. 2 ay önce (normalde telegram kullanmıyordu bir tek orası kalmıştı bana ulaşabileceği) sabah telegramdan 08:46 da merhaba diye çıkartma göndermiş falan. Kızla hala sevgililer
Amacı farklı mesajına cevap verme
Neymiş amacı? Vermedim 2 ay geçti
Cinsellik bence
Öyle bir şey yok. Muhabbetini bile geçiremez beni çok iyi tanıyan biri evlenmeden kimseyle bir şey yaşamayacağımı çok iyi biliyor
Geçirir o merak etme
Geçirmez 11 yıldır tanıyo
Hem beni napsın hazır veren varken aynı evde pişpirik oynamıyorlardır herhalde
Geri dön ileride pişman olma yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün...
Yapacak bişey yok eğer seviyorsan ne olduğunu tam öğren ona göre karşılık ver eğer evlenecek kadar sevmiyorsan bitir gitsin.
O tercihini yaptı bu saatten sonra acı çekeceğimi bilsem bile dönmem ona o beni sevseydi gitmezdi zaten başkasına
Tatlım aynısı başıma geldi seneler sonra mesaj atti bi güzel aşagilayip kovdum onlar birini bulamadığı için döner
Çok sıkıntılı biriymiş uzak kal