Arkadaşlar sinirlenmek de haksız mıyım?

Arkadaşlar benim babam hayatınıza görebilecek en pasaklı insan Ben de üniversiteye gidiyorum evi benden başka temizleyen kimse yok Annem de artık kadın yorulmuş her neyse her yer berbat artık mutfak dolapları keş bağlamış beyaz dolaplar leke olmuş salça lekesi her yer tıkış tıkış azaten günümün %90 okulda geçiyor bir yemek masasına 4 tane kocaman saksı var oturma odasına kocaman bilgisayar masası var üstüne gelmiş Babam bir ton saçma sapan eşya doldurmuş sadece bir odanın temizliği 40 dakika sürüyor her neyse ben de bugün okul yoktu dedim ki temizlik yapayım küfür etmeye başladı babam ben çamaşır suyu koklamak zorunda mıyım ben de bağırdım çağırdım O da bağırdı çağırdı a**** koyduğumun o*ruspus* dedi bana zoruma gitti ben de bardağı fırlattım yere Annem geldi babamı komşuya götürdü bende temizliği bitirdim ama şu an kafam öyle bir ağrıyor ki anlatamam Ben 6 saat boyunca çamaşır suyu kokladım bir şey olmuyor beyefendi oturduğu yerde koklamak zorunda mıymış birde ettiği hakaret çok zoruma gitti
Arkadaşlar sinirlenmek de haksız mıyım?