Ayrı şehirdeyiz ayrıldıktan 2 ay sonra tesadüfen karşılaştık ayak üstü konuştuk heyecandan eli ayağına dolaştı sonra mesaj attı sen de istersen pazar günü öğlen bi kahve içelim dedi, kabul ettim. Gece yazdı arkadaşım kaza yaptı özür dilerim gitmezsen pazartesi ya da salı buluşalım mı dedi. Olur dedim sen haber verirsin sonra geçmiş olsun mesajı attım gördü ve daha da yazmadı buluşmak için sizce neden?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence burada bisey yok ki belki şans ister belki eskiyi konusmak ister senle
Sorun zaten buluşmak isteyip daha sonra haber vermemesi
unutmuş olabilir kendisine bisey olmuş olabilir
Daha sonradan geri dönmedi hikayelerini gördüğü halde
pişman olmuş olabilir mi acaba
Hiç çıkarmadı takipten zaten hikayelere bakıyor hemen bi hikayede ilk adım hep bizden yazı atmış
sen yazmayı düşünmüyor musun peki
Ben yazmak stiyorum ama gurur yaptım ilk onun yazmasını istiyorum
eski olmasina rağmen hala ona karşı bi hissi var mı
Evet
Neden ki
tamam o zaman sene bi şans ver senide gurur olmaz ki seven kişi gider konuşur söyle
Orası öyle tabi ama o da sevse o söyler ayrılan benim ve ilk giden olursam basit görür yine aynı şeyleri yapar düşünüyorum
basit görünmek
aciz görünmek
gurur sevgi sevda
bunların hepsini bi kenara bırak bunların hepsinin ve daha fazlasının hepsini tut hiç bir değeri yok senin hayatı karşında
basit görüneyim
aci görüneyim
onursuz gurursuz olayım
ama
senin gözünden bir damla yaş gelmesin yeter..
sen yaşa hayatın güzelliklerini gör mutlu ol onlar olmazsa da olur
Yani gerçekten çok güzel dediniz o kadar haklısınız ki bu yüzden hayatı hep kaçırıyoruz ben bunları takan bir8 değildim ama hayat sonradan bu hale getirdi artık sürekli kırıla kırıla o yüzden hep geri çekiliyorum
işte bende bunu diyorum çekilme neden çekiliyorsun ki üstüne git sana zarar veren üzen birisi mi var onu düzeltmek ya da düzeleceğine inanma uğraşma kendini kandırma akışına bırak uzaklaş günler geçiyor gidiyor bugün ben gülüp eğleniyorum mutluyum sende böyle olabilirsin seninde buna hakkın var benim kadar seni üzenlerin düzelmesini bekleme ya da düzeleceğine kendini inandirma kandırma uzaklaş ne kadar az insan o kadar çok fazla mutluluk huzur
Ben daha önce yazacaktım ama bu buluşma olayı oldu haber vermedi ben de geri çekildim istese o yazardı dedim
yazmıyorsa biral artık bence
Yazdığımı okudunuz buluşmak isteyen gün veren kendisi sonra bişey diyen iptal eden sonra tekrar buluşalım dedi haber ver dedim vermedi bu durumda ben mi yazmlıydım
buluşalım mı diye yaz demedim ki artık hususlara gerek yok benim işlerim var gibi iğneleyici laflar söyleyebilirsin
2 hafta geçti zaten üstünden ben de yazmadım
İlk pazar buluşalım sorun değil olur dedim inanmadım ama arkadaşım kaza yaptı dedi belki de doğru sonra pazartesi salı buluşalım dedi olur haber verirsin dedim tamam dedi vermedi bişey yazmadı ben de üstüne düşmedim
yanlış bisey bence hislerim duygularım var diyorsun ama gururum var ilk ben yazmam diyon kafaya takıyon bu yanlış bisey ya gurur lu ol inat gitsin ya da gurur unut yaz gitsin
Peki siz de bi erkeksiniz siz de eski sevgilinizle bu durumda olsanız siz napardınız?
ben söz verdiysem tutarım
arkadasik kaza yapmış olsa bulusmayi ertelesek sürekli durumdan haberdar ederim güven kazanmak için
ama suanki tam bu durum için de olsam tabiki de üzülürüm tekrardan yüzüne bakacak yüzüm kalmaz arayıp ya da mesaj atıp özür dileyip açıklama yapıp konuyu kapatırım...
Bak ne güzel olması gereken budur yaptığı çok şaşırttı tamam özür diledi erteledi ama bi açıklama gelmedi bi de zoruma giden ben orada en son geçmiş olsun sen de kendine dikkat et dedim gördü sadece. o gün ben de vazgeçtim hala takip ediyor
tamam o zaman sen takibi bırak belki o zaman anlar unutmuş olabilir aklına getir
Nasıl yani neyi anlayacak o zaman?
sana yaptığın yanlis olduğunu hata olduğunu özür dilemesi gerektiğini anlayacak eğer buna rağmen anlamazsa o zaman demek ki bu kişiden adam olmaz ve artık hiç konuşmamak en doğru karar
Ben de takipten çıkarmayı düşündüm ama onu umursamıyormuş gibi yapayım diye çıkarmadım
saçmalama istersen takipten çıkar çıkarmazsan asıl o zaman öyle düşünür
Haklısınız bence de çıkarmalıyım
Peki ayrıldık bunca zaman neden çıkarmamış olabilir
takip etmek neler yapiyor kiminle beraber onu gormek istekiste olabilir
ama
kendisini sana göstermek ilgini çekmek mesaj atmanı beklemiş de olabilir
Hemen hikayelerime anında bakıyor
Ben de öyle düşündüm
İmalı hikayeler atıyor
Bu arada kusura bakmayın başınızı şişirdim🙏
yok be ne alakası var rahatsiz olmakla istersen yazabilirsin mesaj atabilirsin yani 😇😇
imalı imalı hikayeler resimler atıyorsa planı budur kesin
Teşekkür ederim çok iyisiniz😊
rica ederim ne demek her zaman yardımcı olurum
Buluşma muhabbeti olmadan imalı şeyler atıyordu kaldırıyordu sonra
Sizde öyle fikir konusunda yardımcı olurum
sen gor sonra kaldır ki senin aklına o gelsin sürekli onu düşün ondan vazgeçme istiyor
benim derdim sıkıntım kolay kolay olmaz ki çünkü bana kötü gelen zarar veren herseyi ben silerim bu sayede mutlu olurum uzulmem geçmişte bende hata yaptım ama dersimi aldım ve hata yapmıyorum artık 😇😇😇
ama senin derdin sıkıntın çok var ve o yüzden sen konusmak istersen 3 gün uyumam 😇😇
Ya ne kadar güzel yapmışsınız inanın ki keşke ben de öyle yapabilsem huzur istiyorum yoruldum çok zor insanlar var
Teşekkür ederim 😊🙏
Kimse de vazgeçilmez değil neden böyle insanlar sanki
konuşmamak bence senin elinde nazik bir şekilde söylemek yeterli olur ki iyi birisi ise zaten saygı duyar ama kötü birisi ise ısrar eder bildiklerini anlatır yalan söyler buda kötü olduğunu gösterir 😇
mesela bak şu an ki arkadaşın eski konuştuğun birisi sonuçta senle bulusmak konusmak istemiş gayet normal ama ondan sonra yaptıkları terbiyesizlik o yüzden direk engelle her yerden telefonu sosyal medyayı evet birazcık aklın takılır ama kafanı dağıt ve sana iyo gelen birisi ile konuş sohbet et sana inanılmaz iyi gelir
Bence başka biri vardı onunla olunca seni unuttu