Ailemin düsüncelerini Nasil degistirebiliri?

2 haftadan beri yeni sevgilim var. (Ben,22 sevgilim 19) ve mutluyuz Her Iki Gün sevgilimde yatiya kaliyorum ve ailesiyle yasiyor orada hic bir sorun Yok yani , onlarla da cok iyi oldum. Sorun BENIM ailem. Dün Yemek yerken birden onlara söyledim whatsapp profil Fotografima baksinlar diye (Benim ve sevgilimin fotosunu koymustum Profile), annem bana küfürleri basti babam o…sbu Sen hic mi akillanmican bu kacinci sevdigin dedi. Halbuki onlarin yüzünden hic normal bir iliski sürdüremedim Ama bunun farkinda ikiside degiller. Baskalarin kizlari hakkinda iyi konusuyorlar. Diyorlarki mesela „aaah bak bunlarin kizi ne kadar Efendi nisanlanmis yakinda dügünleri var“ gibi gibi seyler diyorlar ve canimi skiyorlar. Ama konu benim ask hayatima gelince her türlü hakaret ediyorlar… neyin düsüncesindeler? Ben hemen Öyle evlenmemki kimseyle? Önce bir kac sene sevgili sonra evlenmek olur bence ayrica ikimiz Daha cok genciz ne evlenmesi… ailem Bunu Nasil anlar? Napiyim gercekten hic bilmiyorum… Dayak Bile yerim Ama fotografi kaldirmak istemiyorum…
Ailemin düsüncelerini Nasil degistirebiliri?