Aşk İlişkileri Hafif kilolu erkeklerden hoşlanmam normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor obez gibi değil de orta boylu normal kilosundan 8-10 kilo fazla olanlar daha sempatik tatlış geliyo, sizce de öyle değil mi Güncellemeler+1 yıl bahsettiğim geniş omuzlu iri değil de daha tontiş bi tip keöxpsöbsmxgsm Hafif kilolu erkeklerden hoşlanmam normal mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Evet oldukça normal kilolu erkekler her zaman daha iyidir bence 0 0 Yorumla
çilekliciklett Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Tatlış olabilirler oyuncak ayı gibi al vitrine izle sık yanaklarını falan ahahha😂😂 Ben daha fit seviyorum 😂 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sen karizma değil de tatlı/sevimli erkek seviyorsun demek ki bunun bir yan çarı da kıvırcık saçlı seven kız. 0 0 Yorumla
Deniz_uysal_67 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Niye normâl olmasın ki? Ben de obez kızlardan hoşlanıyorum :D 0 0 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızlar bana hep biraz daha kilo al dediler çoğu kişi böyle düşünüyo olabilir. 0 0 Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Valla ben tariflere uyuyorum ama kendimi ben beğenmiyorum garip 🤣 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Herkes öyle seviyor daha zayıf sevene denk gelmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende beğeniyorum ama uzun boylu kumral ve biraz yapılı olacak (şişman ya da kaslı değil) 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Beni tarif etmişsin 🤣 1 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl 170 boyum 80 kilom 😂 tipim de aşırı tatlı 😂 Yorumla
XALUCARD11 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 1.81 105 kiloyum kilolu gözükmüyor um ama iri yarıyım 0 0 Yorumla
Tuygun_M34 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz kime ne? Önemli olan senin ne düşündüğün, senin mutluluğun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ben ortalama kilo seviyorum göbek falan pek sevmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl göbekli kötü zaten Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam dedıgın kapı gibi olacak 0 0 Yorumla
NeFReeT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. o senın zevkın hoşlantına göre normal olmalı. 0 0 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Garip bir fetiş ama nasıl sevdiğin sana kalmış 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tüh uymuyorum kalıbına Boy 184 0 0 Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani benim gibilerden hoşlanmıyor musun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sen de biraz sempatiksin keöxpamxhmd Yorumla whatkindof +1 yıl İyi, pizza siparişini iptal ediyorum o zaman Yorumla Soran +1 yıl :// Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağzının tadını bilen her kadın bunu ister 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Yani göbekli mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır ya Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ama 10 kilo fazlası varsa göbekte vardır Yorumla Soran +1 yıl doblosu olan enişte göbeği hayal ediyosan yapma... kwmpşhdğş Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu ben ndndnd 0 0 Yorumla
DickDur31 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl o zaman bana bayilacaksin 0 8 Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl qweqweqwe sen kimsin Yorumla DickDur31 +1 yıl Tanimadin mi beni Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl hayır unuttum sanırım Yorumla DickDur31 +1 yıl simdi ayip ettin karsim ama Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl haydaaa Yorumla DickDur31 +1 yıl hadi bu seferlik bunu gormezden geliyorum Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl tamam çok uzadı yazışamayalım Yorumla DickDur31 +1 yıl tamamdir gorusuruz bro Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zevkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dadbod fetiş 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tercih meselesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Evet oldukça normal kilolu erkekler her zaman daha iyidir bence
Tatlış olabilirler oyuncak ayı gibi al vitrine izle sık yanaklarını falan ahahha😂😂 Ben daha fit seviyorum 😂
sen karizma değil de tatlı/sevimli erkek seviyorsun demek ki bunun bir yan çarı da kıvırcık saçlı seven kız.
Niye normâl olmasın ki? Ben de obez kızlardan hoşlanıyorum :D
Kızlar bana hep biraz daha kilo al dediler çoğu kişi böyle düşünüyo olabilir.
Valla ben tariflere uyuyorum ama kendimi ben beğenmiyorum garip 🤣
Herkes öyle seviyor daha zayıf sevene denk gelmedim
Bende beğeniyorum ama uzun boylu kumral ve biraz yapılı olacak (şişman ya da kaslı değil)
Beni tarif etmişsin 🤣
170 boyum 80 kilom 😂 tipim de aşırı tatlı 😂
1.81 105 kiloyum kilolu gözükmüyor um ama iri yarıyım
Zevkler ve renkler tartışılmaz kime ne? Önemli olan senin ne düşündüğün, senin mutluluğun.
Yok ben ortalama kilo seviyorum göbek falan pek sevmem
göbekli kötü zaten
Adam dedıgın kapı gibi olacak
Normal onlarda insan sonucta
o senın zevkın hoşlantına göre normal olmalı.
Garip bir fetiş ama nasıl sevdiğin sana kalmış
Olabilir tercih meselesi.
Tüh uymuyorum kalıbına Boy 184
Normal. Eklesene yavru
olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz
Yani benim gibilerden hoşlanmıyor musun
sen de biraz sempatiksin keöxpamxhmd
İyi, pizza siparişini iptal ediyorum o zaman
://
Bulk döneminde ben sjndnd
Ağzının tadını bilen her kadın bunu ister
Yani göbekli mi