Sizce benimle barışırmı bu konusmadan sonra?

Erkek arkadaşımla sekiz ay çıktık cok sorunlu bi cocuklugu olmuştu anlatırdı bazen ailesiz büyümüş biri böyle anlatırken gözleri dolardı saklardı falan o anı son zamanlar da cok kavga etmeye başladık ben buna bi kaç sefer yoruldum artık dengem psikolojim bozuldu yeter falan dedim en sonun da iki hafta önce ayrıldık bi kaç defa aradım geri dönmedi ablam dün aradı cagırdı kardeşim gel bi konusalım diye gitti konustulat ablam sormuş nasıl oldu ne yapmayı düşünüyorsunuz falan diye o da ablama abla benim cok yanlışım oldu belkide hayatım da ilk defa biri böyle sevdi beni ben ilk kez birinin beni böyle sevdiğini hissettim ben onun yanın da cocuk gibi oluyodum ben baştan yanlış biriyim kabul ediyoeım ama hic bir zaman kardeşine bilincli bilerek bişey yapmadım evet ben ayrıldım belki inanmıcaksın ama canım cok aşırı derece de yanıyor hayat o kadar boş anlamsız geliyoki tarif ederken sıkıntı yaşıyorum son zamanlar da bna sürekli psikolojim bozulmaya başladı falan diyodu bende artık kendi hayatım zaten sorunla gecti karşımdakinin hayatınu da kötü etkilemek istemedim o yüzden böyle bi karar aldım dalan dedi
Sizce benimle barışırmı bu konusmadan sonra?